Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haftaya cuma da seni yendim de bunlardanyapcam sana:halay::halay::halay::halay::halay::halay::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::eğlence::eğlence:
Canimmmm benim
Hay hay
Sunuda suraya koyimda smile da zorlanma:kızgın::kızgın:bu sen oluyosun

miu ile haftaya konusmamiz
Kilo bildirilir ve hande kitlesini selamlamaya cikar:halay:
Miu gelir ve cok uzgundur.Ama hangisine uzulsunki
Yenildiginemii yoksa kabadayiliginami hangisine hangisine siz soyleyin canlarr

Ve hande kiyamaz miusuna gel der yamacima gel sana diyet hakkindaki puf noktalari vericem

Ve sarilirlar:KK19:

Ciger ye bosver ilaci b12 benim cok yuksek cikti... kii 5 iğne vuruldugum donemde bile bu kadar yuksek degildi... ciger ve kuru uzum ben careyi bunlarda buldum
ciğeri çok severim. kuru üzümle pek aram yok ama. kırmız et zaten yiyorum.
Yesil çayı birak canim ben de cok icerdim ... yesil cay bagirsak calistirici bi bitki emilim olmadan hizla bagirsaktan bosaliyormus ondan demir eksikligi artiyormus...
yeşil çayı da çok severim. doğrudur fazlası demir emilimini azaltır.

Uyanınca 3 kuru kayısı
Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta 5 zeytin

Ogle 1 dilim ekmek 8 yk sebze 1 kase yogurt

Ara 1 meyve 2 ceviz

Aksam 4 köfte salata 1 kase yogurt 1 dilim ekmek

Ara 1 meyve
Spor 3 mile leslıe

Kızlar Bı bakin bu eskiden gittiğim Bı diyetisyenın verdiği liste bunla haftada yarım kilo vermisti ama kalıcı olmustu bunu yapayım diyorum yarından itibaren Ausencia Ausencia @MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Baslangıc 12.01.2018 61.0

Canimmmm benim
Hay hay

Ve hande kiyamaz miusuna gel der yamacima gel sana diyet hakkindaki puf noktalari vericem

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

min . 2.5 kilo gerekiyor gibi ...kabataslak hesapladım da :KK8::KK8::KK8:

Civili sopa getirem mi :KK66:)
Kucukken annem terlik firlatirdi bize klasik anne iste... ablama atmak icin boyle koltuktan yerdeki terligi ararken anneme al anne der ayagimdakini verirdi:KK70::KK70:

abowwww seni fena seni:KK48:

Haha:KK70::KK70: masallah onlara :nazar: o kadar animiz var ki ablamla simdi anlatıp gülüyoruz... mesala ben ilk okulda hic çanta taşımadım yazik ablam tasidi hep... ben tombik o safinaz bi tip... yazik sırtında kendi acantasi kucaginda benimki... bende elimi arkama baglar agalar gibi yürürdüm:KK70::KK70:

ayyy yok sen ikinci bebeyi yapma, kıyamam ben aysimaya:KK19:

Benim de gece sporum olaydı benim de eksim -900 değil -1900 olurdu:110:

Arabada beşşşşşş:KK76:

Evde onbeşşşş:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Geceleri binbeeeşşşşş:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hadi bu sefer çıktım spor bekler:rolleyes:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ısınmadan yapma emi

Tabi spor kıyafetlerim var benim :KK70:

oooo spora özel mi:KK8: hem de birden fazla
Aaaaa benim yarin sinavim var acik ogrt .. hic calismadim kii:KK53:

hiç kızından feyz almıyorsun:süslü:

@MiuLego
Ne olduk kiz
1.oldukmu:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ne renk olsun:KK53:süprüzlü mü olaun:KK53:

oooo yenilebilenlerden al miucan:rolleyes:

Canimmmm benim
Hay hay

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: seni tutuyom hande

Uyanınca 3 kuru kayısı
Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta 5 zeytin

Ogle 1 dilim ekmek 8 yk sebze 1 kase yogurt

Ara 1 meyve 2 ceviz

Aksam 4 köfte salata 1 kase yogurt 1 dilim ekmek

Ara 1 meyve
Spor 3 mile leslıe

Kızlar Bı bakin bu eskiden gittiğim Bı diyetisyenın verdiği liste bunla haftada yarım kilo vermisti ama kalıcı olmustu bunu yapayım diyorum yarından itibaren Ausencia Ausencia @MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Baslangıc 12.01.2018 61.0

klasik diyetisyen menüsü

bende seneler evvel buna benzer bi liste ile günde 6 dlm ekmek ... 30 küsür kilo vermiştim ...

ama ..

ye yeme ye yeme bünyeleri öyle sersem ettik ki , bununla vermeyebilir ... dene makbuşum ne kaybedersin ... keşke versen ... mis gibi yarım kilo ...

abowwww seni fena seni:KK48:

ayyy yok sen ikinci bebeyi yapma, kıyamam ben aysimaya:KK19:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ısınmadan yapma emi

oooo spora özel mi:KK8: hem de birden fazla

hiç kızından feyz almıyorsun:süslü:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

oooo yenilebilenlerden al miucan:rolleyes:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: seni tutuyom hande

bende handeyi tutuyorummmmmm Shut Up Shut Up :sampiyon::sampiyon::sampiyon: @MiuLego :cool::cool::cool::cool:

klasik diyetisyen menüsü

bende seneler evvel buna benzer bi liste ile günde 6 dlm ekmek ... 30 küsür kilo vermiştim ...

ama ..

ye yeme ye yeme bünyeleri öyle sersem ettik ki , bununla vermeyebilir ... dene makbuşum ne kaybedersin ... keşke versen ... mis gibi yarım kilo ...
Ben emzirdim imden hic Öyle asırı kısıtlamalı bısı yapmadım ya Ausum neredeyse 3 aydır da adı koruma homını gırtlak gidiyorum becerebılırsem bende ıse yarar biliyorum ama su seker hayatımdan cıkaramıyorum ya ama yapacagım bugun aksam tatlılara hayır dedım :KK52:

Alf
Manuela
Yalan rüzgarı
Hayat ağacı
Candy
Heman
Aklımda kalanlar bende bilirim bunları :KK66:
Ausencia Ausencia @Bonus @aeben deynepnaz deynepnaz
Aramızda çok ta fazla yaş farkı yok bilirsin tabii:KK45:
Ausencia Ausencia sormuş ya şimdi olsa izler miydin diye ,izlemezdim sanırım.
Bu dizileri esasında çok sevdiğimizden hatırlamıyoruz bence.Bu diziler bizim çocukluğumuz,genç kızlığımız ,geçmişimiz,anılarımız.
Şimdi tekrarı olsa ,aynı tadı bulabilir miyiz ,bulamayız bence:KK69:

Back
X