Hoşbulduuuk gulümIgdeeeeeee hosgeldinnn
Cok gecmis olsun canım. Ogretmenligin de hayirli olsun.
Daha gitmicen dimi
Bizde seni özledik kiSelamlaaaar
İğde dalı ayağınıza geldi hanııııııııııııııııııııııım
Cuma cuma kilo verenlerden rol çalmadan kısaca yazayım şuracığa
Babam iyi şükür. Etiketleri gördüm teşekkür ederm her brinize. Çok kıymetli 7. takımın sakin olmayan sakinleri hepinizi öpüyoreee
Urfaya gidip geldim biliyorsunuz... İşler aşırı yoğundu... Sonra formasyon finallerim başladı. Onları btireyim didim. Bitirdim artık öretmen oldum ben galibaHaftasonu da açık öğretim sınavlarım var... Onu da bitir bunu da atlat derkeeeeeeeeeeen Özledim sizi ula
Kajunun rüyasını da gördüm hayrolsun... @Kajupi peder bey yumuşadı. Yakın zamanda tekrar konuşulacak. İçine doğmuş kız resmen
Bunun dışındaaaaaaa ay cidden çok özledim yav. 50kez aynı şeyi yazdım ama öyle.
Ula @MiuLego
@Ausencia Sana da gocaman öpücükler anniş
Ve 7. takımın güzelleri hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri de salyalı sümüklü öpüyorum aha böyle
kırmızı rujÇok sinir bozucu bir reklam dimi :)
Ama ada ile bağlantısı ne ola ki
Aha igdem gelmiş hosgelmis güzel haberler getirmis ortmenim benimSelamlaaaar
Babam iyi şükür. Etiketleri gördüm teşekkür ederm her brinize. Çok kıymetli 7. takımın sakin olmayan sakinleri hepinizi öpüyoreee
Urfaya gidip geldim biliyorsunuz... İşler aşırı yoğundu... Sonra formasyon finallerim başladı. Onları btireyim didim. Bitirdim artık öretmen oldum ben galibaHaftasonu da açık öğretim sınavlarım var... Onu da bitir bunu da atlat derkeeeeeeeeeeen Özledim sizi ula
Kajunun rüyasını da gördüm hayrolsun... @Kajupi peder bey yumuşadı. Yakın zamanda tekrar konuşulacak. İçine doğmuş kız resmen
Ula @MiuLego
Ve 7. takımın güzelleri hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri de salyalı sümüklü öpüyorum aha böyle
tamamHandem olalım ama bu hafta değil ben bu hafta paso yiyeceğim çünkü cigerlerim açıyor sıfatı tam kalmadan defetmem lazım ama sözüm olsun
Cok iyi aşırı iyi fazla iyi :) tebriklerKilo bildireyim
Geçen cuma:62.5
Bu cuma. :60.9
Fark. :1.6
Yüzde. :2.63
La kahkaha attım yakırmızı ruj
istwdiğimiz kilolara geliriz inşallah yineTebrik ederim canim harika kilo vermissin ve handeyi yenmissin :)
Tebrikler canim. Ben 52yi sanirim en son onunden gecerken gormustum ortaokul flndim
Oooo kajum supersinKilo bildireyim
Geçen cuma:62.5
Bu cuma. :60.9
Fark. :1.6
Yüzde. :2.63
taam sen git al içerken ben paylaşcam kilomu sözPaylaş sana kilonu dışarı çıkacağım kaldim bak hastayım ıhlamur alıp icmem lazım yazık bana demi
haftaya cumaya kadar yazacanmı kilonukızlar @YtmzWhiteblacklife Melegiimm22 ada81 @masumm @Konya 42 hepfit Esra_4378
kelebekolacam morticiğim @eflalim Shut Up ve herkes tebrikler çok güzel kilolar vermişiniz
dur be saatim gelmedihaftaya cumaya kadar yazacanmı kilonu
varmı aklında acep
hayriiişSelamlaaaar
Ula @MiuLego
geçen cuma: 57.4
Bu cuma: 56.5
fark: 0.9
yüzde: %1.58
hande yüüzünden mutsuzum ama
5 ocak cuma 71.5Eki Görüntüle 2092957 12 ocak cuma Eki Görüntüle 2092955
Fark 1800haftaya inşallah 68 67 görürüm
aman be şurada iki dakika pislik yaptırmıyorsun la bigün artı gelsem kimse inanmayacak iyimi
hemen vicdan azabı çektiriyorsun
+2 olduğum gün buraya gelmem ben miu merak etme magma tabakası varken burada ne yapayım....
geçen hafta :72,4 kg
bu hafta:70,9 kg
fark:1,5 kg
yüzde:2,07
@MiuLego
bütün kandırma keyfimin içine mıçtın ha
Napim bende yazayım bari mortim gelmiyor zaten
Geçen hafta 53.3
Bu hafta 52.7
Fark 0.6
Yüzde 1.12
Özlemiştim seni 52 minnoş şey
@MiuLego mortim @saydin78 herdaim hazır vurucu @nehirnil111
Kız gidip gelmem 1 saat en az marketler evin arası gitgel 5 6 km ya çok uzak.kosa koşa gidip geliyorum heptaam sen git al içerken ben paylaşcam kilomu söz
ne saatidur be saatim gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?