- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Benimde kuaföre gitmem lazım hemde en acilinden ama gidemiorum kibende kuaföre gidem gelem ayarlarız o zaman canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kuaföre gitmem lazım hemde en acilinden ama gidemiorum kibende kuaföre gidem gelem ayarlarız o zaman canım
![]()
aman be şurada iki dakika pislik yaptırmıyorsun la bigün artı gelsem kimse inanmayacak iyimi
hemen vicdan azabı çektiriyorsun
+2 olduğum gün buraya gelmem ben miu merak etme magma tabakası varken burada ne yapayım....
geçen hafta :72,4 kg
bu hafta:70,9 kg
fark:1,5 kg
yok la miu hep bozuyo oyunumuhiç beceremiyon bu işleri hande,gel de sana öğretiym![]()
çocuk var demi ? bende kızım küçükken sadece hafta sonu gidebilirdim eşim kıza bakardı ben kaçardımBenimde kuaföre gitmem lazım hemde en acilinden ama gidemiorum ki![]()
Inanmamistik kiaman be şurada iki dakika pislik yaptırmıyorsun la bigün artı gelsem kimse inanmayacak iyimi
+2 olduğum gün buraya gelmem ben miu merak etme magma tabakası varken burada ne yapayım....
yüzde:2,07
@MiuLego
bütün kandırma keyfimin içine mıçtın ha![]()
ıyyyyyyykBedduaya gellllllllll:)
hani bi reklam varya hep diyim diyim diyorum unutuyorum.anı turrr anı turrr onu görünce sen aklıma geliyorusnbende kuaföre gidem gelem ayarlarız o zaman canım
![]()
duygu sömürüsü yapmayı bilmiyon ondanyok la miu hep bozuyo oyunumu
Dün akşam o tursuyla kuruyu yemeseydin daha da eksiydin balım tebrikler şahane metan var maşallah diyeyim nazar değmesin5 ocak cuma 71.5Eki Görüntüle 2092957 12 ocak cuma Eki Görüntüle 2092955
Fark 1800haftaya inşallah 68 67 görürüm
![]()
izlmedim kiiihani bi reklam varya hep diyim diyim diyorum unutuyorum.anı turrr anı turrr onu görünce sen aklıma geliyorusn![]()
yok kız
Bu pazar kaçmaya çalışcam becerebilirim inşallahçocuk var demi ? bende kızım küçükken sadece hafta sonu gidebilirdim eşim kıza bakardı ben kaçardımsimdi 1 de kreşe gidecek bende kuaföreee
vayyyyduygu sömürüsü yapmayı bilmiyon ondan![]()
Hande seni en iyi ben bilirim olursen de listede artı gelmezsin çünkü takintilisin sende benim gibiaman be şurada iki dakika pislik yaptırmıyorsun la bigün artı gelsem kimse inanmayacak iyimi
@MiuLego
Sahi etkilemismidir. Çünkü ben çarşamba 69. 6 görmüştüm . Ayy insallah öyledir. Bi de çarşamba dan beri spora gitmedim ondan oldu galiba. Bugün giderim inşallahDün akşam o tursuyla kuruyu yemeseydin daha da eksiydin balım tebrikler şahane metan var maşallah diyeyim nazar değmesin
Bu kadar kilo vermene rağmen yine bile hızlı veriyorsun daha ne olsun canımyok kız
çaptan düşüyom iyimi
her hafta daha aza doğru gidiyo
tebrik ederim canın benim :)aman be şurada iki dakika pislik yaptırmıyorsun la bigün artı gelsem kimse inanmayacak iyimi
@MiuLego