Kırmızı demiTabi spor kıyafetlerim var benim
yaa ben yapamadım tam hazırlandım kp tlf açtı kızım hazırlan sizi almaya geliyoz oturak diye hazırlandım gttk geldik şimdi oğlanı yatırıyom yaparım belkiş
Burdayım canım miuşum benim,yarin baklavalik yufkadan patatesli borek yiyebilir miyim acebaagg:))Sarı pabuçlu nerdeCocoChanelmademoiselle
Bi de türkanımı hiç göremedim sanki iyice unuttu bizi @Candysugar
Benim niye yok ben ezik miyimTabi spor kıyafetlerim var benim
Iyi geceler hemsomIyi geceler çok güldüm ya.
Neyse öğrenmenin yaşı yokSenden kaçmaz zati biliyondur diye nevom aa aşk olsun
Miu ile sonlar değil her anlar mutludur malim
Allah kolaylık versinAaaaa benim yarin sinavim var acik ogrt .. hic calismadim kii
Hem yufka ,hem baklavalık ,hem patatesliBurdayım canım miuşum benim,yarin baklavalik yufkadan patatesli borek yiyebilir miyim acebaagg:))
Masallahh iyi kiz yetistirmisimmm esim biraz once sinirlendi bu kızı sen simarttin dedi...
Kizimda döndü baba neyin peşindesin dedi ben esimmay bu kiz kreşte ne ogreniyorrr
Kuzum 1 mil de olsa yap emi spor sana çok iyi geliyoryaa ben yapamadım tam hazırlandım kp tlf açtı kızım hazırlan sizi almaya geliyoz oturak diye hazırlandım gttk geldik şimdi oğlanı yatırıyom yaparım belkiş
Iyi geceler çok güldüm ya.
Oyyyyy doğruAaaaa benim yarin sinavim var acik ogrt .. hic calismadim kii
CocooooBurdayım canım miuşum benim,yarin baklavalik yufkadan patatesli borek yiyebilir miyim acebaagg:))
Kargolatayım mıBenim niye yok ben ezik miyim
Cok canim cekti yaa yarismaci arkadaşın tarifinden yapasim var nevom cok fena birseyyHem yufka ,hem baklavalık ,hem patatesli
Ahahhahhahahah olduk morrim eveeet birinciyizzzz
Oooh missSenden kaçmaz zati biliyondur diye nevom aa aşk olsun
Miu ile sonlar değil her anlar mutludur malim
Yok canim bende maltofer kullandim ilk donem istah acti ama sonra kontrol ettim..ben biraktim ilaci bagirsak florami bozdu...kızlar benim demir hapı kullanmam lazım ama ferrum fort çok iştah açıyor. karbonhidrata yönlendiriyor. acaba iştah açmayan demir takviyesi var mı?
Olur hemen adresi yazıyorumKuzum 1 mil de olsa yap emi spor sana çok iyi geliyor
Oyyyyy doğru
Kolay gelsin adaaaa
Hadi geçersin inşallah hepsiniii
Cocoooogecenin körü cıs cos ismi yazıyoz mu
Sen korumadasın 2 dilim ye
Kargolatayım mı
Özür dilerim cicegemKuzum 1 mil de olsa yap emi spor sana çok iyi geliyor
Oyyyyy doğru
Kolay gelsin adaaaa
Hadi geçersin inşallah hepsiniii
Cocoooogecenin körü cıs cos ismi yazıyoz mu
Sen korumadasın 2 dilim ye
Kargolatayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?