- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
geldim ilk senden baslicaktim hiza yetisemiyorumAhada gelmiş rabiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim ilk senden baslicaktim hiza yetisemiyorumAhada gelmiş rabiş![]()
Ana rabiş kız ben seni tutuyodum lafmi ettin banakız burasını nevonun yemek şeysi ile karıştırma ..burdaaeben e kalkan sopa ..elektirkli sandalyeye oturtulur ...o kadar hörmetimiz büyüktür kendilerine
Bacaklarını kırarız nereye çıkıyormuş![]()
Nasil bir fenalik maliNaneli kalpli cacığı eflal yaptı ben fena oldum bak hele ya![]()
Kendime halim olmaya çalışıyorum.Ama mutfakta elimden düşmüyor...4 şişe 1 ayhaftalık onlar canim
![]()
Eflal ölüyü dirilten bi karışımım var. Bi bardak süt bi poşet sıcak çikolata tozu, yarım caramio,azcık süttozu, bal. Kaynat bunları cezvede. Yanına da cevizle servis yap. Benim herif gripten geberirken enerji olsun diye yaptıydım sonuç mutlu son![]()
Ana rabiş kız ben seni tutuyodum lafmi ettin bana:
6 sene önce seni tanidimda diyet de diyet diyordun nevosumBen şurada 3-4 aydır yapıyorum![]()
Biz yetişemiyoruzki senin başın dönmüştürgeldim ilk senden baslicaktim hiza yetisemiyorum![]()
Gelirsem işin rengi değişir ona göreNasil bir fenalik mali
Ne hissediyosun mesela
Gel yamacimada anlat hele![]()
esas cibanin basi sensin cadiBiz çok usluyuz ondan oturmuyoruz...![]()
Sen 2018 annelerinemi yazıyordun
Oooooooooooooooooooo aramızda ne psikopatlar varmış![]()
Benim kız kavga ediyor kullanınca ,benim de başım ağrıyor kokusundan,ve de çamaşırlarımın çoğu çamaşır suyu lekesi olduKendime halim olmaya çalışıyorum.Ama mutfakta elimden düşmüyor...Wc falan zaten eksik kalmıyor...Ben domestos kullanıyorum
Yoksa o sıvılar yetmez bana
![]()
Aaaaaaa ben hem de ben ne yapmışımesas cibanin basi sensin cadi![]()
Eflal ölüyü dirilten bi karışımım var. Bi bardak süt bi poşet sıcak çikolata tozu, yarım caramio,azcık süttozu, bal. Kaynat bunları cezvede. Yanına da cevizle servis yap. Benim herif gripten geberirken enerji olsun diye yaptıydım sonuç mutlu son![]()
4 şişe 1 ayhaftalık onlar canim
![]()
Yok ona karışım marışımEflal ölüyü dirilten bi karışımım var. Bi bardak süt bi poşet sıcak çikolata tozu, yarım caramio,azcık süttozu, bal. Kaynat bunları cezvede. Yanına da cevizle servis yap. Benim herif gripten geberirken enerji olsun diye yaptıydım sonuç mutlu son![]()
Benim kız kavga ediyor kullanınca ,benim de başım ağrıyor kokusundan,ve de çamaşırlarımın çoğu çamaşır suyu lekesi oldu![]()