ausum miu çok emek veriyo ve haklı olarakta beklentisi oluyo, ben hep artı yada sabitim, moral bozmaya hakkım yok,o yüzden ben gidemem sen at dedim,belki uzak kalırsam sizi özler akıllanırım dedim
Ballı çörekcik bu süreçler geçecek ikimizde biliyoruz o yüzden kocaman kocaman öptüm sarıldım sana
Evet ausum cuma günü ki kilosun bugün söyledi zaten 68.3 bunla başlayalım dedisiz bilirsiniz de cuma kilosudur baz alınan . şişlik mişlik ... neyse artık ... tartı ne dediyse o
gerçi bu teklif banudan geldi di mi
KK da talibi nasıl olaca ki,kadın talip mi arıyorceza almış bile jet hızı ileAllahım yaaaa ... taliplerini arıyormuş bir de
hep özlüyorumkişunları konuşurken yazarken bile özlemişsindir sen ..yeter o kadar ceza sana
Kıyamam ya ver ver bakma bana senTamam bekliyorum vermeyeceğim bu hafta hastalık iyice tebresti o yüzden bekliyoreeeee
ausum miu çok emek veriyo ve haklı olarakta beklentisi oluyo, ben hep artı yada sabitim, moral bozmaya hakkım yok,o yüzden ben gidemem sen at dedim,belki uzak kalırsam sizi özler akıllanırım dedim
geçer demi kuzum
bu akşam vira bismillah diyip başlamak niyetindeyim ama bakalım
bende kocaman sarıldım sana
tebrikler canımmmmm
KK da talibi nasıl olaca ki,kadın talip mi arıyor
Az önce Ricky emmim şimdi de bu
Cevap yazmamak için kendimi zor tuttum ,eteğindeki taşı dksün diye ,hemen kiblenmiş,kesin portakal cevap yazmış O kiblemiştir,Mege de aynı mesajtan yazmış
Ada sovvvv lan yenildik ya ama olsun ki süper eksi süper yüzde bravoooooooooooEki Görüntüle 2092907
Evetttttt
Gecen hafta :71.200
Bu hafta : 69.400
Giden: 1.800
Yuzde :2.52
@MiuLego ,Ausencia , @masumm , hepfit , Whiteblacklife , kelebekolacam ....
Heyt be ,yapacağını biliyordumEki Görüntüle 2092907
Evetttttt
başka bahara kaldı sizin kutlamanız canımmm birinciiii bizizzzz
oneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.netttinnnnn.....................Eki Görüntüle 2092907
Evetttttt
ne yaaaa
Begüş üzülürüm ama ne demek gitmek listede değilsin takıma verdiğin bir zararın yok tabi ki gönülden herkesin vermesi için kaptanım çaba veriyor ama senin sebeplerin var ve bu bir süreç geçecek sana inanıyoruz sende kendine inan illa kilo verenler burada değil ya her süreçte beraberiz
bizde böyle canım verirsek tam veiyoruz veremedik mi 200-300 anca hahahahahoneyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.netttinnnnn.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?