Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

süperrr

harika çıtırım, ne kalmış 51 lere

harika

süper yaa

teşekkür ederim canım

geliyorum az kaldı

teşekkür ederim

2 hafta önce de aynı rakamda olunca neyse bu kez hız kesmiyim canım bir şey istemiyor hazır koruma ne beter şey gel de gör hadi az kaldı şunun şurasında

Kesinlikle süper özetlemişsin
Darısı bizim takımın da başına inşallahhhhhhh ....çok aminnn

Günaydın canlar bugün çok yoğunum okuyamadim geçmişi, bu hafta çok kilo veremedim benkilomu yazayım yine gelmeye çalışırım

Geçen hafta =57.7
Bu hafta= 57.0
Fark=0.7
Yüzde =1.21
Vermişsin ya canım gayet güzel aslında sonuçta her hafta yüksek rakamları vücut veremiyor tebrik ederim

2 hafta önce de aynı rakamda olunca neyse bu kez hız kesmiyim canım bir şey istemiyor hazır koruma ne beter şey gel de gör hadi az kaldı şunun şurasında
sabah hiç ekmek yemedim , düşün cuma sabahı ve ben ekmeksiz kahvaltı yaptım, bu hafta gayet iyi olacağım bence

korumaya geçince zaten takip edeceğim seni

Ooo banum güzel eksi
Geçen hafta 68.3
Bu hafta 67.5
Fark 0.80
Süper canım tebrikler

sabah hiç ekmek yemedim , düşün cuma sabahı ve ben ekmeksiz kahvaltı yaptım, bu hafta gayet iyi olacağım bence

korumaya geçince zaten takip edeceğim seni
bende neler neler planladım akşam acayip aç yattım sabah bi uyandım açlıktan eser yok Allahtan ki yok.akşamki gibi olaydım o akşam yiyemedim sütlaçları sabah demez yutardım. dermişimmmm tabiki yutamazdım listedeyim diye ama kesin bi yerlerime bişeyler olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…