Artı canım çoook artı. Söylesem mi bilmem . Haftayı mı beklesem. Kimse tahminde bulunmamışEflal canım nasıldı bugünkü kilon bi yerden sonra takip edemedim burayı misafirler vardı
Aaaaaaaa olaya gelll
Aaaa olmaz canim aklinda bulunsun bak yarin tarti ne gulecekTesekkurler ♡ Kiyafetle tartiliyodum bende çıkarırım artk
Sabah ac karnina tartilcam merakla bekliyorum yariniAaaa olmaz canim aklinda bulunsun bak yarin tarti ne gulecek
Küçük paşanın doğum günü kutlu olsun canım nice yeni yaşlaraEveeet geçmiş okuyorum ha gayret 500 mesaj kaldı 800 mesajdan
Kendime yeni hedef koyucam yeni yıl yeni hedef. Bugün 5 ocak güya 58 olacaktım ben tersi oldum
Küçük paşamın doğum günü bugün. Bir şey yapamadım haftaya inşaallah bakalım küçük bir şey yaparım inşaallah.
Yarından itibaren spora asılmaca
Sabah ac karnina canimSabah ac karnina tartilcam merakla bekliyorum yarinibu arada buraya tok karinana kilomuzu yaziyoruz cuma gunleri ac karnina olanimi
Sağol canım.Doğum günü kutlu olsun canım
Kaç kilosun efo ? Kaçırdım mi ben
olmaz bekliyorum cano diger taraftan da olsa at dicem de Miu da bekler menünü, görmek ister bence
tamam ortimPortakalimmm ordegimmm verirsin sende.
Geçen yazdım sana tekrar edeyim 52.7 idi galiba buluşalım orda diye..
Hadiii bakalım beraber gidelim sen ortim ol.. ♡♡♡
Peki
Sağol canımKüçük paşanın doğum günü kutlu olsun canım nice yeni yaşlara
off Ada'cımBizde buram buram sucuklu tostlar havada uçuşuyor
Squatgirl 500K yakma videosu veya Leslie 5 mile :) hoşgeldin bu arada :)Kizimi babaya verdm hareket yapim 1 saat, kizlar benm toto bide bacakalar aldi basini gitti onerdiniginiz bi video varsa hareket tavsiyelerinizi alirim
Ben değilcococum oldu
Evet cnm giriyorum haftaya : halay:.
Cnm iyiyim iş güç
Kaçamakpişmanlık
Uykusuz kosturmsli bir hafta geçirdim
Sen nasılsın canım ?
Böyle spor mu olur ne ya
İnşallah kuzum temennim o
İnşallah kuzum temennim o
Haftaya 500 gr dan aşağı gelirsen ceza var
Aminnn canim ama sabah tartida gördüğümüz rakan bizi cok mutlu edecekoff Ada'cımzor. Allah bize sabır versin
Uzun süre sen sallayacaksın gibi görünüyor
Aşk olsun Waytimmm sadece ben mi geliyorum yaaaa Nevomm o da salladı kiii daha bitmedi sallayacak kiii
Nevreste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?