Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Enfes menü söyleyecek söz yok!

Çok güzel kajum ve doyurucu afiyet olsunnn

Sıcak çikolata olmayaydı iyiydi:)

Akşamı bilemediğim için yorum yapamadım 2 öğün iyiydi

Cevizi 2 ye indirelim fazladan yağ almayalım vücuda
Menü süper spor da süper ötesi harika

:KK12:

4 ceviz çok fazla 2 yapalım onu
Menğn çok güzel kuzum maşallah
Yine mi olmamış

Yok canim o değişiyor ben hamile iken boyle sıkan anneleri eleştirirdim boyle bilmis bilmis konusan cocuklara gıcık olurdum benim cocugum salak olsun derdim:KK70::KK70:yani boyle komik cocuk olsun derdim:KK70::KK70:ama ben degistim disiplinli bi anne oldum....
Annelik yapmam dediğin şeyleri yapma sanatıdır. ...

Biz hep oyle aliyoruz canim.. resimleri hep anlattiriyorum bide 2 resimler arasinda farklari bulduruyorum :KK66:) her aksam masal okurum masal kitabida resimli yatakta onlarada bakariz :KK66:)
Arada da kafamdan masal uyduruyorum yabancilarla konusmamak gibi .... fazla kosmamaliyuz terlememeliyiz diye kafamdan uyduruyorum her gece :KK70::KK70:
Gun icerisinde olumsuz bi davranışını hikayelestiriyorum hemen anlıyor anne bugun bende boyle yaptim bidaha yapmiyacam diyor:KK70::KK70:
Oha ya çok tatlı, ne güzel annelik yapıyormuşsun maşallah canım
Not: aptal klavye yapmıyormuşsun yazmış ya fitne çıkaracak boş yere :sinirli:

Son düzenleme:
Leslie yapıyorum sonrada egzersize başlayacağım. Kiraz sapı çayımla mortim saydin78 saydin78 i selamlıyorum :KK3:
selamla mortim kolay gelsin sana, iyi degilim :olamaz: motive olamadım:KK34:
kek yedim baska seylerde yedim sonrasinda, kotu hissediyorum kendimi de:110: regl oldum istah tavan :KK34:

Kızlar 1 dondurma yesemmi ki

yememe kararın isabetli olmuş .

Yine de alıntıladım çünkü , bi ısırık demişsin ... aklıma direkt hazır dondurmalar geldi ... hayır hiç bir zaman . dondurma diyette de yenebilir , 1 top ... sade ... gündüz ..haftada bir ..mesela ... ama hazır dondurma değil .

Benimki okumayı da sevmedi yazmayı da e neyi sevdi bu çocuk :KK45: teneffüste oyun oynamayı sadece:deli: okuma yarışmasında ilk 4 den 10 düştü mesela. Evet ben hırs yapıyorum yanlış biliyorum ama aslında kızdığım onda heves olmaması, istekli olmaması bu beni çok üzüyor hevesli olsa uğraşsa da olmasa en azından istiyor derim. Kesinlikle veliler hırs yapıyor bu bir gerçek o yüzden diğer veliler ile ders muhabbetine hiç girmiyorum gaza gelmiyim diye:deli:
Öğretmen çok zeki olduğunu söylüyor, endişelenmeyin çok zeki bir çocuk benim ondan yana endişem yok diyor, yazı içinde illa olsun demiyor ama olması iyi olur diyor :confused:

Anlamada sıkıntı yok canım şükür, dikte sınavları hep iyi, okumaya da ikinci ayda geçti zaten, ikinciydi sınıfta. Hırs olsun istiyorum ben:oops:

Kesinlikle maalesef

Bizimki ezber konusunda iyi. Bir okumada şiir ezberler mesela. Cuma okuma bayramı var. Öğretmen benimki ile bir arkadaşını yapmış sunucu . Okuyacağı metni gördüm benim gözüm korktu nasıl ezberleyecek diye :KK53: oğlan gayet iyi:deli: hem kendi şiir okuyacak hem sunacak , gem toplu şiir ve şarkıları var. Ezber bizim işimiz diyor yani sıpam:confused: ondan çok ben gerginim :KK70:

Hmmm hafız yaparız paşayı :KK200:

Hafıza önemli nimet eflalim , daha ne istiyorsun .

