Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nehirnil111 nehirnil111 varım minnoş kedim ve yine yeniden :KK59: Ama bu kez cumaya benim adım yazacak neonlarla :rapci:
Bak sen neyse ben susayım gözlerim konuşsun :KK53:ayy pardon rakamlar :KK45:
1ok_cute-funny-wallpaper-animal.webp

Mezun olmustum ya ben cicegim,52.6 ilen.3 hafta falan oluyo herhalde yada daha mi fazla bilmiom hatirlamiyom.o zamandan beri kilo bildirimi yapmamistim daha yeni yaptim ;D
Korumada ilk 1 ayda gayet güzel cocom tebrikler :KK200:
evet haftasonu dikkat ettik mi olcak bu iş:KK71:

Bence de bu hafta onu yapalım kuzum :halay:

Hadi yao_OO zaman yapamazsın:KK43:
Benimkiler bayılıyor:KK45:Özellikle analı kızlıya:kk77:Genelde annemle ondan yaparız.
1 defa yaptım hepsi bana kaldı, güzelde olmuştu ama alışık olmayınca yemediler. kendimden şüphelendim, sonra kv min kız kardeşi ne gitmiştik yapmış onuda yemediler, neyseki sorun bende değil dedim bir daha yapmadım doğrusu, zahmetli biliyorsun.

Kedibochi Kedibochi

şerimmmmm nerelerdesinnnnnnn

Kedibochi Kedibochi hiç gelmiyor di mi @Daydream- de :KK12:

ahhhhhhhhhhh ah bak aklıma @Bebetomm geldi ..... @pamukskr geldi @GunesinKizi35 @caytabagi ............

:KK200:
Miskinlik bizde de tavan.bi de temizlik yapcaz guya esim cikacakmis zaten kaldi o is:deli:

Ay şu cumleleri benim kurmam icin kac firin ekmek yememem lazim acaba

Aynen öyle canim. En fazla 1 sene baktiririm gibi gorunuyo sonra attaaa okula

Ya bu cocuk bakma kv fln demisken Kedibochi Kedibochi geldi aklima gelmiyo bayadir sanki

Ya yemekli aktivite olmayinca disari cikasim da gelmiyo benim :KK70:

Evlerini b.k gotursun diyolar heralde

beni soran sormaya herkese çok teşekkür ederim. tabi ki evvela soranlara.
herkesin yeni yılını kutlarım geç te olsa. mutluluk huzur saglık evlerinizden eksik olmasın :KK200:

1 defa yaptım hepsi bana kaldı, güzelde olmuştu ama alışık olmayınca yemediler. kendimden şüphelendim, sonra kv min kız kardeşi ne gitmiştik yapmış onuda yemediler, neyseki sorun bende değil dedim bir daha yapmadım doğrusu, zahmetli biliyorsun.
Aynen zahmetli yemiyorlarsa yapmaya değmez;)
İç harcı uğraştırıyor yoksa gerisi kolay:KK45:

Kilo bildirimi
Geçen hafta:61.900
Bu hafta:61.200
Fark:-700
@MiuLego
Whiteblacklife Whiteblacklife

Nevom çook tebrikler canım :halay::halay::halay: haftaya mezuniyet heeee :KK61: amaaa gitmezsin ki sen bizden :KK200: okudum , anacığının yemekleri 62 yapar seni :KK48: sonra gelip onları eritiriz

Kilo bildirimi :73,7
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Akşam da inşallah menümü paylaşırım

hadi bakalım ilk resmi kilo bildirimin hayırlı olsun zeynep ...

seni altta görüyorum ama muhabbette görmüyorum , dal bir yerlerden ..öyle uzak kalıp okuyunca hiç kaynaşamıyoruz :KK19:

Geldiim @MiuLego @kelebekolacam
Geçen cuma:93,200

Bu cuma:91,400
Fark:-1,800gr
Yüzde:1,93 doğru yazdım umarım yüzdeyi
Eki Görüntüle 2092975

mali mali mali :halay::halay::halay::halay: daktırımı kıl payı yenen mali :halay::halay:

tebrikler canım , tamam kabul bi %3 değil ama :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yine güzel

çok güzel beeeee :confused::KK70:

Back
X