Eş öyle yaptıkça daha da strese girer insan,moral bozulurAyyy evet ya kiloya takık adamlara gıcık oluyorum
Belki de benim gibi sertlikten anliyordur birinin silkelemesi gerekiyor bazen beni belki de eşi o silkelemeyi yapiyordur kendine gelmesi farketmesi için. Eşine kontrolü eline aldigini göster seni bir başkası zayiflatamaz sadece sen yapabilirsinGizliden okuyacağına açıktan oku,yediklerini ,kaçamaklarını yaz canım.O zaman engel olabiliriz (daha doğrusu olabilirler)Enişte de bunu hakediyor Ona neymiş ne yiyeceğinden Bence böyle yaparak gaz veriyor zayıflaman için.Ama böyle yapana kadar tatlı dil kullansa ya
Eşim sayesinde 87 den 67 ye düştüm sonra buraya gelmiştim 55 le mezun olmuştum canım.Gizliden okuyacağına açıktan oku,yediklerini ,kaçamaklarını yaz canım.O zaman engel olabiliriz (daha doğrusu olabilirler)Enişte de bunu hakediyor Ona neymiş ne yiyeceğinden Bence böyle yaparak gaz veriyor zayıflaman için.Ama böyle yapana kadar tatlı dil kullansa ya
Aynen böyle canımBelki de benim gibi sertlikten anliyordur birinin silkelemesi gerekiyor bazen beni belki de eşi o silkelemeyi yapiyordur kendine gelmesi farketmesi için. Eşine kontrolü eline aldigini göster seni bir başkası zayiflatamaz sadece sen yapabilirsin
Canım bazen çevreden böyle bir tepki gelmesi iyi oluyor toparlanmak için, eşinin destek olması çok güzel, üzülme sakın..Bir daha buraya yeniden başlıyorum diye gelirsem almayın beni kabul etmeyin
Vurun kapıyı yüzüme
Spor yapıyorum ama ama yeme de kendimi frenleyemiyorum
Menü mü yazıp geri siliyorum
Yoksa her gün sizi okuyorum takip ediyorum
Eşim de bugün birşeyler söyledi içime işledi resmen
Onca emek verdin şu haline bak dedi
Gururla anlattığın diyet maceranı nasıl kendi kendine mahvettiğini mi anlatacaksın herkese dedi
Artık menülerimi kendisi hazırlayacakmış her an işteyken mesaj atacakmış uyarı amaçlı.
Emeklerine nasıl deli gibi istekli olup kilo verdiğin günlerine acıyorum dedi
Hadi toparlan dedi
Ozaman yapiyoruz ve yolumuza devam ediyoruz birlikte. Elimiz agzimiza gitmeyecek.Aynen böyle canım
Cok sagol canim evet birinci oldum darisi sizlerin basina insallahCocoChanelmademoiselle yarışmayı sen kazanmışsın galiba tebrikler
Kurban olurum üzülme bitanem,soz bende uzulmiycem canimin ici cok sagol kiyamam sanaSenin hislerini anlayabiliyorumsıkma ne olursun ben öyle bir zamanda hamile kalmistimki hiç beklemediğim een dipte olduğum anda hamile oldgum ogrendim hiç üzülme sıkılma valla seni tanımıyorum ama inan çok üzülüyorum içim parçalanıyor hiç üzülme stres yapma
Evet yazıcam canım artık ya bir öyle bir böyle olmuyor. İyice saçmaladım.Bizde destegiz yaz menunu laf soyleriz sana 1 2 sende çekinir yemezsin bahanelere siginmak çok itici oluyormus seyrettikce goruyorum artık bahane yok senden başkası seni zayiflatamaz sen zayiflayacaksin biz de başarıni alkislayacagiz.
