Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Belki de benim gibi sertlikten anliyordur birinin silkelemesi gerekiyor bazen beni belki de eşi o silkelemeyi yapiyordur kendine gelmesi farketmesi için. Eşine kontrolü eline aldigini göster seni bir başkası zayiflatamaz sadece sen yapabilirsin

Eşim sayesinde 87 den 67 ye düştüm sonra buraya gelmiştim 55 le mezun olmuştum canım.
Emeğime acıyor
Dolabımı değiştirdi bütün kıyafetlerimi zayıflayınca o yüzden böyle konuşuyor adam haklı :))

Aynen böyle canım

Canım bazen çevreden böyle bir tepki gelmesi iyi oluyor toparlanmak için, eşinin destek olması çok güzel, üzülme sakın..

Kurban olurum üzülme bitanem,soz bende uzulmiycem canimin ici cok sagol kiyamam sana

Evet yazıcam canım artık ya bir öyle bir böyle olmuyor. İyice saçmaladım.
Kız sporuna kiymaaaaa kaç kilodan kaça indin? Şu an kaç kilosun? Yediğinin zevki kaç dakika mutlu ediyor? Yarım saat mi? Oysa zayıflığın keyfi 24 saat sürüyor
87 den 55 e indim kuzum simdi 67 yim
üzülme megimbunalımdamısın acaba kendini yemeğe verdin dikkat et kuzum emeklerine yazık olmasın
Bilmiyorum bir ara iyi toparladım geri bozdum sporumu yapıyorum ama böyle de boşuna oluyor
Evet ahum ya ben 2 haftadır düzenli spor da yapıyorum ama yiyince boşa gidiyor
Kiloya takıntılı olan benim canım her gün yiyip yiyip akşam ağlıyorum yanında o da napsın gaz vermeye çalışıyor artık. 55 kiloya düşünce bütün dolabımı değiştirdi nasıl mutluydum. Geri alınca mutsuzluk başladı bende. O da diyor yaptın yine yaparsın.
Evet canım aklım başıma geldi baksana spor da yapıyorum ama yiyince boşa gidiyor yerimde sayıyorum

O zaman buraya menü yaz canım. Ben burdan utanıyorum ve hayatımda ilk defa bu kadar hızlı zayifliyorum kaçamak yapamadigim icin

Canım bazen çevreden böyle bir tepki gelmesi iyi oluyor toparlanmak için, eşinin destek olması çok güzel, üzülme sakın..
Zaten tek etkilendiğim eşim o da iyi biliyor bugün baktı ağlayıp zırlıyorum açtı ağzını :)
İyi de oldu 1 sene önce yine böyle yapmıştı 24 kilo vermiştim onun sayesinde.

Zaten tek etkilendiğim eşim o da iyi biliyor bugün baktı ağlayıp zırlıyorum açtı ağzını :)
İyi de oldu 1 sene önce yine böyle yapmıştı 24 kilo vermiştim onun sayesinde.

Haaa sen sert seviyorsun :) iyi bari seni desteklemesi çok güzel

O zaman buraya menü yaz canım. Ben burdan utanıyorum ve hayatımda ilk defa bu kadar hızlı zayifliyorum kaçamak yapamadigim icin
Evet canım insan çekiniyor yazmaya bu da yemeye engel oluyor.
Burdan mezun olana kadar sıfır kaçamak olmuştu tertemiz mezun olmuştum

Vazgeçmek yok oleyy

ada81 cakil80 kızlar bende ilk seyrettigimde itici gelmişti Erica..
Daha sonra ki gelişmelerden sonra fikrim değişti...
Allah kimseye yasatmasin genelde hep bir travma saklı bu tarz yasayanlarin yasaminda
Sonlara doğru yaşadıklarını anlatıyorlar gerçekten hepsi çok kötü çocukluk dönemi yaşamış

Bi gece selamı bırakıp çıkayım herkese

Göz ucu ile taradım geçmişi ki Shut Up handecim seni gördüm bazen bir cinnet her şeyi çözer derler ... demek bu imiş anladıkları dil ... Nisana kadar o kuyruğunu sıkıştırıp dolansın bakalım .

Triplimelek Megi megiiim triplim , sende lütfen toparlan .. inanılmaz bir iraden var senin ... yeni gelen arkadaşlar bunu görmediler ama örnek bir mezundun sen bu takımdan . Lütfen gel ve hem kendine hem o muhteşem menülerin ve sporunla arkadaşlarına destek ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…