Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bizde meraklı minikten başladık , sonra Bilim Çocuk ....
Tübitak serisi kitaplara bayılıyor ....
Beynin her tarafı eşit çalışırsa zaten bi anormallik vardır ... o yüzden rahatım bende ... yazısı kötü ... resmi berbat ama fen ve mat a bayılıyor
Bilim kurgu filmlere bayilirim mesela Spielberg i çok severdim filmleri merakimi arttirirdi.

Bende kızıma meraklı minik alıyorum. Bilim çocuk biraz büyük geldi üç buçuk yaşa:)
Çok güzel şeyler yapıyorlar çocuklar için ben bazen merak edip okuyorum bu çocuklar boşuna zeki değil keşke bizim zamanda da olsaydı çok farklı olabilirdik

Çok güzel şeyler yapıyorlar çocuklar için ben bazen merak edip okuyorum bu çocuklar boşuna zeki değil keşke bizim zamanda da olsaydı çok farklı olabilirdik
Hala var mı bilmiyorum bütün dünya diye bir dergi vardı aylık hala varsa alın çok güzeldi çocuklar için
Ben de bilim teknik
National geographic
Atlas
Dergilerinin abonesiydim hala alırım hatta çocuklar için çok ilğinçler gerçekten
Bu dergiler sayesinde 15 yaşımda dünyayı gezmeyi hayal ederdim, 21 yaşında aldım çantamı başladım gezmeye hala da geziyorum :)

Hala var mı bilmiyorum bütün dünya diye bir dergi vardı aylık hala varsa alın çok güzeldi çocuklar için
Ben de bilim teknik
National geographic
Atlas
Dergilerinin abonesiydim hala alırım hatta çocuklar için çok ilğinçler gerçekten
Bi bakayim canim hafta sonu sagol alayim ;)

Korkunun ecele faydasi yok menumu paylaşayım

13.30
Migrosun kepek sandvici
Icin hazır salatası yikanan paketlerden
3 dilim salam
500 ml ayran

Saat 17.00
Yine kepekli sandviç
Yine salata
3 tane burgu peynir
500 ml ayran

Saat 20.00
5 yemek kaşığı haşlanmış makarna yanına domates
500 ml ayran
1 mandalina

Gece 2 mandalina birazda şeker leblebi yiyesim var ama karar veremedim

@MiuLego Sarayca Sarayca

Mortim hiç sesin çıkmıyor neredesin 19 ocak a bişey kalmadı

Korkunun ecele faydasi yok menumu paylaşayım

13.30
Migrosun kepek sandvici
Icin hazır salatası yikanan paketlerden
3 dilim salam
500 ml ayran

Saat 17.00
Yine kepekli sandviç
Yine salata
3 tane burgu peynir
500 ml ayran

Saat 20.00
5 yemek kaşığı haşlanmış makarna yanına domates
500 ml ayran
1 mandalina

Gece 2 mandalina birazda şeker leblebi yiyesim var ama karar veremedim

@MiuLego Sarayca Sarayca

Mortim hiç sesin çıkmıyor neredesin 19 ocak a bişey kalmadı
Karbonhidrat bombası yapmışsın bugün :) belki bünye şaşırır iyi olur :)

Evet şimdilerde herşey var ama anne babaların çok seçici olması gerekiyor.

Bir de hatırlıyor musunuz ayşeğül serileri vardı, annem her hafta 1 tane alırdı bana, hayatımda gördüğüm en güzel kitaplardır, hala saklıyorum koleksiyonu, çocuğum olunca ona vereceğim hepsini, hala kitapçıya gidip çocuk kitabı alıyorum ben bayılıyorum resimlerine :)

Back
X