- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Tebrikler canım bravoooooooooooKızlar az önce eve geldik hemen tartı bildirip çıkıcam kız uyusun gelirim yine
Başlangıç kilom 76.2
Şimdiki kilom 73.3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım bravoooooooooooKızlar az önce eve geldik hemen tartı bildirip çıkıcam kız uyusun gelirim yine
Başlangıç kilom 76.2
Şimdiki kilom 73.3
şaka değil mi pınarım şaka..
lan -800 vardı zaten nereye gitti de artı geldi
tartı fotosu atimkansız yahu
Istesin yeterkız kelebek de mi fenaaaaaaaaaa
kalbime inmesin
o her hafta %1 getirir dedimdi ben
![]()
kuzum dur daha 2 hafta mecburi deneme süresi oluyor istesem de alamıyorumAlmazmisin listeye yoksa![]()
Çok güzel gorunuyor afiyet olsun canim
Saolasin whtimTebrikler canım bravooooooooooo
Tebrikler nevommm
Anladım cnm almazsanda canım saolsunkuzum dur daha 2 hafta mecburi deneme süresi oluyor istesem de alamıyorum
şimdilik iyi gidiyorsun ama çok katılımın da iyi![]()
acelemiz yok kuzum 53.3 iyi gayet ki zaten ödem o
ya sen nesinya maşallah sana Berna ne ettin yine sennnnnnnnnnnnnn
tebrik ederimHaydi kalk zlar ponponlarrr
Kızlar lütfen abarttigimi dusunmeyi görmemiş bı kilo vermiş kafayı yemiş diyin
Geçen hafta 100.3
Bu hafta 98.4
Fark 1900
Yüzde 1.89
Alahim sana cok şükür bana bu günleri gösterdin bu sevinci bana sevdiklerime yaşattığın için
Hepinize bıraktığım kalpleri alın çünkü bu kilolarin bir cok Gr kilsunda bu güzel insanların desteği var
Rabbim hepmunizden razı olsun
İyiki hayatıma dokundunuz![]()
Kızlar az önce eve geldik hemen tartı bildirip çıkıcam kız uyusun gelirim yine
Başlangıç kilom 76.2
Şimdiki kilom 73.3
nevom istikrarlı nevom yine harika bir eksi ile geldin ellerine sağlık kuzucum
Canım benim fitil yerine maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama gaz için bio giol var onu al damla ve yüzde yüz organik daha çok işine yarar paroluda ateşi olduğunda çok ağrısı olduğunda kullan dolaba pırasa köy çarliston biber köy eline ver dişinin ağrısını alır dış çıkmasını kolaylaştırırGittik cnm aynen dişten dedi doktor ciğerlerinde bi sıkıntı çıkmadı. Dişin biri çıkmaya başlamış parol şurup verdi. Bide gaz varmış çok fazla kansuk fitil verdi
Artını eksi sandım yalnız 200 artıymışsınİnşallah dediğin gibidir![]()
Ona be ben doydum burada nasıl güzel nefis miss afiyet olsun o kaşar olmasa daha iyi ama oda süslemiş
İstikrarlı nevo tebrik ederim
Maşallah ona
Hadi gel bekliyorum 52 ler çok güzelevet canım hatalıyım ama düzeliyorum yavaş yavaş kendime geliyorum, şhowlarım başlayacak çok yakında![]()
daktırım ne diyorlar![]()
İllaki ausum ama yapacak birşey yok bence 5 ayın bittikten sonra yeme krizlerinde geçecek 8 yaşında Yusuf demiştin hormonlar alt üst şuan senin ara çok vücut ne yapsın uzun bi diyetten çıkmış zaten illaki sen dur diyeceğin yeri biliyorsun o yüzden hiç mi hiç uzmuyoruz kendimizi 80 olsan hastaneden çıkışın 72 73 40 dan sonra 69 eee oda demek ki 10 12 fazlalık emzirmeyi avantaja donusturdun mu 1 aylık işi var balimaçıkcası verme konusunda bende kendimden eminim vaytım , Allahın izniyle.
Ama kilo demek almak vermek değil işte .. bak belin kopuyor ağrıdan , gebelik tansiyonu şekeri var ...falan falan ....80 i aşacak durum onu gösteriyor
şaşırdım .
gelecek regl şişkinlik yapar da , senin ki gelmişti mali .. neden bu kadar öde m oldu ki ??
![]()
Aldık cnm nurse havras zingo bio giol küçük bi şişede demi cnm hepsinden ama hic birinin faydası olmadı. Zaten çok kötü olursa sancidan duramazsa vericem.dedigini yaptım biberi koydum dolaba uyansin verimCanım benim fitil yerine maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama gaz için bio giol var onu al damla ve yüzde yüz organik daha çok işine yarar paroluda ateşi olduğunda çok ağrısı olduğunda kullan dolaba pırasa köy çarliston biber köy eline ver dişinin ağrısını alır dış çıkmasını kolaylaştırır
maliiiii
yahu regl geldi 2. günü ödem kalmaz ki
yediğin menüler ortada spor ortada
bi de elimizde -800 varduı zaten haftasonundan
buraya gelbu imkansız ya
reddediyorum
![]()