- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinizi tebrik ederim canımm arkadaşlarım.Eksiler az da olsa çokta olsa kalıcı olsun inşallah![]()
Yok kuzum beğenmem mi hiç benim için süper. Malum kilo aldım hemen onu temizlemek istediğim için öyle dedim yoksa Vala süper her hafta böyle gitse bayram ederimNe oiii bu takımdakilere be ,1.3 eksiyi beğenmiyorlar
Tebrikler canım ,haksızlık etme kendine ,tebrikler![]()
Sağol canımEflal supersin neredeyse 2 yuzden var
Haklısın miu hiç böyle düşünmemistimkuzu -3 gelse de bugün hemen geri artıya geçerdin
gelmesin zaten bu çok makul bir eksi
kalıcı da olur
HatırlamıyorumEflalim bu kacinci detox balimmmm
Sağol canımTebrikler canım![]()
Çok sağol canımTebrik ederim canım harikasın
Nasıl güzel maşallah tebrikler canım
Ne oldu kaptanım vurulacak mısın
Vallahi ben bayıldım canım maşallah harikasın![]()
Sağol canımhadi bakalıııımmmmm
gaza geldim dediydim kaptancımmneyseki hala devam ediyo. işe başlicam diye alışveriş yapmak zorunda kaldım mümkün olan en çabuk şekilde kilo vereyim de boşuna şişko kıyafeti almayayımm..
haftaya reglim de biteerr ooohhhh
teşekkür ederimm :)
tebrikler canımm![]()
Küstüm ben sana hevesimi kaçırdınBakmayın siz White o deli deli![]()
Sağol canımTebrik ederim canımm arkadaşlarımsizleri seviyorum
daim olsun eksileriniz
en çok deynebi tebrik ederim bu sabitlik beni benden alıyor bu nasıl bir kilo koruma yarabbiBu arada evet ben kibledim o densizi
![]()
Kimse kız bana ben detoks diyince pattis muz vicdan çorbası bekledim herhalde ondan öyle olduYok kuzum beğenmem mi hiç benim için süper. Malum kilo aldım hemen onu temizlemek istediğim için öyle dedim yoksa Vala süper her hafta böyle gitse bayram ederim
Sağol canım
Haklısın miu hiç böyle düşünmemistim
Hatırlamıyorum
Sağol canım
Çok sağol canım
Sağol canım
Küstüm ben sana hevesimi kaçırdın![]()
En kocaman da hamislerimizi opuyorummm kimseler alinmasinnn
çook iyi canım ....
sana en çok yağ yakıcı çorba yaramış ... doyurucu bir detokstur çorbalı olanlar ...
ama benim idelaim ilk gününe benzer ..kahvaltılı menüler canom
wayta kalsa 1 günlük yemeği 5 güne bölecez
![]()
İçinde kaldı dimi gel beni furrBugün kimseyi vuramadım ya
buna sevinçliyim tabi![]()
![]()
Ihlamur bal limon iyi geliyor canimÖksürük ne meret bişey anam takılınca takiliyor![]()
Ivitt korkuyorum soyleyim miiiigünaydın çiçeeaaammmm senden de bekleriz bildirim![]()
İçinde kaldı dimi gel beni furr![]()
Şimdi birazdan gidip alacağım ıhlamur ada evde kalmamış çok güzel grip oldum kiIhlamur bal limon iyi geliyor canim
Tesekkurler canimNaptın sen adaaa wuuu harikasın be süper tebrikler
Tin tin tinnn paylastim kiii bileeeeGünaydın çiçeğim hadi paylaş kilonu da sende başla
Cook tesekkurler guzel kalplimada81 zor kilo veren biri olarak çok sevindim canım sana ta inşaallah hep böyle en az 500 gider , emeklerin boşa çıkmaz
![]()
Bende kendim uyanı bulmaya çalışıyorum ada. Bu hafta her gün tartılıp hangi menü ne verdiriyor bana bakıcam inşaallah.Cook tesekkurler guzel kalplim
Pro agirlik verecem canim 4 gun pro 3 gun sebze bu sekilde diyet yapacam tabii haftalik 1 adet lahmacunum oluyor![]()