Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ausum miu çok emek veriyo ve haklı olarakta beklentisi oluyo, ben hep artı yada sabitim, moral bozmaya hakkım yok,o yüzden ben gidemem sen at dedim,belki uzak kalırsam sizi özler akıllanırım dedim

şunları konuşurken yazarken bile özlemişsindir sen ..yeter o kadar ceza sana

ceza almış bile jet hızı ile Allahım yaaaa ... taliplerini arıyormuş bir de
KK da talibi nasıl olaca ki,kadın talip mi arıyor
Az önce Ricky emmim şimdi de bu
Cevap yazmamak için kendimi zor tuttum ,eteğindeki taşı dksün diye ,hemen kiblenmiş,kesin portakal cevap yazmış O kiblemiştir,Mege de aynı mesajtan yazmış

Tamam bekliyorum vermeyeceğim bu hafta hastalık iyice tebresti o yüzden bekliyoreeeee
Kıyamam ya ver ver bakma bana sen
ausum miu çok emek veriyo ve haklı olarakta beklentisi oluyo, ben hep artı yada sabitim, moral bozmaya hakkım yok,o yüzden ben gidemem sen at dedim,belki uzak kalırsam sizi özler akıllanırım dedim

geçer demi kuzum
bu akşam vira bismillah diyip başlamak niyetindeyim ama bakalım
bende kocaman sarıldım sana

Begüş üzülürüm ama ne demek gitmek listede değilsin takıma verdiğin bir zararın yok tabi ki gönülden herkesin vermesi için kaptanım çaba veriyor ama senin sebeplerin var ve bu bir süreç geçecek sana inanıyoruz sende kendine inan illa kilo verenler burada değil ya her süreçte beraberiz

eski biridir o zaman ... kimdi acep en son etkinlik egunal profil görüntüleme diyordu ...egunal da eski edidir .

edileri mi yokluyordu acep ben gebeyim diye elleşmedi

W WhiTe

kaç verdin kız hande
ne yaaaa
kaç vermişmişim
sen kaç verdin
vermicem vermicem benim değilmi vermicem
son dakikaya kadarda vermiycem yazmıycam
çaptan düşüyorum bak sinirlendim şimdi
gelmeyin üstüme uleyyyyyyn
ilaç içmeliyim demekki ilaçsız ben bir hiçim

yerim seni
işte zoruma gidende bu, herkes bu kadar emek veriyo destek oluyo ama ben hakkını veremiyorum
ama toparlanmam lazım farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…