günaydın morticanımGünaydın
iyiyim canım sen nasilsin? wc bekliyorumhenuz bildirmedim kilomu :)
Elhamdulillah canim sen de yeni baslangiclar yapmissin hayırlı olsun ilaclarini kullaninca isin kolaylasir bence 30kilo planinda guzelecemavi nasilsin eski mortim
Hahahahhah dr olarak kilonu verip bi nevi amme hizmeti yaptin yanisenin için verdim bide miu için bide aus için .
dil altına gerek kalmasın diye
çook geçmiş olsun canımmm ....eeee ortim ne kadar gitti yazda mortiler görsünnnn ....günaydınnnnnnn kilom 67,5 sabah erkenden tartıldım
çünkü doktora gittim , boynum fec
sırtıma kadar indi
ilaç aldım geldim
igne yapılcaktı yaptırmadım ya çok geç kaldm diye
sonrada pişman oldum
Antepia27
karşılaşamıyoruz pek.tebrikler 90larla buluşmuşsun.100lere veda etmişsin bir daha gelmesin o yüzlü rakamlar.
olur insAllah zamanla oturur hersey rayinaİyiyim canım hamdolsun BAkalm yeni bir düzen kurmaya çalışıyor um
hahahah ilk günden gol atayım bari mimuyaaaa hahahaha
Nefes egzersizleri yapıyooor şu an
Ohmmmmm ohmmmmmmm miu ohmmmmmmmm
hayılrı uğurlu olsun canımmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn@MiuLego 67.5 canım etikette yapayım ki arada kaymasın etikette yaptım
haydi liste bana hayırlı olsunnn
Elhamdulillah canim sen de yeni baslangiclar yapmissin hayırlı olsun ilaclarini kullaninca isin kolaylasir bence 30kilo planinda guzel
Hahahahhah dr olarak kilonu verip bi nevi amme hizmeti yaptin yani
wawwwwwwwwwgünaydınnnnnnnnn.
sabahın nurunda tartıldım veee reglle rağmen -1400
onu 1500 de yapmak vardı ama bu işin birde haftayası var,şimdi suyunu fucudun sonra verim bekle dimi ama.bide haftaya da liste var..
şimdiiiiii
geçen hafta 75,8
bu hafta 74.4
fark 1400
yüzde 1,85
demi demi ne güzel dedinÖyle deme gayret ediyorsun spor yapiyorsun daha ne olsun gitmiyorlarsa onlar utansin
günaydın canım sende durumlar nasılll
günaydın canım sende durumlar nasılll
Tabisi güzel anne
Ben hariç di mi şekerim
cnm eşimin iş yeri bu hafta yeni yapılanmaya geçti
çok dikkat ediyorlar mesai saatlerine
ilaç içeyim dedim ne bilim
inş niloşummmmmmmmmm
saat 10 gibi benden de bi show gelecek
inşallah canım meraktayımBu hafta biraz rahat takıldım lustem bayağı katı ama Çarşamba ya güzel birşeyler olacaktır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?