Selam canlarim
Merakta biraktim sizide
Oturdum once insan gibi derdimi anlatmaya calistim olmadi.
Sonrada koptu kiyamet
İcimde ne var ne yok doktum kustum tum kinimi.
Sana senin istedigini vermiycem gitmiyorum gidersemde ne kocami ne cocugumu sana birakmam dedim.Burasi benim evim ve evimde istedigim gibi davranirim bu kimseyi ilgilendirmez dedim.Sen ben sustukca beni ezik sandin ama o is oyle degil dedim.Bundan sonrada ben seninle gecinmiycem sen benimle gecin dedim.Buyuksun dedim saygisizlik etmeyim dedim ancak sen bunu yanlis anladin dedim.Saglam bagirti cagirti koptu.Ayilmalar bayilmalar falan gırla.Esimde kayinbabamda yanimda oldular bukez.Nisan ayina kadar birbirimizi cekicez ondan sonra da istersen evime gelirsin benim evime dedim istemezsen gelmezsin.Ben sana kole gelmedim dedim.Egerki bir daha beni eziklemeye calisirsan herseyi babama anlatirim o zamanda sen nasil toparlarsin dusun dedim.
Bu arada babam bi bilse tas ustune tas birakmaz bu evi atese verir kizlar.8 senedir hep iyiyim dedim korkumdan.Babam bi duysa mahveder hepsini beni ceker alir birdahada mumkun degil gondermez
Handecim iyi yapmışsın tebrik ederim :KK9:

Bir daha buraya yeniden başlıyorum diye gelirsem almayın beni kabul etmeyin :KK42:
Vurun kapıyı yüzüme :KK42:

Spor yapıyorum ama ama yeme de kendimi frenleyemiyorum :KK34:
Menü mü yazıp geri siliyorum :KK34:
Yoksa her gün sizi okuyorum takip ediyorum :cry:
Eşim de bugün birşeyler söyledi içime işledi resmen :KK42:
Onca emek verdin şu haline bak dedi :cry:
Gururla anlattığın diyet maceranı nasıl kendi kendine mahvettiğini mi anlatacaksın herkese dedi :cry:
Artık menülerimi kendisi hazırlayacakmış her an işteyken mesaj atacakmış uyarı amaçlı.
Emeklerine nasıl deli gibi istekli olup kilo verdiğin günlerine acıyorum dedi :cry:
Hadi toparlan dedi :cry:
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama pes etme. Yapabilirsin. Sakin ol. Senin şöyle bir silkelenmeye ihtiyacın var. Biz seni seviyoruz ve sana inanıyoruz :KK60::KK74:

Hellö:KK3:
Kahvaltı 12.00
Az sucuklu yumurta
Bi dilim peynir
3 çeri domates

Arada dukan birası

Akşam 19.00
Yoğurtlu haşlama karnıbahar
Gece dukan birası
15dk normal yürüyüş
15 dk tempolu yürüyüş
45 dk leslie
25 dk bölgesel egzersiz =270 puan
2 lt su
@MiuLego @begum75
Zirveye mi oynuyon yavrucum :rolleyes::confused::KK53:

Takım değişikliği yapabilirsin tabii ... mezunsun sonuçta ..istediğin takımda sıfırdan başlarsın .
Ama tekrardan kendini , metanı , abur cuburlarını , böyle de kilo verebildiğini anlatmak zor da gelebilir ... daha da motive edebilir . Değişikliği @MiuLego ile görüş .

Kendinden geçme kısmı , diyorum ya tamamen kafada bitiyor . bende mesela gebelikte sağlıklı besleneyim aman egzersiz yapayım , yürüyeyim cart curt kafasında değilim ..olurum sanıyordum , yok ... 3 gün iyiysem illa sapıtıyorum .
Kafam bunu istemiyor çünkü ... zorluyorum resmen kendimi .

Zorla olmuyor bu işler . Hazırsan başla .. burda ya da iyi gelecekse başka takımda
Ay teşekkür ederim çok ilgili alakalisin allah razı olsun senden . Çok iyi anlatmissin . Seni çok iyi anlıyorum. Ben de kafamda biturmemisim aslında . Aman ben emziriyorum canım ne isterse yerim ya da yesem de veriorum kiiii. Güvenİ. Benj kötü etkilio. Bana yaparsın verirsin demelerden ziyade . Yedin bak kilo alacaksın tokatı lazım belkide. Bakalım napcam.

Handecim iyi yapmışsın tebrik ederim :KK9:

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ama pes etme. Yapabilirsin. Sakin ol. Senin şöyle bir silkelenmeye ihtiyacın var. Biz seni seviyoruz ve sana inanıyoruz :KK60::KK74:

Zirveye mi oynuyon yavrucum :rolleyes::confused::KK53:
Yok kuzum ya. Adet olmam lazımdı iki gün önce, daha gelmedi, göbek şişmeye başladı balon gibi hissediyorum kendimi :KK43:

Ay bir de lohusa iken de regl deki gibi ödem yani fazladan kilo mevzu var mı acaba. Çünkü 1 hafta bile olmadan 2 kilo fazla cikiorum. Azalmıştı regle dönmüş gibi su aralar da :deli::deli:

Back
X