Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar dünü 100 gr vererek atlattim bu benim için muhteşem bişey ay çok mutlu oldum
2018 ilk günden mutlulukla geldi :KK200:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Günaydın kızlarr
Herkes sabahın nurunda uyanmış ben 12ye kadar uyudum valla:)
Günaydın kajum diyet sağlıklı beslenme başladı bugün değil mi:KK49:
Dün spor falan yapamadım
camping65-gif.1318765
biraz spor yapayım...

Veee ezeli mortime @Nevreste Nevomma hedayemm olsun
orient-gif.1318487
Hehehhehehe sallatmak hoşuna gitti dimiiişi:deli:

Bugunki menüm
Sabah 1 dilim peynir 5 zeytin 4 çeri domates şekersiz çay 1 dilim ekmek 1 yumurta
Ara 2 mandalina yarim avuç kuru üzüm
Akşam iki parça brokoli haşlanmış. 1 çarliston biber pul biberli küçük kase yoğurt iki tane sarma @MiuLego
İşte buldummmm

Ben bunu görmedim dün menüleri toplarken

Harika menü konuakım çoook beğendim
Menü saatlerini de yaazarsan daha güzel olur:KK60:

Eksi mi eksi mi ne kadar eksi de hele
Kızımın 1 haftadır bitmek bilmeyen pisigi var cnm naparsan yapalım gecmedi. Burda bi konu açmıştım eczanede karışım yapiyolarmis sanırım . Dis çıkarma evresinde ondanmi bilemiyorum. Neyse eczaneye gittik orda bi tartıldım ben 76.200 çıktım ben şok oldum tabi . Ordan çıkınca eşimle yeni bir baskül almaya gittik ve ordada aynı yani kızlar bizim tartı bozulmuş. Ve vee ben 76.200 musum acayip mutluyum yaa anlatamam :halay:

Kızımın 1 haftadır bitmek bilmeyen pisigi var cnm naparsan yapalım gecmedi. Burda bi konu açmıştım eczanede karışım yapiyolarmis sanırım . Dis çıkarma evresinde ondanmi bilemiyorum. Neyse eczaneye gittik orda bi tartıldım ben 76.200 çıktım ben şok oldum tabi . Ordan çıkınca eşimle yeni bir baskül almaya gittik ve ordada aynı yani kızlar bizim tartı bozulmuş. Ve vee ben 76.200 musum acayip mutluyum yaa anlatamam :halay:
@MiuLego

Back
X