Tartıya hacet yok ben kesin 65 im hafta 66göbeğimden bilirim ben beni
Evet canım. İlk iki yıl yoktu küf sonradan oldu. Bu sene az gibi bakalımUst kat mi eviniz
Ya çok nankör bu diyet. İki gün ye iki hafta uğraş dur. Acayip bunaldım diyetten sizler olmasanız salıcam o derece. Ama hemen buraya girip motive oluyorumbende şu an tartılsam 70 çıkarıım kesin
Ya çok nankör bu diyet. İki gün ye iki hafta uğraş dur. Acayip bunaldım diyetten sizler olmasanız salıcam o derece. Ama hemen buraya girip motive oluyorum
Yarın ne goturcem ben ya
Hiç bisiy yok evde bana uygun
Aynı düşünüyoruz. Liseye giderken gizli gizli nasıl takip ederim onun planını yapıyorum şimdidenValla oğlumu bende takdir ettim de , tenhada eşime kızdım .
Ay benimböyle kaırılma fobim var sanki . nasıl bırakır diye ?
lan diyo milletin çocuğu 8 yaşından okuldan eve minibüsle falan gidiyor ... dedim bana ne !
Çocuk öz güven kazanıyor diyor ...
Dedim sen öz güven kazandırmak istiyorsan , ben tuvalete gidip geliyor de ama gitmeuzaktan izle
ay ada tırsağım ben ya .
Barışırlar barışırlaraşçıyla kavga mı olurmuş hiç ? napacak işsiz ?
Seni var ya meteorlarla döverim seniYa çok nankör bu diyet. İki gün ye iki hafta uğraş dur. Acayip bunaldım diyetten sizler olmasanız salıcam o derece. Ama hemen buraya girip motive oluyorum
Aynı düşünüyoruz. Liseye giderken gizli gizli nasıl takip ederim onun planını yapıyorum şimdiden
Aksam dedigim gibi kefir ve mandalina yicem sadece. Söz verdim kendime. Yeter bunyeme ettigim eziyetthe end @MiuLego Munzevi Zencefil
Bonuuussss mırtim mortim koooooşşşşşş
Çok önemli bişiy dicem koooşşşş
Eve girdim şimdi ben
Tok karna su dolu karna
Tartıda sabahki rakamı gördüm ben
Bonus
HarikaaMenü veriyorum
Sabah
Daha doğrusu oglecivari
2 dlm siyez ekmeği
1 hs yumurta
Peynir
Maydanoz dereotu
Yarım kase civarında yoğurt
Akşam
Salata
Haşlanmış brokoli
Yoğurt
Ara
Yoğurt pulbiber limon
Shut Up handecim dünkü ekmeğimi bugüne aldım canım cok actim spordan sonra
Onun hırsı durduruyor zaten, birde gö.tümceyi çatlamak hırsıdur yahu ne salması .... en önemli virajdasınız sen . 58 göreceğiz
Harikasın saydınımmmmmsozumde durdum yemiyorum ki
su icmekten midem bulandi evet ama mutluyum ki
Harikasın saydınımmmmm
Ben de su içip duruyommmm
Bonus yatağında Munzevi Zencefil Yapalım mı cumaya yiyek mi beraber
Geçmiş olsun her birine eflalimBu hafta uykusuz geçti. Esimin hastalığı, büyüğün öksürüğü derken, iki gecedir küçük de öksürükten uyuyamıyor. Dün sabaha kadar salladım sabah babaya devredip iki saat uyudum. Bugün şimdiden başladı nöbetim , öksürüyor öksürdükce uyanıyor anne beni saaaallanormalde 2 yaşında güç bela bıraktım sallamayı ama babası geri alıştırdı çünkü o emek verdi uğraştı o kadar sallamadan uyutmak için
Yaaa topuklarım çok ağrıyor artık büyüdüneyse ki kilolu bir çocuk değil 14 kilocuk 12 ydi bu sene eccik etlendi hiç göstermiyor gerçi
Neyse konu neydiçoook uykum var benim
Açlık iyidir adamı delirtir yağları eritirHe bu arada açım aç. Dün gece de açım diye erken yattım güya sabaha kadar mide gur gur, oturur vaziyette kafa göz yamulmus bir şekilde sızdım ara ara
Demiş miydim açım aç
Onun hırsı durduruyor zaten, birde gö.tümceyi çatlamak hırsı
Hala koca göbekliyim neyi bırakayım zaten hasettim de
Zaman çok çok kötü ve biz bu korkularımızda sonuna kadar haklıyız. Ah o senaryolar, yazmıyım hiç okul saatinde acaba başına neler gelebilire dair düşüncelerimiçok kötü ya .... tamam ona farkettirmiyorum ama inan her gün servis saatinde camda tünüyorum . Ola ki 2 dk geç oldu aklımdan geçenleeeeer
Ama orda durup ona el salladığım nadirdir , yani gözetliyorum hep ama gizli :)
Bugünde aferin benim oğluma , demek sırası gelince koca adamlar girmiş içeri dedim ..sonra eşimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?