Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

isyan ediyordun en son veremicem ben hiiiç düşmüyor diye
dedik sana koyakcım gidecek sakin ol diye dimiiiii şaşırmadım normal çok ilk zamanlar iyi eksi gelir
Aynen cnm ya esimde diyete girdi benimle oda 92 kiloydu şimdi 89 kilo olmuş ikimiz yarisiyoz evdede baktı olmucak hatun kiloda verecek bende başlıyim dedi baya hirsli

Kiloda boy çok önemli işte ya millet 78 çok değil derken beni 100 üstü sananlar vardı
ben 78 kilodayken herkes beni 69-70 derlerdi kiloma.. 69 oldum parkta bayanlarla konuşuyorduk inanmadılar 63-64 gibisin diyoarlardı ... spor çok yapardım sıkı vücud...

açım uykusuzum başım agriyor ama ama mutluyum. 17.30 gibi yesem aksam yemegimi de doysam ecik Insallah eksi gelir de sabahamutluluguma mutluluk katilir insaAllah
ayyy saydın ben de açım kuzum ama çok huzurlu mutluyum heeee
Kendimi 7 tk haber muhabiri gibi hissediyorum acaba neden
seni yirim

Aynen öyle doğru hatirliyorsun ki listeye kilo kalmayacak vur bacağına az versin

çok fazla ödem vardı demek ki konyak ta
yoksa mümkün değil

@MiuLego
sabah
1 bağ maydanozu aldım elime attım rondoya içine 2 bardak su koydum bide salatalık attım çektim.Kusmuk gibi bişey oldu ama içtim.Çok şişlik var elim ayağımda.Yanında 1 kaşık lor peyniri 3 zeytin 6 badem 1 tanede yumurta yedim

ara
sade türk kahvesi(favorim olur kendileri) 2 gün kurusu

akşam
7 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği(bu hafta hep bunu yedim sanki evde var işyerinde var bu ne beeee)
1 kase çörekotlu ve biberli yoğurt

su
1,5 litre içebildim dahada gitmiyor
spor henüz yok
miu canım sankim birazcık sütlaçmı çekiyo ne ama benim değil canımın ha yanlış anlaşılmasın.Çekiyo diye yiyeceğim anlamınada gelmiyo.Tüm yollarını tıkadım hadi gödster bakem çivilinide göreyim.

ben 78 kilodayken herkes beni 69-70 derlerdi kiloma.. 69 oldum parkta bayanlarla konuşuyorduk inanmadılar 63-64 gibisin diyoarlardı ... spor çok yapardım sıkı vücud...
Galiba hiç spor yapmamamdan kaynakliydi bide bende basen toto bacak yok ada hepsi üst bolgedeydi galiba o yüzden bi karnım vardı sanirsin doguracagim

kuzum menün güzel
sabah lor peynirini çoook daha fazla isterdim doyurucu olurdu hem..

sopa yok yemezsin çünkü biliyorum.. yarın güzel eksi gelirseeee öğlen azcık yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…