Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Son lafina son derece katiliyorum

Hayırlı sabahlar. Biri kahvaltı hazırlasın ya her gün her gün ben hazırlıyorum
Bu sabah 15senedir ilk defa esim hazirladi duyda inanma ilk.dwfa 10kadar uyudum.

Aynen öyle valla cnm şimdi görürsem aleji testi falan isterler çocuğa bi sürü eziyet
Eger hicbir turlu gecmiyorsa kotuyse ve uzun suruyorsa mutlaka seker testi yaptir canim yokturya tedbir
Evet etle sikintilarim var elmadan da ziyade dünya vucutluyum Ekvator gibi göbeğim var. Ev yemeği yiyeceğim artık bi de köfte yapmayı öğreneceğim tariflere bakıyorum
Koftenin puf noktasi iyi yoguracaksin bide kiyman hafif yagli olacak

En buyuk isgenceleri biz evi ayiricaz dedikten sonra basladi.kizima bu evden cikarsan bir daha seni almiycam zor gorursun burayi diyo edepsiz.Ama bende ona odasini yalniz kalmamizi falan anlatiyirum anne yaaa ne zaman gidicez diyo

Tamam cnm belki onunla alakalida olabilir

En buyuk isgenceleri biz evi ayiricaz dedikten sonra basladi.kizima bu evden cikarsan bir daha seni almiycam zor gorursun burayi diyo edepsiz.Ama bende ona odasini yalniz kalmamizi falan anlatiyirum anne yaaa ne zaman gidicez diyo
Sen boyle.yazinca sen yokken.nasil.baktigi konusu kafami kurcaliyor

Sen boyle.yazinca sen yokken.nasil.baktigi konusu kafami kurcaliyor
Ecem ölür torunu icin.Ayrilmayi icine yediremiyo.Gercekten takintili.Kizima ustten tutma sorarim agzini ararim.Kizimda ona karsi oyle.Babannen olmazsa naparsin diyorum ölürüm anne diyo.Bize bir ara siz istediginiz yere gidin kizim benimle kalicak diyodu.Su an kuyruk acisi var.Paranin yuzu sicak bir anda tak diye maaslar kesilecek o bol bolculuk bitecek.Ha sunuda teklif edicem bakmak istersen bak kizima bakiciya degil sana vereyim diycem Hayir derse adiyim.

Amin masumum amin.Kendimi daha guclu hissediyorum.Aman tatsizlik cikmasin diye bosuna susmusum

Dilegin son yazdigi cunleyi yazmak.icin.alintilamistim ustteki mesaji da.Haketmeyene öyle yapcan mum oluyolar valla.Bizim bi arkadas da son raddede kv ye eee be yeter evime ayak basma bi daha oglunu bile goremezsin evladindan ederim seni diye vi cemkirmisti kadin sonra melek aman kizim yaman kizim bi de ben boyle kv lere eger varsa esin erkek kardesi yelloz bi gelin nasip olur inşallah diye dua ediyorum hep

Çok fena gaza getirdim seniAma korkmuyorum senden

Bende dedim zaten ona. Hiç kizi yok eşim en büyük ikide erkek kardeşi var . Inşallah benden bulmadinda diğerlerinden bulursun diye

Var var bekar kaynim var.Sevgiliside var 8 senedir dua ediyorum bi nisanlansin artik diye.O zaman gorecekler neyin ne oldugunu.Ya kadin utanmaz ya kaynima ablasi sevgilinden daha guzel onumu istesek diyecek kadar utanmaz

Yok canım yemedim anlat bakalım
Ben bugün dondurulmus karides aldim nevom,tadi aynıymis yani dondurulmus veya olmamis birsey farketmiyormus.herneyse merakima yenildim o kadar lezzetli denilince 20 liraya aldim bol tereyaginda yaptım tam tarifi aman yarabbi o nasil bir koku o nasil bir tat asla ama asla tavsiye etmiyorum hicbir zmaan yeme nevom bu zamanaa kadar yememekle birsey kaybetmemisiz bence sevenlerde vardir elbet damak tadi farklidir ama,seninde sevecegini sanmam.hatta eminim.hic deneme cicegeeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…