Yarinki et yemegi yerine yapabilirsinHayırdır canim
Yok canım yemeği buzluga kaldieacaktim onda koyarken yedim
Canım eğer haftaya listemi hazirlarsan közlenmiş patlıcan koydum dolaba severimde uygun olursa yazarsın inşallah
Canım geçmiş olsun. Kist için soğan kürü birebir. Miyom için ne iyi gelir bilmiyorum. Kist tecrübem varda o yok.Aslında benim de moralim bozuk kızlar
Bugün kahvaltıdan sonra ultrason çekildim özelde. Miyomlara baktırayım diye. Biliyorsunuz biri özellikle oldukça büyüktü. 2 ay önce baktırmıştım. Ve bugün o miyomun bir tık daha büyüdüğünü öğrendim. Ama daha da moralimi bozan 3,5-4 cm boyutlarında bir de kist görüldüne yapacağım bilmiyorum
elleşme Ausum yesin morticanımOna göre , devamı gelebiliryediğinize içtiğinize ...salmanıza ..cartınıza curtunuza dikkat edin
Kuzu tabiki yiyebilirsin hatta yarinada yiyebilirsin.Menunden ekmegi cikar aksam menunede patlican yanindada yogurt yesillik ohhhh miss
elleşme Ausum yesin morticanımyesin de yeneyim gene milad degismesin
Böbreğe benziyor daha çok
Nö ölökösö vör yöBonus görüyorsun değil mi ? rakibinde her türlü hile hurda var ... verip vereceği 1 kilo ... onu ballandırıyor ki , sen pes et diye ...yemezleeeeeeeeeeeeeer miu hanımmmmmmmm yemezleeeeeeeeeeeeer
BencedeBöbreğe benziyor daha çok
geler geleryahu sen kesin yeneceksin zaten de ... ördek artı gelmesin yeter
Mortimin moralini bozmak sana moral vermek içinmoral vermek icin mi bozmak için mi
Üşütmüş olabilir misin kiNapıyonuz canlar bi kaç gündür karnım çok ağrıyor regl olacak gibi ama kestiremiyorum ki hiç olmadım lohusalıktan sonra neyin nesi acaba bu ağrı
Böbreğe benziyor daha çok
Mortimin moralini bozmak sana moral vermek için
Hep evdeyim nerde üşütcem kafayı üşütmem yakındır amaÜşütmüş olabilir misin kigeçmiş olsun çokkk
bende böbrek benzetmesi yaptım üstadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?