Tamam cnm bende 11.buçuk gibi falan veririm ozmnSabah evet ama mesala ben hep 10 da tartılırım yani sabahin erken saatinde degil canim
Kız benim elti yok görümce yok. Kayinvalidem odasında keyif yapıyor. Tv sigara kahve örgüYok kuzum simdi geldin saatlerdir bakiyorum kimsecikler yok yazan bisey yazip cikiyor... accuk gelin kv anlatak eltiyi anlatak iki lafin belini kiralim
InsallahSon aldigin kilo.hizinda geri verirsin insaallah
Ohh kiz ne guzel masallah diyelimKız benim elti yok görümce yok. Kayinvalidem odasında keyif yapıyor. Tv sigara kahve örgü
Kavurma off olsada yesek. Bu gün aşırı az yedim ve her bir şeyi canim cekiyorbende en bi sevdigim
Kucuge hamileyken.canim.yagli et kavurma.cektiydi ama yagli.yagli.nasil.bir cansa
Hic takma canını kacan kovalanır uzak dur.. durusundan vazgecmeBenim durumlar ortada cnmada81
Ada liste için kilo alan bi sen varsın kız. Literatüre gircem71 accik gectim bu hafta cok yedim ece , sanki listeye girecem diye kitliga girecek gibi yedim valla bu son bu son dedim yedim ;(( aylarca 69 da gezindim son 3 haftada 71 buldum;(
Oyu sabrettim cnm 2 senelik evliyim sustum sustum en son buradaki okuduklarım la gaza geldimHic takma canını kacan kovalanır uzak dur.. durusundan vazgecme)
Aynen ne yapayim hemsom baktim olmuyor.. listede bana sart kilo aldim resmen bide regli haftasindayim aslinda onunda sisligi var cumartesi regli ama bakalim zamaninda olacakmiyim :))Ada liste için kilo alan bi sen varsın kız. Literatüre gircem
Yap yap hem sağlıklı hem doyurucuBen artik usenmeden salata yapimina basliyorum yemeklerimin yaninda 1 tabak salata yiyecem)
Oyu sabrettim cnm 2 senelik evliyim sustum sustum en son buradaki okuduklarım la gaza geldimama o başlattı kavgayı
Gecmis olsun ana kralice8 yıl aradan sonra bel fıtığım nüksetti ... kilitlendim kaldım sabah .
Sanırım bele binen yük sebebi ...
Hoş o bel 100 kiloyu taşıdı şimdi neden nazlanıyor anlamış değilim :))
yatıyorum kalkıyorum gün geçmiyor ....
Anammmm sen.hiç bdv ye girme haOyu sabrettim cnm 2 senelik evliyim sustum sustum en son buradaki okuduklarım la gaza geldimama o başlattı kavgayı
Seni motive edecekse tabi ki gir kuzum. Gelsin 58 ler.Aynen ne yapayim hemsom baktim olmuyor.. listede bana sart kilo aldim resmen bide regli haftasindayim aslinda onunda sisligi var cumartesi regli ama bakalim zamaninda olacakmiyim :))
Hayırlı olsun canımmmİnternetim bitmişti beybiler :/ ama çok güzel haberlerle geldimmm :))) hani bi mülakat sonucu bekliyodum yaaaa... oldu çok şükür :)) daha ağzıma lokma koymam iş yerinde şişko demesinler
Yoksa tepene çıkıyorlar canımcımherkese hakkını verecen...bazen susunca daha cok ustune geliyorlar...
Yarın son dk tartılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?