Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

moni moni cim :KK200: siz kötü konuşmazsınız ki :KK68:

ne güzel en yaşta annelik ... ben 79 luyum , 26 da evlenip , oğlumu 31 e ramak kala aldım kucağıma ..şimdi de bi çılgınlık yaptık 2. ye ....aminnnnnnnnnnn canım amin .
Aslında en güzel yaşlarda anne olmuşsun,benimki baya erkendi ..Bazı şeylere erken atılınca da diğerlerine geç kalıyor insan,artıları kadar eksileri de çok fazla.Erken evlenip çocuğu yaparsan, 45 inde okulunu bitirirsin.Yani her şey yaşında ve zamanın da güzel:KK200:
dn:evet güzel şeylerdi:21:

Oyle hastayim oyle hastayim ki burada sizleri okuyuo moral depoluyorum bu grip fena carpti beniii hic agzimin tadi yok ictigim cayin tadi bile yok...
Geçmiş olsun kuzum bende aynisiyim.
Ayakta kalmak için savaş halindeyim eğer yatarsam kalkamam yarında misafir var hazırlık yapmam lazım süper demiiii ustune temizlik yaptım yuruyus yaptım ben olemmmm:deli:

Hellö
Cuma şeysi
Kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir biraz kaşar
4 ceviz
Marul 2 parça ananas

Akşam 19.30
Bi tabak zeytinyağlı pırasa
Bi kase yoğurt
3 kornişon turşu
2 litre su
46 dk leslie
25 dk tempolu yürüyüş
25 dk bölgesel yapcam bi saat sonra
@MiuLego @kelebekolacam ada81 ada81
Afiyet olsundaaa :KK12::63: nerde pasta boreklerr

Ay gecmis bitti.cuma diye hepsini okuyayim dedim ama canim cikti.oglum bugun uyumadi sagolsun hala valizimi bile yerlestirmedim.arkadasa bebek görmesine gittik-super iltifatlar aldim ve tabaga dokunmadan döndüm- gec kalcam diye apar topar hazirlan cik git gel oglan zaten uyumamis diye huysuz es evde yok ona yemek bize yemek o yemedi sonra baska yemek derken simdi uyutuyorum sipayi.cikarken yanima bisey almadim aksam yemegi de gece kalinca fazla -ve yememem gerek biseyden-yedim menumu gorunce dovebilirsiniz.

Yine 1.olmusuz herkesi coookkkk tebrik ederim bireysel yuzdeler de sahane.
@Konya 42 Nare83 Nare83 dilekcim banucum liste hayirli olsun:KK200:

gecmisi okudum @Portakal Sulu Ordek mortim tebrik ederim. 4-3 degil bence 14-3 yendim ben seni :KK70:ayrica wc me dua et sen, yoksa yuzdem 2 ye yaklaşirdi. 3 günün patlamasi ne yaparsam yapayım yasanamadi :olamaz:
Ausencia Ausencia valla yaa 40 da bir beni tuttun o da wc yuzunden yenildim hee :confused:
nehirnil111 nehirnil111 Nehirim minigim tesekkurler beybisi :KK37::KK15:
herkesi tebrik ederim yuzdemiz ne güzel :halay:
ada81 ada81 maasallah kuzum ne güzel gitmis :KK60:

Geçmiş olsun kuzum bende aynisiyim.
Ayakta kalmak için savaş halindeyim eğer yatarsam kalkamam yarında misafir var hazırlık yapmam lazım süper demiiii ustune temizlik yaptım yuruyus yaptım ben olemmmm:deli:
Oyyy senin masallahin var canim.. ben bi 45 dakika yurudum dus aldim oturdum valla.. simdide kizim su istese babana git diyorum :KK70::KK70:

wayt cım , menüler tek kişi tarafınfan yorumlanacak diye bi durum yok ki ... çift olsun , 3 olsun ...4 olsun ne güzel ....:halay:

ama en azından bu şekilde bir kaptan yard. elinden yorumlanmamış menü kalmayacağı garanti oluyor

anaaaaaaaaaaaaaaaaaam bu abim ki :deli:

bizdensin sende ...:KK19:

ayy Nare83 Nare83 un d mesaj vardı alıntı basmamış ... şimdi olsa izler miyiz acaba ????

bende okudum menünü ... baklava tabii ki de :sinirli:

ama öğle ve akşam yer değiştirse ..güzel bir cuma menüsü olurdu ... ama hafta içi cuma yaklaşırken asla :)
Annemle ablamlar izliyordu bende mecburen işte :deli: o zaman kaç dizi vardı ki o yüzden herkes izliyordu, şimdi seçenek ne çok

gecmisi okudum @Portakal Sulu Ordek mortim tebrik ederim. 4-3 degil bence 14-3 yendim ben seni :KK70:ayrica wc me dua et sen, yoksa yuzdem 2 ye yaklaşirdi. 3 günün patlamasi ne yaparsam yapayım yasanamadi :olamaz:
Ausencia Ausencia valla yaa 40 da bir beni tuttun o da wc yuzunden yenildim hee :confused:
nehirnil111 nehirnil111 Nehirim minigim tesekkurler beybisi :KK37::KK15:
herkesi tebrik ederim yuzdemiz ne güzel :halay:
ada81 ada81 maasallah kuzum ne güzel gitmis :KK60:
Tesekkurler canim :KK15: ben seni tebrik ederim :KK19:

Ay gecmis bitti.cuma diye hepsini okuyayim dedim ama canim cikti.oglum bugun uyumadi sagolsun hala valizimi bile yerlestirmedim.arkadasa bebek görmesine gittik-super iltifatlar aldim ve tabaga dokunmadan döndüm- gec kalcam diye apar topar hazirlan cik git gel oglan zaten uyumamis diye huysuz es evde yok ona yemek bize yemek o yemedi sonra baska yemek derken simdi uyutuyorum sipayi.cikarken yanima bisey almadim aksam yemegi de gece kalinca fazla -ve yememem gerek biseyden-yedim menumu gorunce dovebilirsiniz.

Yine 1.olmusuz herkesi coookkkk tebrik ederim bireysel yuzdeler de sahane.
@Konya 42 Nare83 Nare83 dilekcim banucum liste hayirli olsun:KK200:

teşekkürler canım

Menumu vereyim

Sabah 13.00
2 dilim ekmek pizzasi
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 18.30(yemege cok vardi eve gelince attim agzima)
2 dilim ananas

Aksam 19.30
7 8 tane parmak seklinde kofte
5 tane firinda parmak patates:KK43:

Su 2lt oldu
Spor henuz yok ama yapcam hem evime geldim hem de o patatesler gidecek..

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife

Yine burda olmaktan cok mutlu olurmm
Ya eski yediklerime gore cok azalttim yediklerimi bagirsaklarima agir geldi
Dr um.demisti zaten bağırsakların zayif dikkat et diye :KK43:
Bende menülerini az buluyordum, yazmıştım daha önce görmedin sanırım, emziriyorsun üstelik.

Back
X