Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü atlamamışızdır vaytımla biz
Gece yarısı yazıp atladığımız varsa affola
Azcık kitap okuyup uykuya ben

Hadi herkes uykuyaa:duduk:ödem tutacaksınız yaaa

Sabah erkenden uyanıp leslie yapıcam daha
Tartıyı beğenmezsem sabah işyerine götürüp öğlen tartılcam:110:

Hemen sildim nevo bizim ne isimiz olur boyle konularda zaten iste coluk cocuga uyuyoz burda.
2 kilo verecez diye hele ogrendigimiz seylere dustugumuz hallere bak yaa...
Ben bide veremiyorum hepten zarardayim
Aynen hiç işimiz olmaz:ıslık:
Sen çabuk pes ediyorsun.Birgün kaçamak yapınca kökten salıyorsun.Ama ertesi gün yeniden başlayabilsen vereceksin.1 kilo gitmesin 200 gr gitsin ne olacak:KK19:

hadi yazsanaaaa seni bekliyorum :rapci::rapci:

eyvaaaaaaaaah , sonucu yaz bize de :KK53::KK53:

bunlar di miiiiii :KK51::KK51::KK51:
camasır suyu kokusundan tam kendinden gecerken :confused:cacik icersem camasır suyu zehirlenmesi gecer diye dusunmeye basladi sonra :uykucu: tam yatmak uzereyken 1 yudum ciko ile endorfin salgilarken kendini kaybeden saydin iste :KK8::KK8::KK70::KK70:
hep aclıktan bunlar :confused::rolleyes:

Çok güzel menü canım çok beğendim ama sen emziren annesin kesinlikle suyu 3 litre tuketmelisin en az balım dikkat et olur mu
Evet ya su siralar hep unutuyorum dikkat etmem lazim, alarm kurarm ins saat basi icerim:KK68::KK200:

B66CA821-85BD-4824-88B0-FB6A4750016C.webp
:KK37:

Ausencia Ausencia Hacı bana niye gıcıksın bakim
Bi namazla verememişsin rüya müya vakit geçiyo işte napım bende dökmüşüm işte heryani :KK70::KK70::KK70:

la 8 tane sermişim önüne .... hala bana hediye ettiğin kumaşı arıyon :rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70:

ama çok güzeldi beee ... öyle samimi dümdük daldınız ...bende pijamalı falan :KK70::KK70:

Back
X