Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sahi etkilemismidir. Çünkü ben çarşamba 69. 6 görmüştüm . Ayy insallah öyledir. Bi de çarşamba dan beri spora gitmedim ondan oldu galiba. Bugün giderim inşallah
Etkilemiştir tabi ki kuru fasulye odem topu
Turşu odemin ağa babasını yapar hele suyu tuz yatağı yani bende net 1 kilo oynatır bunlar

Hande seni en iyi ben bilirim olursen de listede artı gelmezsin çünkü takintilisin sende benim gibi:deli:tebrikler canım bravooooooooooo:nazar::nazar::nazar:
aynen waytım artı göremezsiniz bende
Bu kadar kilo vermene rağmen yine bile hızlı veriyorsun daha ne olsun canım :KK200:
ilaçsız veriyorum ha ama şeker düşmeleri başladı
tebrik ederim canın benim :)
sağol kuzu
Geçen haftaki kilom
73.3
Bu haftaki kilom
71.4
@MiuLego and Shut Up Shut Up
vayyyy miu yüzdeye gel
2,59
yendi ya beni
tebrikler
dedim işte dedim düştüm çaptan

Maşallah canım su şekilde yaz balim ki anlaşılsın
Geçen hafta :73.3
Bu hafta:71,4
Fark:1.9
Yüzde:2.60
Ve handeyi çiğ çiğ yemissin yenilmiş hande Shut Up Shut Up
wayt haftaya orti olalımmı seninle
bide miu ile
çiğ çiğ yemiş ha
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Selamlaaaar:halay::halay::halay:
İğde dalı ayağınıza geldi hanııııııııııııııııııııııım:KK53:
Cuma cuma kilo verenlerden rol çalmadan kısaca yazayım şuracığa:KK51:
Babam iyi şükür. Etiketleri gördüm teşekkür ederm her brinize. Çok kıymetli 7. takımın sakin olmayan sakinleri hepinizi öpüyoreee:KK200::KK200::KK200:
Urfaya gidip geldim biliyorsunuz... İşler aşırı yoğundu... Sonra formasyon finallerim başladı. Onları btireyim didim. Bitirdim artık öretmen oldum ben galiba:KK53: Haftasonu da açık öğretim sınavlarım var... Onu da bitir bunu da atlat derkeeeeeeeeeeen Özledim sizi ula:KK12:
Kajunun rüyasını da gördüm hayrolsun... @Kajupi peder bey yumuşadı. Yakın zamanda tekrar konuşulacak. İçine doğmuş kız resmen:KK15:
Bunun dışındaaaaaaa ay cidden çok özledim yav. 50kez aynı şeyi yazdım ama öyle.
Ula @MiuLego :KK200::KK200::KK200:
@Ausencia Sana da gocaman öpücükler anniş:KK15::KK15::KK15::KK15:
Ve 7. takımın güzelleri hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri de salyalı sümüklü öpüyorum aha böyle:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Geçen haftaki kilom
73.3
Bu haftaki kilom
71.4
@MiuLego and Shut Up Shut Up
Tebrik ederim canim harika kilo vermissin ve handeyi yenmissin :)
Napim bende yazayım bari mortim gelmiyor zaten:KK42:

Geçen hafta 53.3
Bu hafta 52.7
Fark 0.6
Yüzde 1.12
:KK8: Özlemiştim seni 52 minnoş şey :KK60:

@MiuLego mortim saydin78 saydin78 herdaim hazır vurucu nehirnil111 nehirnil111 :KK24:
Tebrikler canim. Ben 52yi sanirim en son onunden gecerken gormustum ortaokul flndim :D

Babam iyi şükür. Etiketleri gördüm teşekkür ederm her brinize. Çok kıymetli 7. takımın sakin olmayan sakinleri hepinizi öpüyoreee:KK200::KK200::KK200:
Urfaya gidip geldim biliyorsunuz... İşler aşırı yoğundu... Sonra formasyon finallerim başladı. Onları btireyim didim. Bitirdim artık öretmen oldum ben galiba:KK53: Haftasonu da açık öğretim sınavlarım var... Onu da bitir bunu da atlat derkeeeeeeeeeeen Özledim sizi ula:KK12:
Kajunun rüyasını da gördüm hayrolsun... @Kajupi peder bey yumuşadı. Yakın zamanda tekrar konuşulacak. İçine doğmuş kız resmen:KK15:
Ve 7. takımın güzelleri hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri de salyalı sümüklü öpüyorum aha böyle:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Igdeeeeeee hosgeldinnn:KK74::KK74:
Cok gecmis olsun canım. Ogretmenligin de hayirli olsun.
Daha gitmicen dimi:KK4:

igdem hoşgeldin canımm
geçmiş olsun babacıgınaaaaa,
ögretmenligin hayırlı olsun
sınavların güzel geçsinnn :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

peder beyin yumuşamasına gelsin şuda:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Back
X