Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nevreste Nevreste hemşon bak geldin beni geçtin, ben hala yerimde sayıyorum hatta sen geldiğin zamanlar bu kilomdan azdım sanırım,

ben senin gayet güzel koruma yapacağına inanıyorum, harikasın ya:nazar::nazar::nazar:
Sağol canım inşaallah:KK200:Tatilde ailemin yanına gideceğim.Orada biraz alırım diye korkuyorum .Dönüşte yeniden başlayıp en azından korumak istiyorum...Hatta vakit ayırabilirsem spora gitmek istiyorum.İnşaallah o zaman daha iyi olacak...

sen kaç verdin kuzum .ben soyunurken mi yazdın kilonu:KK31::KK31:
ama sen vermişindir herhalükarda tebrik ediyim şimdiden:sampiyon:
400 verdim ama pohlu :rolleyes::rolleyes:

ben daha yeni toparlanıyorum, birdahaki haftalar papucunu dama atarım ben de mi @Ausencia:KK71: @MiuLego etiketlemedim daha beni tanıyamadı çünkü:KK70:

Sağol canım inşaallah:KK200:Tatilde ailemin yanına gideceğim.Orada biraz alırım diye korkuyorum .Dönüşte yeniden başlayıp en azından korumak istiyorum...Hatta vakit ayırabilirsem spora gitmek istiyorum.İnşaallah o zaman daha iyi olacak...
güle güle git nevom iyi tatiller, sen dikkat eder fazla almazsın:KK200:

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
Biraz erken tartıldım dün ciğer beni mahvetti bütün gece mide bulantısı yaşayıp durdum sabah mecbur bişeyler attım ağzıma
Kilo bildirimi @MiuLego
Geçen hafta : 68.5
Bu hafta : 67.8
Fark: 700 gr
Yüzde : 1
@Lee_shin_mee
tebrik ederim canım:KK200::KK200:

İnşaallah...Hamur işi, tatlı falan olmaz ama bizim bulgur yemeklerimiz fena ödem yapıyor.Annem şimdiden liste yapıyor...:skandal:
benim yerimede bi içli köfte ye hemşom

bulgur nispeten daha masum, biz şanslıyız yemeklerimiz ekmek ile yenmiyor en azından ve doyurucu oluyor, tatilin tadını çıkar, akşam dikkat et ama en çok akşam alınıyor kilo

benim yerimede bi içli köfte ye hemşom

bulgur nispeten daha masum, biz şanslıyız yemeklerimiz ekmek ile yenmiyor en azından ve doyurucu oluyor, tatilin tadını çıkar, akşam dikkat et ama en çok akşam alınıyor kilo
Tamam yerim inşaallah....:sus:Aynen akşamları dikkatli olmam lazım...:KK19:

Back
X