Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

wawwww anam gerginlikten mi veriyorsunuz bu kadar maşallah banada senin kv lazım kilo verene kadar sonra basarım tekmeyi :KK66:)))
yok kızzzz o iyice kafayı yedi zaten.Enteresan triplere giriyo.Beni yine zıvanadan çıkardı 2 gün önce.

Cok iyi canım tebrikler

Banum yarin cumartesi evi fln bosver yemegi de disardan soyle ve bi guzel dinlen lutfen. Sen anlattikca ben yoruldum valla bu hafta.

ya bu hafta çok kötyüdü yeminle
ama akşamları iki akşamdır erkendne uyuyorum her yerim şişti
akşam uyuya kaldım yine 10 da :(

eşimde sinirlendi tabi erkednen uyudum diye
heryeirm fosur fosur şiş

ödem çayı yaptım getirdim,
akşam gidip ütümü filan yapıp dinlenmek istiyorum

yok kızzzz o iyice kafayı yedi zaten.Enteresan triplere giriyo.Beni yine zıvanadan çıkardı 2 gün önce.
daha o çok sorun çıkarıyor daha çok uğraşır o :KK62::KK62: hazmedemiyor çünküüü .. dikkatli ol şimdi sessiz durup durup herkese karşı senin parlamanı bekliyor ki suç senin üstüne kalsın sakın düşme.....

daha o çok sorun çıkarıyor daha çok uğraşır o :KK62::KK62: hazmedemiyor çünküüü .. dikkatli ol şimdi sessiz durup durup herkese karşı senin parlamanı bekliyor ki suç senin üstüne kalsın sakın düşme.....
yok kuzu düşmem
ama geçen yaptığı öyle zoruma gittiki
bunun doğumgünüydü eşime ben bişey almam asla dedim
oda dediki gel hande kızın adına bişey alalım o versin sonra surat asar diye
bişeyde diyemedim gittik eşim ben kızım aldık üstüne bişey verdik çocuğun eline
çocuk okuldan geldi daha üstünü çıkarmadı yemeğini yemedi koştur koştur çıktı eve doğum günün kutlu olsun babanneeeee bak sana hediye aldım.Uzanıyodu buda koltukta ne kalktı ne bişey dedi ne hediyeyi açtı çocuk tabi aklı ermiyo açtı eline verdi.Bi kalk ya bi dene demi
yazıklar olsun.Ölene kadar hakkım helal değil
eşimde şahit oldu bu duruma döndüm yüzüne bi baktım kıpkırmızı kesilmiş oda gelirken pastasını almış

upload_2018-1-5_9-37-0.webp

abla anlat biliyosun :KK48:
miucum senide seviyoruz biliyosun:KK200::KK15:

Back
X