Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego kaptanım geçen hafta 52.9 idi bu hafta 52.7 - 200 %0.38 Dün akşam balık yedim lavabo yine oyun oynadı az çıksam da pek yaramadı ama olsun korumadayken böyle takılıyorum gibi 51 hayalim belki haftaya olur regli geliyor onunda şişkinliği var bugün yarın olacağım inşallah gecikmezse o dönem pek bir şey yiyesim gelmiyor bir kaç aydır en güzel o hafta veriyorum rakamı bakalım begum75 Begüşüm dün 40 dakika tempolum var 100 point

İnşallah çok daha aşağılarıda göreceksin canım yeterki inan
O duygu hakikaten süper bir şey insan direk 38 beden giymiş gibi bir moda giriyor en azından ben öyleyim
Benimde dolapta 40 beden mor bir pantolon var onu en kısa zamanda giymek istiyorum
Bir kaç ay evvel çok uyguna deng gelince biri 42 beden ( kırmızı ) biride 40 beden ( mor ) iki tayt pantalonlardan aldım Kırmızı oluyor artık şükür ama üzerine beyaz uzun bir gömlek almam gerekiyor artık bir sonraki akraba gününe kadar inşallah alırım da o pantalonumu giyerim

Herkese günaydın oglumu uyuttum ben geri yatış

Iyi uykulaaaar

Günaydıııınnn hayırlı cumalar
Veeeeeee

Harika eksilerle dolu bir cuma olsun

zor uyudum Ausum. 6 Saat 45 dk. yeter sanırım kayısı yiyeyim de ilik su iceyim dedigin gibi. 10 30 da disari cikicam çünkü

Ben de 3.5 saat uyumuşum ... Allah bereket versin

bol eksili tartılar günaydın herkese

Gözün hep yükseklerde olsun hadi 40 tan sonra 38 e

Amaaaaâa hafta sonu fazladan cozutma bence ... gerek yok ... kaçamak ödül değil ki ... ceza ... bedenimize

Günaydın ,hayırlı Cumalar 7.takım ve ziyaretçiler

Gel deli kardeeeş gelllll
Biz dostuz .
En gerçeğinden

Son düzenleme:
Ay 80 ı gecmezzsin ya. Ben yamyam gibj gece leri de yedim de 80 lé gittim gene
Evet ya aynura kız dogur gel yamacimiza. O bana öyle derdi

Verom merhaba canım nasılsın

Gunaydınnnnnnnnnn

Günaydın handecim kilonu cok merak ediyorum

Aleykum selam canim

Ahh keşke 51 rakamını görmek istiyorum ama hayallerimde kalıyor her hafta

Ahhh minnakim inşallah görürsün canim

5 dk sürerdi iğne .
Ilaca göre etkisini daha hızlı gösterdiği için hemen rahatlatırdı seni

Geçen hafta kaçtı kilon cano ?

Nasılsın banum tekrar geçmiş olsun
Giriyonmu bugün listeye hadi hayırlısı

Geçmiş olsun kuzum ne oldu boynuna iğne vurdursaydın keşke kesin kas gevşetici işe yarardı
Verom merhaba canım nasılsın

Günaydın handecim kilonu cok merak ediyorum

Aleykum selam canim

Ahhh minnakim inşallah görürsün canim

Amin inşallah canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…