Aynen öyle doğru hatirliyorsun ki listeye kilo kalmayacak vur bacağına az versin80 di 73 mü olmuşben kilosunu yanlış mı hatırlıyom
Aaa kim demiş kuzenim yazmış onlari
Sevsekde dayak yiyoruz sevmesekte
herkesi hepinizi sevmek suc mu caaaanım
Aynen cnm ya esimde diyete girdi benimle oda 92 kiloydu şimdi 89 kilo olmuş ikimiz yarisiyoz evdede baktı olmucak hatun kiloda verecek bende başlıyim dedi baya hirsliisyan ediyordun en son veremicem ben hiiiç düşmüyor diye
dedik sana koyakcım gidecek sakin ol diye dimiiiii şaşırmadım normal çok ilk zamanlar iyi eksi gelir
Canım bende 78.5 153 cikmistim 57 kiloda 156 kilo boyumu çekiyor acababende 1,60 idim ama en son bir mağazada ölçtük 1,58 çıktı çekmişim herhal
ben 78 kilodayken herkes beni 69-70 derlerdi kiloma.. 69 oldum parkta bayanlarla konuşuyorduk inanmadılar 63-64 gibisin diyoarlardı ... spor çok yapardım sıkı vücud...Kiloda boy çok önemli işte ya millet 78 çok değil derken beni 100 üstü sananlar vardı
Evet cnm konyada yaşıyorum aa selcuktami okudun sencanım sen konyada mı yaşıyorsun ben selçuk ünv mezunuyum severim konyayı
ayyy saydın ben de açım kuzum ama çok huzurlu mutluyum heeeeaçım uykusuzum başım agriyor ama ama mutluyum. 17.30 gibi yesem aksam yemegimi de doysam ecikInsallah eksi gelir de sabaha mutluluguma mutluluk katilir insaAllah
Kendimi 7 tk haber muhabiri gibi hissediyorum acaba neden
Aynen öyle doğru hatirliyorsun ki listeye kilo kalmayacak vur bacağına az versin
konyalılar gelinlerine pek düşkün olurlar aslında ..Evet cnm konyada yaşıyorum aa selcuktami okudun sen
Galiba hiç spor yapmamamdan kaynakliydi bide bende basen toto bacak yok ada hepsi üst bolgedeydi galiba o yüzden bi karnım vardı sanirsin doguracagimben 78 kilodayken herkes beni 69-70 derlerdi kiloma.. 69 oldum parkta bayanlarla konuşuyorduk inanmadılar 63-64 gibisin diyoarlardı ... spor çok yapardım sıkı vücud...
Boşver cnm sen milleti çok güzel kilo vermişin masallahKiloda boy çok önemli işte ya millet 78 çok değil derken beni 100 üstü sananlar vardı
Yenecegim seni vuracagim kırbacı vuracagim kırbacı
Verdim canım şimdide çok zayıf olmusum milleti takmamayi öğrendim artikBoşver cnm sen milleti çok güzel kilo vermişin masallah
Öylesi bi kadın değil cnm kıskanç haset sinsi bişey bukonyalılar gelinlerine pek düşkün olurlar aslında ..
kuzum menün güzel@MiuLego
sabah
1 bağ maydanozu aldım elime attım rondoya içine 2 bardak su koydum bide salatalık attım çektim.Kusmuk gibi bişey oldu ama içtim.Çok şişlik var elim ayağımda.Yanında 1 kaşık lor peyniri 3 zeytin 6 badem 1 tanede yumurta yedim
ara
sade türk kahvesi(favorim olur kendileri) 2 gün kurusu
akşam
7 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği(bu hafta hep bunu yedim sanki evde var işyerinde var bu ne beeee)
1 kase çörekotlu ve biberli yoğurt
su
1,5 litre içebildim dahada gitmiyor
spor henüz yok
miu canım sankim birazcık sütlaçmı çekiyo ne ama benim değil canımın ha yanlış anlaşılmasın.Çekiyo diye yiyeceğim anlamınada gelmiyo.Tüm yollarını tıkadım hadi gödster bakem çivilinide göreyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?