- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
diş çıkarırken öksürük hiç duymadım canım kusma iştahsızlık ateş oluyor ama üşütmüştür bir kaşkk pekmez yedirsen belki keser geçmiş olsunIyi geceler kızlar benim kız çok fena öksürüyor. Dışarı falan da çıkarmadım acaba diş ten kaynaklı olabilirmi. Daha hic dişimiz çıkmadı bu konuda tecrübeli anneler ne diyonuz
Saol cnm çok fena öksürüyor. Bi kaç kişi diştendir dedi bide size soruyum dedimdiş çıkarırken öksürük hiç duymadım canım kusma iştahsızlık ateş oluyor ama üşütmüştür bir kaşkk pekmez yedirsen belki keser geçmiş olsun
Yandım deseneBiz dişi çok zor çıkarmıştık ben hasta oğlan diş kv lerde kaldık o hem bana hem oğlana baktı sağolsun dişte kusma ateş iştahsızlık çok yaşafık off ne zordu
iyi ettin canım dişle öksürüğün bağlantısını çözemedim ben hiç duymadığım için bilmiyorum canısıSaol cnm çok fena öksürüyor. Bi kaç kişi diştendir dedi bide size soruyum dedim
her bebek aynı olmuyo belki seninki kolay çıkarır inşYandım desene
Çok saol canım benim . Yarın bi doktora goturuyum en iyisiiyi ettin canım dişle öksürüğün bağlantısını çözemedim ben hiç duymadığım için bilmiyorum canısı
Maşallah buram buram karatay menüsüİyi geceler herkese
Sabaha booooll eksiler gelir inşallah
Menü bildirimim
Çarşamba
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 salatalik
1 közlenmiş biber
5 tane yeşil zeytin
Ara
Sade türk kahvesi
1 tane kuru kayısı
2 ceviz
Akşam
3 Tane köfte
Salata
bardak ayran
Su 2 lt
Perşembe
Kahvaltı
1 yumurtalı pernirli biberli domatesli omlet
1 salatalik
5 tane siyah zeytin
2 bardak çay
Yarım dilim çavdar ekmeği
Öğlen
2 kaşık yoğurtlu patlıcan
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam
Tavuklu salata booll
Su 2.5 lt
@MiuLego
Benim kız çok nazlı bi bebek 3 gecedir hic uyumuyoruz sürekli ağlıyor. Bende dayanamadım bugün annemlere geldim . Kardeşimle annem baksinda biraz dinleniyim diye ama aklım kalıyor bende uyuyamiyorumher bebek aynı olmuyo belki seninki kolay çıkarır inş
yat bacım yat sen dinlenmezsen ona kim bakıcak aman rabim analarımızı bacılarımızı ve ailelerimizi başımızdan eksik etmesin onlar olmasa needermişiz zombiBenim kız çok nazlı bi bebek 3 gecedir hic uyumuyoruz sürekli ağlıyor. Bende dayanamadım bugün annemlere geldim . Kardeşimle annem baksinda biraz dinleniyim diye ama aklım kalıyor bende uyuyamiyorum
Aynen canım valla allah razı olsun hepsinden. Başımızdan eksik etmesin rabbim . Aynen ben uyuyum biraz yarın eve gidecem. dinlendim dinlendim dinlenemedim Yarın daha bitki ve yorgun olacağım. Iyi geceler cnmyat bacım yat sen dinlenmezsen ona kim bakıcak aman rabim analarımızı bacılarımızı ve ailelerimizi başımızdan eksik etmesin onlar olmasa needermişiz zombi
Gbi gezerdik uykusuzluktan heee
inşallah pinarimm herkese hayırlı geceler bol eksilerHade ben de yatim sabah bol eksileriniz olsun
iyi geceler canım kız sen ne tatlısın yaa hadi sen uyuAynen canım valla allah razı olsun hepsinden. Başımızdan eksik etmesin rabbim . Aynen ben uyuyum biraz yarın eve gidecem. dinlendim dinlendim dinlenemedim Yarın daha bitki ve yorgun olacağım. Iyi geceler cnm
3 gündür baya toparlandım inşallah heeepp böyle giderimMaşallah buram buram karatay menüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?