- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
bu arada bende tatilde 2 günlüğüne ist. ailemin yanına gidebilirim, ablamda gelecekmiş, belki yaptırırım içli köfteTamam yerim inşaallah....Aynen akşamları dikkatli olmam lazım...
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada bende tatilde 2 günlüğüne ist. ailemin yanına gidebilirim, ablamda gelecekmiş, belki yaptırırım içli köfteTamam yerim inşaallah....Aynen akşamları dikkatli olmam lazım...
![]()
Sen yapmıyor musunbu arada bende tatilde 2 günlüğüne ist. ailemin yanına gidebilirim, ablamda gelecekmiş, belki yaptırırım içli köfte![]()
Bak sen neyse ben susayım gözlerim konuşsun
Korumada ilk 1 ayda gayet güzel cocom tebriklerMezun olmustum ya ben cicegim,52.6 ilen.3 hafta falan oluyo herhalde yada daha mi fazla bilmiom hatirlamiyom.o zamandan beri kilo bildirimi yapmamistim daha yeni yaptim ;D
evet haftasonu dikkat ettik mi olcak bu iş![]()
ay nevom yapıyorum tabi ama bizde benden başka kimse yemiyor ki,Sen yapmıyor musunHadi bakalım inşaallah aramızda
![]()
Hadi yaay nevom yapıyorum tabi ama bizde benden başka ki,mse yemiyor ki,
bu hafta yapacağım ben baya baya kararlıyım, hem bu hafta çarşamba bildirim yapacağım için çok iyi kilo vermeliyimBak sen neyse ben susayım gözlerim konuşsunayy pardon rakamlar
Eki Görüntüle 2093014
Korumada ilk 1 ayda gayet güzel cocom tebrikler
Bence de bu hafta onu yapalım kuzum![]()
1 defa yaptım hepsi bana kaldı, güzelde olmuştu ama alışık olmayınca yemediler. kendimden şüphelendim, sonra kv min kız kardeşi ne gitmiştik yapmış onuda yemediler, neyseki sorun bende değil dedim bir daha yapmadım doğrusu, zahmetli biliyorsun.Hadi yaO zaman yapamazsın
Benimkiler bayılıyorÖzellikle analı kızlıya
Genelde annemle ondan yaparız.
Kedibochi
şerimmmmm nerelerdesinnnnnnn
Kedibochi hiç gelmiyor di mi @Daydream- de
ahhhhhhhhhhh ah bak aklıma @Bebetomm geldi ..... @pamukskr geldi @GunesinKizi35 @caytabagi ............
Miskinlik bizde de tavan.bi de temizlik yapcaz guya esim cikacakmis zaten kaldi o is
Ay şu cumleleri benim kurmam icin kac firin ekmek yememem lazim acaba
Aynen öyle canim. En fazla 1 sene baktiririm gibi gorunuyo sonra attaaa okula
Ya bu cocuk bakma kv fln demiskenKedibochi geldi aklima gelmiyo bayadir sanki
Ya yemekli aktivite olmayinca disari cikasim da gelmiyo benim
Evlerini b.k gotursun diyolar heralde
Aynen zahmetli yemiyorlarsa yapmaya değmez1 defa yaptım hepsi bana kaldı, güzelde olmuştu ama alışık olmayınca yemediler. kendimden şüphelendim, sonra kv min kız kardeşi ne gitmiştik yapmış onuda yemediler, neyseki sorun bende değil dedim bir daha yapmadım doğrusu, zahmetli biliyorsun.
beni soran sormaya herkese çok teşekkür ederim. tabi ki evvela soranlara.
herkesin yeni yılını kutlarım geç te olsa. mutluluk huzur saglık evlerinizden eksik olmasın![]()
Neden çarşambabu hafta yapacağım ben baya baya kararlıyım, hem bu hafta çarşamba bildirim yapacağım için çok iyi kilo vermeliyimcakil80 yenmem lazım
![]()
Neredesin sen balım.iyi misinbeni soran sormaya herkese çok teşekkür ederim. tabi ki evvela soranlara.
herkesin yeni yılını kutlarım geç te olsa. mutluluk huzur saglık evlerinizden eksik olmasın![]()
OoOO istikrarlı kuzu harikasın yine tebrik ederim geliyor 50 ler vura vura
Geldiim @MiuLego @kelebekolacam
Geçen cuma:93,200
Bu cuma:91,400
Fark:-1,800gr
Yüzde:1,93 doğru yazdım umarım yüzdeyi
Eki Görüntüle 2092975
Sağol canım inşaallahOoOO istikrarlı kuzu harikasın yine tebrik ederim geliyor 50 ler vura vura
Harika br sonuç yine 90 göz kırmış hatta sollayıp direk 80 ler gelecek bence![]()
Saol canım tamam inşallahBaşlangıcın hayırlı olsun canım tamam bekliyorum menüyü buralarda ol hep emi![]()
Geldiim @MiuLego @kelebekolacam
Geçen cuma:93,200
Bu cuma:91,400
Fark:-1,800gr
Yüzde:1,93 doğru yazdım umarım yüzdeyi
Eki Görüntüle 2092975