Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İllaki ausum ama yapacak birşey yok bence 5 ayın bittikten sonra yeme krizlerinde geçecek 8 yaşında Yusuf demiştin hormonlar alt üst şuan senin ara çok vücut ne yapsın uzun bi diyetten çıkmış zaten illaki sen dur diyeceğin yeri biliyorsun o yüzden hiç mi hiç uzmuyoruz kendimizi 80 olsan hastaneden çıkışın 72 73 40 dan sonra 69 eee oda demek ki 10 12 fazlalık emzirmeyi avantaja donusturdun mu 1 aylık işi var balim
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Hayirli cumalar :KK200:

Yine bir cuma gunu yogunlukta misafirlikteyim.

Dun istedigim gibi bol sporlu falan geciremedim. Gecen cumada boyle evde degildim gec tartilmistim.
100.4 cikmksti.
2 bardak cay icmistim zaten hafta ici de 100 gordugum icin gecen cumayi 100 kabul ettim.
Kaptanim sormustu dümdük 100 mü diye yazamadan araya bisey girdi kaldi.

Gecen hafta 100
Bu hafta 99

Serefsiz tarti 100 gr inmedi :110:98 li bisey gormeyi cok istiyodum.
Haftaya ins

artık gelmesinnnnn 100 :dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

valla haftaya 98.8 olsun .... ama artısız olsun :KK19:

Artını eksi sandım yalnız 200 artıymışsın :olamaz:Yediklerini biliyorsan reglidir canım:kahve:

Ona be ben doydum burada nasıl güzel nefis miss afiyet olsun o kaşar olmasa daha iyi ama oda süslemiş:deli::KK200:

İstikrarlı nevo tebrik ederim:rolleyes::KK9::KK73:

Maşallah ona :rolleyes:Senin şu konuşmalar öldürüyır beni :KK8::KK37:

Hadi gel bekliyorum 52 ler çok güzel :rolleyes::KK8:

Ekledim kuzum:KK30:

canım ben her peyniri yiyorum ya
süt ürünleirnin yagından korkmuyorum ben
hangi peynir gelirse hüpletirim
ama bu salata enfes bende yapıcam evde
20 tl ama deger

ahahahahahahahhhhhhhhahahahhh kelebek yiyecek beni çiğ çiğ :KK70::KK70::KK70:

ama karnımdaki bebeğe kıyamaz:confused::confused::confused::confused:

bak açık açık yazıyorum şekerim , senin her hafta gözün nerelerde biliyoruz malum :sampiyon::KK31:

saydın güzel kilo verir , arada bi şeker tatlı krizi gelir , gözün üzerinde olacak , hep dürteceksin ..cepten falanda :KK19:

banu güzel kilo verir ...hiç kopmaması lazım ama ... :KK19:

daktırım da bi takılır 200-300 haftalarca ..çünkü ağzına bi iki lokma atar ayak üstü menüden saymaz onları ..onu yapmaz ise şakır şakır verir :KK19:

ada ... ada valla 8 bilinmeyenli denklem ...kaçamak yapmaz kolay kolay ... sporda yapar ... ama gitmiyordu hiç ...inşalllah 300-500 gidecek şimdi takır takır :KK19:

evet ben kaçırmazsam iyi kilo veriyorum
ve eminim ki şayet yine kaçırmazsam nisan sonu 59 olabilirrim
ayy aus ben hiç görmeidm be 5 li rakamalr ne kadar acınası bir durmum var ya :(

Dun istedigim gibi bol sporlu falan geciremedim. Gecen cumada boyle evde degildim gec tartilmistim.
100.4 cikmisti.
2 bardak cay icmistim zaten hafta ici de 100 gordugum icin gecen cumayi 100 kabul ettim.

Gecen hafta 100
Bu hafta 99

Haftaya ins
Tebrikler bonusum

artık gelmesinnnnn 100 :dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

valla haftaya 98.8 olsun .... ama artısız olsun :KK19:

Çok emindim aus ya 98.7 bekliyodum.
Sporla hareketle olucaktida olmadi iste.
3 gun kizlar sabote etti sporumu.
Haftaya insallah daha iyi spor yapmista olucam.
Eve biseyler almaya geldim tekrar gidiyorum anneme.
nehirnil111 nehirnil111 hic hesaplayamadim bu hafta ondan yazamadim puan

Aldık cnm nurse havras zingo bio giol küçük bi şişede demi cnm hepsinden ama hic birinin faydası olmadı. Zaten çok kötü olursa sancidan duramazsa vericem.dedigini yaptım biberi koydum dolaba uyansin verim
Bio giol ise yaramadiysa metsil var balım o kesin ise yarar bizde metsil yapamayınca doktor bio giol vermişti o yarasa bu yaramaz bu yararsa o yaramaz demisti

100.4 cikmisti.

Gecen hafta 100
Bu hafta 99

Haftaya ins

Tebrik ederim canim:KK200:

Çok emindim aus ya 98.7 bekliyodum.
Sporla hareketle olucaktida olmadi iste.
3 gun kizlar sabote etti sporumu.
Haftaya insallah daha iyi spor yapmista olucam.
Eve biseyler almaya geldim tekrar gidiyorum anneme.
nehirnil111 nehirnil111 hic hesaplayamadim bu hafta ondan yazamadim puan

sen söz ver ... artı sabit gelmeyecem de hele ... ben 200 a razıyım ... sevindir da beni ...bak 2 kilo daha almışım zaten :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bio giol ise yaramadiysa metsil var balım o kesin ise yarar bizde metsil yapamayınca doktor bio giol vermişti o yarasa bu yaramaz bu yararsa o yaramaz demisti
Biz önce metsil kullandım cnm sonra çocuk doktorumuz bio giol verdi oda ise yaramadı nurse kullandik yani bizim kıza hic birşeyin faydası olmadı doğdu doğalı gaz ne zmn geçer bakalm

ayyy Allahım yat yat , otur otur ... evde de kimse olmayınca ....duvarlar üzerime üzerime geliyor ....

bi dizi gördüm dün tv de ona takıldım , sonra da netten önceki bölümlerini buldum , ona bakıyorum iki gündür.

adet sende artı yapmazdı yaaa:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:nasıl moralim bozuldu şimdi maliii :(
ahahahahahahahhhhhhhhahahahhh kelebek yiyecek beni çiğ çiğ :KK70::KK70::KK70:

ama karnımdaki bebeğe kıyamaz:confused::confused::confused::confused:

bak açık açık yazıyorum şekerim , senin her hafta gözün nerelerde biliyoruz malum :sampiyon::KK31:

saydın güzel kilo verir , arada bi şeker tatlı krizi gelir , gözün üzerinde olacak , hep dürteceksin ..cepten falanda :KK19:

banu güzel kilo verir ...hiç kopmaması lazım ama ... :KK19:

daktırım da bi takılır 200-300 haftalarca ..çünkü ağzına bi iki lokma atar ayak üstü menüden saymaz onları ..onu yapmaz ise şakır şakır verir :KK19:

ada ... ada valla 8 bilinmeyenli denklem ...kaçamak yapmaz kolay kolay ... sporda yapar ... ama gitmiyordu hiç ...inşalllah 300-500 gidecek şimdi takır takır :KK19:
tamammm daktırım cevap versin anlaşcaz sonra alcam listeye anlaşmadan söz almadan yok olmaz

100.4 cikmisti.

Gecen hafta 100
Bu hafta 99

Haftaya ins
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:vay mortim vaay
helal beeeeeeeeeeee
harikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oha oha 1.4 eksi ile geldi

yine mortiyiz ki:rolleyes:

Back
X