Allah bozmasın.uyumlu enercik eğlenceli adrenalinyarışmalar vs eksik olmayan bi takımız.her hafta bir kısım temel yapar öbürleri omuzlarında yükselir bir sonraki hafta yer değişririp efsaneyi koruruz.nasıl anlattım ama.
Alıntılarımın hepsi neden çıkmadı ki
Kilo veren herkesi alıntılamıştım
Alıntılamadığım kim varsa tebrik ederim
süperrr
harika çıtırım, ne kalmış 51 lere
harika
süper yaa
teşekkür ederim canım
geliyorum az kaldı
teşekkür ederim
Allah bozmasın.uyumlu enercik eğlenceli adrenalinyarışmalar vs eksik olmayan bi takımız.her hafta bir kısım temel yapar öbürleri omuzlarında yükselir bir sonraki hafta yer değişririp efsaneyi koruruz.nasıl anlattım ama.
sakişnim şuan
Nefes egzersizleri yapıyooor şu an
Ohmmmmm ohmmmmmmm miu ohmmmmmmmm
Gayet güzel bence menulerinde guzeldiGünaydın canlar bugün çok yoğunum okuyamadim geçmişi, bu hafta çok kilo veremedim benkilomu yazayım yine gelmeye çalışırım
Geçen hafta =57.7
Bu hafta= 57.0
Fark=0.7
Yüzde =1.21
Vermişsin ya canım gayet güzel aslında sonuçta her hafta yüksek rakamları vücut veremiyor tebrik ederimGünaydın canlar bugün çok yoğunum okuyamadim geçmişi, bu hafta çok kilo veremedim benkilomu yazayım yine gelmeye çalışırım
Geçen hafta =57.7
Bu hafta= 57.0
Fark=0.7
Yüzde =1.21
sabah hiç ekmek yemedim , düşün cuma sabahı ve ben ekmeksiz kahvaltı yaptım, bu hafta gayet iyi olacağım bence2 hafta önce de aynı rakamda oluncaneyse bu kez hız kesmiyim canım bir şey istemiyor hazır koruma ne beter şey gel de gör hadi az kaldı şunun şurasında
Ooo banum güzel eksigünaydınnnnnnn kilom 67,5 sabah erkenden tartıldım
çünkü doktora gittim , boynum fec
sırtıma kadar indi
ilaç aldım geldim
igne yapılcaktı yaptırmadım ya çok geç kaldm diye
sonrada pişman oldum
Günaydın canlar bugün çok yoğunum okuyamadim geçmişi, bu hafta çok kilo veremedim benkilomu yazayım yine gelmeye çalışırım
Geçen hafta =57.7
Bu hafta= 57.0
Fark=0.7
Yüzde =1.21
bende neler neler planladım akşam acayip aç yattım sabah bi uyandım açlıktan eser yok Allahtan ki yok.akşamki gibi olaydım o akşam yiyemedim sütlaçları sabah demez yutardım. dermişimmmm tabiki yutamazdım listedeyim diye ama kesin bi yerlerime bişeyler olurdu.sabah hiç ekmek yemedim , düşün cuma sabahı ve ben ekmeksiz kahvaltı yaptım, bu hafta gayet iyi olacağım bence
korumaya geçince zaten takip edeceğim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?