- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bence onun tartısı bozuktuayyy saydın ben de açım kuzum ama çok huzurlu mutluyum heeee
seni yirim
Eki Görüntüle 2088932
çok fazla ödem vardı demek ki konyak ta
yoksa mümkün değil
Aynen cnm banada herkez verme belli degl diyor ama ben sağlığım için vermek istiyorum . Millete kalsak oooVerdim canım şimdide çok zayıf olmusum milleti takmamayi öğrendim artik
Bu konuyu açıklamıştım cnm benim tartı bozuktu ve eczanede 76 kilo olduğumu öğrendim. Sonra yeni tartı aldık ve 73 kiloyumBence onun tartısı bozuktu
yok onun yerine şekerli çay içicem miukuzum menün güzel
sabah lor peynirini çoook daha fazla isterdim doyurucu olurdu hem..
sopa yok yemezsin çünkü biliyorum.. yarın güzel eksi gelirseeee öğlen azcık yersin
bu hafta yendin kabul..Yenecegim seni vuracagim kırbacı vuracagim kırbacı
aaaaaaaaaaaaaaBence onun tartısı bozuktu
o zaman geçen haftaki kilonu yok sayacağız..Bu konuyu açıklamıştım cnm benim tartı bozuktu ve eczanede 76 kilo olduğumu öğrendim. Sonra yeni tartı aldık ve 73 kiloyum
Bi jeton dusme sesi duydum sanki taaa Ankara dan İstanbul a geldi ses bi tık etti galibabu hafta yendin kabul..
kıyafetlerimi işyerine getirdim.. yarından itibaren öğle arası spor yapıcam.. önümüzdeki hafta da ben yenicem senigörürsün sen
aaaaaaaaaaaaaaKonyakk sen tartıyı yeni mi almıştın canım?
Yok kuzum evde tartım vardı ama çocuk için eczaneye gittik orda tartıldım 76 diyor bende yeni tartı aldık bozuk olduğunu anlayincabu hafta yendin kabul..
kıyafetlerimi işyerine getirdim.. yarından itibaren öğle arası spor yapıcam.. önümüzdeki hafta da ben yenicem senigörürsün sen
akşamki ekmeği çıkarsaydık.. malum perşembe bugün.. akşam ekmek olmayaydı.. zaten yarım da.. ben söyleyim önümüzdeki haftalar için aklımızda olsun büşracımMenüm belli yazayım hemencecikkk
Sabah10:30(limonlu su)
1 dilim kepek ekmeği
Bir ince dilim süzme peynr
Yarım kk az beyaz peynr
Dom yeşillik
Pekmez
Öğlen yok
Ara
1 portakal
2 dilim kivi
Tarçınlı limonlu çay
Akşam18:00
2 yumurtadan sebzeli omlet
Yarım dilim kepek ekmeği
Yeşillik
Ayran
Yatmadan önce
Limonlu biberli yoğurt
Su:2 lt
Spor: 45 dk leslie 3 mil
30 dk jillian lvl2
@MiuLegonehirnil111
Neden la bir haftada daha uzar listeye girmesio zaman geçen haftaki kilonu yok sayacağız..
senin başlangıcını bu hafta sayacağız..
sen tartı alıp eve gelince kıyafetsiz tartıldın mı peki?
tamam o zaman 76 dan 73 e düşmen normal ohh.. ben o senin 80 kiloyu 76 diye güncellerim başlangıç kilon olarakYok kuzum evde tartım vardı ama çocuk için eczaneye gittik orda tartıldım 76 diyor bende yeni tartı aldık bozuk olduğunu anlayinca
Kıyafetsiz tartılmadım cnm yarın son durumu yazarimo zaman geçen haftaki kilonu yok sayacağız..
senin başlangıcını bu hafta sayacağız..
sen tartı alıp eve gelince kıyafetsiz tartıldın mı peki?
Ben bikiyoreee miu unutmuştuBu konuyu açıklamıştım cnm benim tartı bozuktu ve eczanede 76 kilo olduğumu öğrendim. Sonra yeni tartı aldık ve 73 kiloyum
ya kıyamammmmmmmmmmmyok onun yerine şekerli çay içicem miu
cumaları iple çekşiyom ha bunun için
anlaştıkKıyafetsiz tartılmadım cnm yarın son durumu yazarim
Tamam cnmtamam o zaman 76 dan 73 e düşmen normal ohh.. ben o senin 80 kiloyu 76 diye güncellerim başlangıç kilon olarak
Yapamayacaksin spor ben evrene selam.soyledim önümüzdeki hafta çok yoğun olacaksinbu hafta yendin kabul..
Miu okusun diye alıntı yaptım canimBen bikiyoreee miu unutmuştu
Teşekkür ederim kuzucum inş yine fazla fazla vermişimdir bu hafta akşama spor yapamadım hiç oğlan hasta oluncaakşamki ekmeği çıkarsaydık.. malum perşembe bugün.. akşam ekmek olmayaydı.. zaten yarım da.. ben söyleyim önümüzdeki haftalar için aklımızda olsun büşracım
menü güzel ama beğendim.. yarın tartı yüzüne gülsün emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?