Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Siz hiç böyle fare gördünüz müüüüü:KK53:
Bıcı bıcı yaptık:rolleyes::confused:
01308CBF-1A41-48D0-9F7B-E7AC1EBF1F4C.webp
13A8CDDF-C8AB-4D3B-BA94-69B8D7C661A2.webp
2F89A827-F420-4C89-9B32-84F397FE39E6.webp

Yeşil çay ve kuru kayısı incir mis.ya ben kötü alıştım bu kaysılara.
@MiuLego ben sabahları bi incir bi kayısı yiyom da menüye eklemeyi unutuyom hep kuzucum
Tamam kuzu sevindim oh iyi yapıyorsun
Kızımın 1 haftadır bitmek bilmeyen pisigi var cnm naparsan yapalım gecmedi. Burda bi konu açmıştım eczanede karışım yapiyolarmis sanırım . Dis çıkarma evresinde ondanmi bilemiyorum. Neyse eczaneye gittik orda bi tartıldım ben 76.200 çıktım ben şok oldum tabi . Ordan çıkınca eşimle yeni bir baskül almaya gittik ve ordada aynı yani kızlar bizim tartı bozulmuş. Ve vee ben 76.200 musum acayip mutluyum yaa anlatamam :halay:
Kız bi de kıyafetli kilon o Alllaaaaahhhh

Başladı kaptaniçem. Tertemiz başladı. Akşam da tertemiz kapanış inş.
Biliyosun ben diyete giriyorsam iradeliyim de noluyosa diyetten çıktktan sonra oluyor.
Yemediklerimin acısını çıkarıyorum.
Tertemiz devam canım

Arada istediğin şeylerden ye
Böylece acısını çıkarma gibi bir durum olmasın emi
:KK60:
Şu an çok ama çok mutluyum hemde deli gibi iş kusucam. Eşim aradı bizim merkezde tekstil fabrikalari atolyeleri firmaları var temizleme makinası alıp temizleme yapicam yer tutacak bana baya tutulur iş. Allahım çıldırıyorum şu an zevkten 1 2 kadın da buldum çalışacak tamamdır iş kadını oldum ben allahım kocam diyor sen benden çok kazanirsin:KK53:
Aaaaaa çok sevindim türkan hayırlısıyla olur inşallah
25 dakika bisiklet yaklasik 300 kalori gosteriyordu 9 km
15 dakika yuruyus
@MiuLego @nehirnil111 @Sarayca @Whiteblacklife
Vay vay harika:KK73:

Konyakk Konyakk canim gecmis olsun kizina mandalina yediriyor musunuz. Alerji yapmis olabilir
Çok saol cnm yok mandalina hic vermedim ama mama olarak ama iciriyordum. Geçenlerde babası aptamil 5 meyveli almış sanırım ondan oldu sen şimdi böyle diyince dank etti saol cnm ya bende üzülüp duruyordum neden olur diye

Back
X