Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin :)Bende gidiyore
Nolur cok yazmayin yaaa
Aynen hiç işimiz olmazHemen sildim nevo bizim ne isimiz olur boyle konularda zaten iste coluk cocuga uyuyoz burda.
2 kilo verecez diye hele ogrendigimiz seylere dustugumuz hallere bak yaa...
Ben bide veremiyorum hepten zarardayim
camasır suyu kokusundan tam kendinden gecerkenhadi yazsanaaaa seni bekliyorum
eyvaaaaaaaaah , sonucu yaz bize de
bunlar di miiiiii![]()
Anladım canım o zaman hafta içi sakatat ye balım perşembe günleri karbon minimum ertesi gün tartı olduğu için balimben sakatat hiç yiyemem canım ekmeksiz de yutamıyorum. sadece minik birer lokma yedim bulgur pilavı da 1 tatlı kaşığı anca vardır
Geçmiş okucam derken gündemi kaçırıyorum ya bugün bi geçmiş bi gelecek yaptim artikGidiyorum artık nolur nolur 500 mesaj yazmayın, yüzde anlaşalım![]()
Vaytımmmmmmmmm menü eksiğimiz yok demi balımAnladım canım o zaman hafta içi sakatat ye balım perşembe günleri karbon minimum ertesi gün tartı olduğu için balim
Evet ya su siralar hep unutuyorum dikkat etmem lazim, alarm kurarm ins saat basi icerimÇok güzel menü canım çok beğendim ama sen emziren annesin kesinlikle suyu 3 litre tuketmelisin en az balım dikkat et olur mu
Ausencia Hacı bana niye gıcıksın bakim
Bi namazla verememişsin rüya müya vakit geçiyo işte napım bende dökmüşüm işte heryani![]()
Yapma ya çok ayıplı konuşuyolar heNevoooooo
Neler sallayacaklar sana
Ay çok ayıplı konuşuyorlar
saydin78 söz dinlerim hemen uyuyom sarı papatyam
Çiçeeeeaaammm gözümün nuru nolar daha çok gel![]()
nar_cicegim
Ben seni dürterim hep su iç diyeEvet ya su siralar hep unutuyorum dikkat etmem lazim, alarm kurarm ins saat basi icerim![]()
Bi ben yokumla 8 tane sermişim önüne .... hala bana hediye ettiğin kumaşı arıyon
ama çok güzeldi beee ... öyle samimi dümdük daldınız ...bende pijamalı falan![]()