İçim artı dışımiçin yaşlanmış senin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçim artı dışımiçin yaşlanmış senin![]()
Afiyet olsun cnmEki Görüntüle 2087201
Kahvaltım bu
Ekmek 1 dilim tb ekmek üzeri kaşar fırınlanmış
O yumurtanın 1/3 ü nü yedim
1 ince yuvarlak dilim sucuk
Veee bol zeytin peynir domtis
Vazgeçmeeee süperHadi bakalım ben yürüyüşe gidiyorum evde oturmayacagim kendime Ruj alacagim ruhum yarı fiyatına inmiş degerlendirim. Gerçi bacaklarım ağrıyor ama vazgecmeyecegim
Etiketlemiştim ama seni kuzumKahvaltıdan kalktım şimdi kuzum sen nerdesinnnn
Dün menünü göremedim sanki
Sağol kuzummmAfiyet olsun cnm
Sabah erken saatte mi verdiydinEtiketlemiştim ama seni kuzum![]()
Sana çok güzel bi haberim varrrSağol kuzummm
Yok 5bucuk gibi di sanirimSabah erken saatte mi verdiydin![]()
Günaydın kızlar dünü 100 gr vererek atlattim bu benim için muhteşem bişey ay çok mutlu oldum
2018 ilk günden mutlulukla geldi![]()
Günaydın kajum diyet sağlıklı beslenme başladı bugün değil miGünaydın kızlarr
Herkes sabahın nurunda uyanmış ben 12ye kadar uyudum valla:)
Hehehhehehe sallatmak hoşuna gitti dimiiişi
Dur bulayım hemenYok 5bucuk gibi di sanirim
Tamam datlumDur bulayım hemen
İşte buldummmmBugunki menüm
Sabah 1 dilim peynir 5 zeytin 4 çeri domates şekersiz çay 1 dilim ekmek 1 yumurta
Ara 2 mandalina yarim avuç kuru üzüm
Akşam iki parça brokoli haşlanmış. 1 çarliston biber pul biberli küçük kase yoğurt iki tane sarma @MiuLego
Ahhh teşekkürler canım tamam saatleriyle yazıyım artikİşte buldummmm
Ben bunu görmedim dün menüleri toplarken
Harika menü konuakım çoook beğendim
Menü saatlerini de yaazarsan daha güzel olur![]()
Sana bi haberim vardı kuzumİşte buldummmm
Ben bunu görmedim dün menüleri toplarken
Harika menü konuakım çoook beğendim
Menü saatlerini de yaazarsan daha güzel olur![]()
Eksi mi eksi mi ne kadar eksi de heleSana bi haberim vardı kuzum
Kızımın 1 haftadır bitmek bilmeyen pisigi var cnm naparsan yapalım gecmedi. Burda bi konu açmıştım eczanede karışım yapiyolarmis sanırım . Dis çıkarma evresinde ondanmi bilemiyorum. Neyse eczaneye gittik orda bi tartıldım ben 76.200 çıktım ben şok oldum tabi . Ordan çıkınca eşimle yeni bir baskül almaya gittik ve ordada aynı yani kızlar bizim tartı bozulmuş. Ve vee ben 76.200 musum acayip mutluyum yaa anlatamamEksi mi eksi mi ne kadar eksi de hele
@MiuLegoKızımın 1 haftadır bitmek bilmeyen pisigi var cnm naparsan yapalım gecmedi. Burda bi konu açmıştım eczanede karışım yapiyolarmis sanırım . Dis çıkarma evresinde ondanmi bilemiyorum. Neyse eczaneye gittik orda bi tartıldım ben 76.200 çıktım ben şok oldum tabi . Ordan çıkınca eşimle yeni bir baskül almaya gittik ve ordada aynı yani kızlar bizim tartı bozulmuş. Ve vee ben 76.200 musum acayip mutluyum yaa anlatamam![]()