ahahahahah kalk kız hem listeye girdim hem 1. olduk biz deInşallah kuzum bugüneşim diyo bana bak hele tartı günümüzdü demi diyo valla çok komikti oda heycan yaptı benle
Karnibahar boregim fırında pisiyör. . Olalaaa
çok haklısın kuzumAkşam ben ölçüme gideceğim yineee
bugünkü dünden uzun sürecek
@Whiteblacklife buralardaydan kuzu sana emanet takım
aklım sizde
unutmayın haftaya cumanın temelleri bugün atılmaya başlanıyor.. bizim diyetimizin aslında en önemli günü eksileri belirleyen günü cuma+cumartesi+pazar günleri
pazartesiye eksi ile girmek çok çok önemli
tamamdırrrrkuzum ama bunlar tüm hayat boyu olacak
ve biz ağır zararlı şeyler yemeyeceğiz
tadımlık nefsimizi körelten şeyler olur ancak
sağlıklı beslenmek ana hedefimiz
işte bu beeeeeeeeeeeeeeee
ben&malipina __________________ ada81 & kelebekolacam a karşı aynı zamanda heeeeeeee
bir de benim mortim var @Shut Up onu ezip geçicem
Dedim dedim valla oda tebrik ediyor .benimle beraber bi mutlu oldu ki anlatamam tartiya çıktım hemen foto çekti eski yeni yapacakmışızahahahahah kalk kız hem listeye girdim hem 1. olduk biz de
Aynen ya dunku.misafirlerim sen kilomu verdin dediler nasil mutlu olduuumBende öyle olurum inşallah ama varya şimdiden fark etti kuzum böyle bi inceldim hee
Aynenn carsamba dan basliom anna cuma tartı günü die. Bi de vaatler de bulunuom. Eksİ çıkarsam şunu yersin bunu psirirrim die. Adam çozdu beni. Zaten 40 takla atsam listeye almicak mis kaptan benı dedim . Komik gelio onlaraInşallah kuzum bugüneşim diyo bana bak hele tartı günümüzdü demi diyo valla çok komikti oda heycan yaptı benle
yaw bu marabalar ağalar nerde sarayca?listedekiler haftaya sizi çıtır çıtır yiyeceğiz marabalar olarak, marabaların gücünü küçümsemeyin, biz olmasaydık siz ağa olamazdınız
Ee napcaz şimdi pekikuzum ama bunlar tüm hayat boyu olacak
ve biz ağır zararlı şeyler yemeyeceğiz
tadımlık nefsimizi körelten şeyler olur ancak
sağlıklı beslenmek ana hedefimiz
işte bu beeeeeeeeeeeeeeee
ben&malipina __________________ ada81 & kelebekolacam a karşı aynı zamanda heeeeeeee
bir de benim mortim var @Shut Up onu ezip geçicem
yerim senin durşunuuuu
Daha nice kilolara elveda diyecez inşallah kuzumAynen ya dunku.misafirlerim sen kilomu verdin dediler nasil mutlu olduuum
Dedim dedim valla oda tebrik ediyor .benimle beraber bi mutlu oldu ki anlatamam tartiya çıktım hemen foto çekti eski yeni yapacakmışız
ikimiz birbirimize destekkkkkEe napcaz şimdi peki
InşaAllahhhhDaha nice kilolara elveda diyecez inşallah kuzum
yerim senin durşunuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?