87 den 55 e indim kuzum simdi 67 yimKız sporuna kiymaaaaakaç kilodan kaça indin? Şu an kaç kilosun? Yediğinin zevki kaç dakika mutlu ediyor? Yarım saat mi? Oysa zayıflığın keyfi 24 saat sürüyor
Bilmiyorum bir ara iyi toparladım geri bozdumüzülme megimbunalımdamısın acaba kendini yemeğe verdin dikkat et kuzum emeklerine yazık olmasın
Evet ahum ya ben 2 haftadır düzenli spor da yapıyorum ama yiyince boşa gidiyorMegi emeklerimizin heba olması ne kadar da kötü bi türlü olmaması çırpındıkça batmak. Ama bunu da yeniden başlangıç olarak görelim ve başlayalım kuzum hadi şaşırttık vücutları yeniden start verelim beraber
Kiloya takıntılı olan benim canım her gün yiyip yiyip akşam ağlıyorum yanında o da napsın gaz vermeye çalışıyor artık. 55 kiloya düşünce bütün dolabımı değiştirdi nasıl mutluydum. Geri alınca mutsuzluk başladı bende. O da diyor yaptın yine yaparsın.Evet canım ben hayır demeyi çok sonra öğrendim, hayır diyemedigim istemediğim halde çok şey yaptım. Ben yipranarak senin gibi öğrendim. Sen kızına küçüklükten itibaren öğret bizim yaşadığımızı yaşamasın
Ayyy evet ya kiloya takık adamlara gıcık oluyorum
Evet canım aklım başıma geldi baksana spor da yapıyorum ama yiyince boşa gidiyor yerimde sayıyorumCanım ağlamayın. Bak yeni bi sene yeni hedefler. Boşver aldıklarını sen vereceğin kiloya odaklan aldıysan aldın canın sağolsun. Bak eşin de destek olucakmış sana ne güzel.yaz hergün menünü varsın dünyayı yemiş ol. Bir gün iki gün sonra toparlarsın umudunu hevesini yitirme
Evet yazıcam canım artık ya bir öyle bir böyle olmuyor. İyice saçmaladım.
87 den 55 e indim kuzum simdi 67 yim
Bilmiyorum bir ara iyi toparladım geri bozdumsporumu yapıyorum ama böyle de boşuna oluyor
Evet ahum ya ben 2 haftadır düzenli spor da yapıyorum ama yiyince boşa gidiyor
Kiloya takıntılı olan benim canım her gün yiyip yiyip akşam ağlıyorum yanında o da napsın gaz vermeye çalışıyor artık. 55 kiloya düşünce bütün dolabımı değiştirdi nasıl mutluydum. Geri alınca mutsuzluk başladı bende. O da diyor yaptın yine yaparsın.
Evet canım aklım başıma geldi baksana spor da yapıyorum ama yiyince boşa gidiyor yerimde sayıyorum
Zaten tek etkilendiğim eşim o da iyi biliyor bugün baktı ağlayıp zırlıyorum açtı ağzını :)Canım bazen çevreden böyle bir tepki gelmesi iyi oluyor toparlanmak için, eşinin destek olması çok güzel, üzülme sakın..
Zaten tek etkilendiğim eşim o da iyi biliyor bugün baktı ağlayıp zırlıyorum açtı ağzını :)
İyi de oldu 1 sene önce yine böyle yapmıştı 24 kilo vermiştim onun sayesinde.
Evet canım insan çekiniyor yazmaya bu da yemeye engel oluyor.O zaman buraya menü yaz canım. Ben burdan utanıyorum ve hayatımda ilk defa bu kadar hızlı zayifliyorum kaçamak yapamadigim icin
Vazgeçmek yok oleyyEvet yazıcam canım artık ya bir öyle bir böyle olmuyor. İyice saçmaladım.
87 den 55 e indim kuzum simdi 67 yim
Bilmiyorum bir ara iyi toparladım geri bozdumsporumu yapıyorum ama böyle de boşuna oluyor
Evet ahum ya ben 2 haftadır düzenli spor da yapıyorum ama yiyince boşa gidiyor
Kiloya takıntılı olan benim canım her gün yiyip yiyip akşam ağlıyorum yanında o da napsın gaz vermeye çalışıyor artık. 55 kiloya düşünce bütün dolabımı değiştirdi nasıl mutluydum. Geri alınca mutsuzluk başladı bende. O da diyor yaptın yine yaparsın.
Evet canım aklım başıma geldi baksana spor da yapıyorum ama yiyince boşa gidiyor yerimde sayıyorum
İstesem de vazgeçemem artık hergün koca dürtecek beni mesajlaVazgeçmek yok oleyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?