Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eflal ölüyü dirilten bi karışımım var. Bi bardak süt bi poşet sıcak çikolata tozu, yarım caramio,azcık süttozu, bal. Kaynat bunları cezvede. Yanına da cevizle servis yap. Benim herif gripten geberirken enerji olsun diye yaptıydım sonuç mutlu son:KK53::KK53:

:rolleyes::rolleyes::KK31:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Oooooooooooooooooooo aramızda ne psikopatlar varmış :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Sen 2018 annelerinemi yazıyorduno_OBir daha olmasın burası neyine yetmiyor.İstersen deynepnaz deynepnaz hamile kalır birbirinizle paylaşırsınız.Yemek bölümüne hiç gerek yok ben buradayım.:KK53::KK70:

Kendime halim olmaya çalışıyorum.Ama mutfakta elimden düşmüyor...:deli:Wc falan zaten eksik kalmıyor...Ben domestos kullanıyorum:KK53:Yoksa o sıvılar yetmez bana:KK53:
Benim kız kavga ediyor kullanınca ,benim de başım ağrıyor kokusundan,ve de çamaşırlarımın çoğu çamaşır suyu lekesi oldu:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eflal ölüyü dirilten bi karışımım var. Bi bardak süt bi poşet sıcak çikolata tozu, yarım caramio,azcık süttozu, bal. Kaynat bunları cezvede. Yanına da cevizle servis yap. Benim herif gripten geberirken enerji olsun diye yaptıydım sonuç mutlu son:KK53::KK53:

oooo heeee bilinçaltıma attım:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Yok ona karışım marışım :lülülü::lülülü:

Back
X