- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Çok sinir bozucu bir reklam dimi :)hani bi reklam varya hep diyim diyim diyorum unutuyorum.anı turrr anı turrr onu görünce sen aklıma geliyorusn![]()
Ama ada ile bağlantısı ne ola ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sinir bozucu bir reklam dimi :)hani bi reklam varya hep diyim diyim diyorum unutuyorum.anı turrr anı turrr onu görünce sen aklıma geliyorusn![]()
Etkilemiştir tabi ki kuru fasulye odem topuSahi etkilemismidir. Çünkü ben çarşamba 69. 6 görmüştüm . Ayy insallah öyledir. Bi de çarşamba dan beri spora gitmedim ondan oldu galiba. Bugün giderim inşallah
kuzucum disardayim. Net cekmiyorsaydin78 nerde ki
Maşallah canım su şekilde yaz balim ki anlaşılsın
Sende mi geldin 52 lere yeniden tebrik ederim kuzummmmmNapim bende yazayım bari mortim gelmiyor zaten
Geçen hafta 53.3
Bu hafta 52.7
Fark 0.6
Yüzde 1.12
Özlemiştim seni 52 minnoş şey
@MiuLego mortimsaydin78 herdaim hazır vurucu
nehirnil111
![]()
aynen waytım artı göremezsiniz bendeHande seni en iyi ben bilirim olursen de listede artı gelmezsin çünkü takintilisin sende benim gibitebrikler canım bravooooooooooo
![]()
ilaçsız veriyorum ha ama şeker düşmeleri başladıBu kadar kilo vermene rağmen yine bile hızlı veriyorsun daha ne olsun canım![]()
sağol kuzutebrik ederim canın benim :)
vayyyy miu yüzdeye gel
öyle herkeşin içinde olmaz başbaşa olmamız lazım uygulamalı göstertcemvayyyy
gel hele yanıma
sömürü nasıl yapılır anlat hele
Teşekkür ederim vaytım yardımcımSende mi geldin 52 lere yeniden tebrik ederim kuzummmmm
wayt haftaya orti olalımmı seninleMaşallah canım su şekilde yaz balim ki anlaşılsın
Geçen hafta :73.3
Bu hafta:71,4
Fark:1.9
Yüzde:2.60
Ve handeyi çiğ çiğ yemissin yenilmiş handeShut Up
Yaz sen kilonu bakim benkuzucum disardayim. Net cekmiyor
Tebrik ederim canim harika kilo vermissin ve handeyi yenmissin :)
Tebrikler canim. Ben 52yi sanirim en son onunden gecerken gormustum ortaokul flndimNapim bende yazayım bari mortim gelmiyor zaten
Geçen hafta 53.3
Bu hafta 52.7
Fark 0.6
Yüzde 1.12
Özlemiştim seni 52 minnoş şey
@MiuLego mortimsaydin78 herdaim hazır vurucu
nehirnil111
![]()
Paylaş sana kilonu dışarı çıkacağım kaldim bak hastayım ıhlamur alıp icmem lazım yazık bana demiöyle herkeşin içinde olmaz başbaşa olmamız lazım uygulamalı göstertcem![]()
Oooo nasil yani ben kimlerin arasina girmisim boyle rekabet fena ben daha cok spor yapsam iyi olacakGunaydiiin ilk cumam
Gecen hafta = 85.2
Bu hafta = 82.7
Fark = 2500
Yüzde = 2.94
Dogru hesapladmmi yuzdeyi bilmiyorum
@MiuLego @Esra_4378cakil80 Eki Görüntüle 2092896
Igdeeeeeee hosgeldinnnSelamlaaaar
İğde dalı ayağınıza geldi hanııııııııııııııııııııııım
Cuma cuma kilo verenlerden rol çalmadan kısaca yazayım şuracığa
Babam iyi şükür. Etiketleri gördüm teşekkür ederm her brinize. Çok kıymetli 7. takımın sakin olmayan sakinleri hepinizi öpüyoreee
Urfaya gidip geldim biliyorsunuz... İşler aşırı yoğundu... Sonra formasyon finallerim başladı. Onları btireyim didim. Bitirdim artık öretmen oldum ben galibaHaftasonu da açık öğretim sınavlarım var... Onu da bitir bunu da atlat derkeeeeeeeeeeen Özledim sizi ula
Kajunun rüyasını da gördüm hayrolsun... @Kajupi peder bey yumuşadı. Yakın zamanda tekrar konuşulacak. İçine doğmuş kız resmen
Bunun dışındaaaaaaa ay cidden çok özledim yav. 50kez aynı şeyi yazdım ama öyle.
Ula @MiuLego
@Ausencia Sana da gocaman öpücükler anniş
Ve 7. takımın güzelleri hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri de salyalı sümüklü öpüyorum aha böyle![]()
Selamlaaaar
İğde dalı ayağınıza geldi hanııııııııııııııııııııııım
Cuma cuma kilo verenlerden rol çalmadan kısaca yazayım şuracığa
Babam iyi şükür. Etiketleri gördüm teşekkür ederm her brinize. Çok kıymetli 7. takımın sakin olmayan sakinleri hepinizi öpüyoreee
Urfaya gidip geldim biliyorsunuz... İşler aşırı yoğundu... Sonra formasyon finallerim başladı. Onları btireyim didim. Bitirdim artık öretmen oldum ben galibaHaftasonu da açık öğretim sınavlarım var... Onu da bitir bunu da atlat derkeeeeeeeeeeen Özledim sizi ula
Kajunun rüyasını da gördüm hayrolsun... @Kajupi peder bey yumuşadı. Yakın zamanda tekrar konuşulacak. İçine doğmuş kız resmen
Bunun dışındaaaaaaa ay cidden çok özledim yav. 50kez aynı şeyi yazdım ama öyle.
Ula @MiuLego
@Ausencia Sana da gocaman öpücükler anniş
Ve 7. takımın güzelleri hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri de salyalı sümüklü öpüyorum aha böyle![]()
Handem olalım ama bu hafta değil ben bu hafta paso yiyeceğim çünkü cigerlerim açıyor sıfatı tam kalmadan defetmem lazım ama sözüm olsunwayt haftaya orti olalımmı seninle
bide miu ile
çiğ çiğ yemiş ha
![]()