Eşimin ilk görev yeri taslak ilkogretim okulu uskudardan oraya giderdi hepArnavutköy tasoluk yesilcami var baya büyük onun ilerisindeyiz
Ananda yiyip gitme kız yemeden tartilmak lazimTamam cnn ben şimdi annemlerdeyimde eve 11 gibi giderim ondan dedim
Muhteşem sarkma oldu muEvet cnm oldum
2010 yılında 98 den 63 indim
Anam ve kardeşim olmadık şeyler yapıp yapıp alıp alıp yiyorlarAnanda yiyip gitme kız yemeden tartilmak lazim
Hazirir kaptanİşte geldiiiiimmmm
Eve girdim sonundaaa
Yarınaaaa
hayırlı cumayaaaaaa
Bol eksiyeeee
Daha hafifleyerek uyandığımız bir güneeee
Tartı üstğnde dans etmeyeeee
Bugğn erkenden uyumayaaaa
Leptini çalıştırmayaaaaa
Yağları yakmayaaaa
Tüm ödemleri atmayaaaaa
Hazır mıyızzzzzz
Çok düşük arada kan ilacı veriyorlar alyuvarim da normalden kucukmus hep kansız olacağımCanim senin kan degerlerin demir degerin nasil pro cok tuketmiyorsun merak ettim
Tartidan önce hic yemeyip su bile icmesen makbul aslindaAnam ve kardeşim olmadık şeyler yapıp yapıp alıp alıp yiyorlarben yemiyorum tartı düştükçe motivasyonum tavan yapıyor bide hic yiyesim gelmiyor
Oy kıyamam minnoşummmmHarika dedi super dedi ay canimsin dedi
Karalahana sarmasi bile yemedim bugun gittigim mevlutte ben.hem de ben dagittim herkese
Valla belediye başkanı seçimlerine aday olsan oyumu sana verirdim miuşİşte geldiiiiimmmm
Eve girdim sonundaaa
Yarınaaaa
hayırlı cumayaaaaaa
Bol eksiyeeee
Daha hafifleyerek uyandığımız bir güneeee
Tartı üstğnde dans etmeyeeee
Bugğn erkenden uyumayaaaa
Leptini çalıştırmayaaaaa
Yağları yakmayaaaa
Tüm ödemleri atmayaaaaa
Hazır mıyızzzzzz
Kuzum 5 lt lik su ile tart deri damacanın da kendi ağırlığı falan varsa..Kızlar bişey sorcam ben şimdi baskülde 19 lt lik damacanayı tarttım 20 kilo tam bu durumda baskülüm yanlış mı oluyor
Canim kansizlikta kilo verilmesini engelliyor... ve Allah korusun ciddi sorunlar acar ilerde pro yemeye çalış...bak ilerde hamile kalirsanda sorun yasarsin bebek icinde pro sartÇok düşük arada kan ilacı veriyorlar alyuvarim da normalden kucukmus hep kansız olacağım
Aynen tartıdan önce aç karnima ve donumu çıkarıp tartilmaliyimTartidan önce hic yemeyip su bile icmesen makbul aslinda
Aferin cekirge cabuk ogreniyosunAynen tartıdan önce aç karnima ve donumu çıkarıp tartilmaliyim
Umdugum kadar vermedim 3 kilo vermek istiyordum olmadı amma haftaya hem spor hem protein yapcam kork benden. Tel ile foto yukleyebilsem yediklerimi gonderecegim sen de durumlar nasılAfiyet olsun canim. Yarına hazır mısın
Darısı banaBen bayılırım proteine
Sizler saolun sayenizdeAferin cekirge cabuk ogreniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?