Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben emzirdim imden hic Öyle asırı kısıtlamalı bısı yapmadım ya Ausum neredeyse 3 aydır da adı koruma homını gırtlak gidiyorum becerebılırsem bende ıse yarar biliyorum ama su seker hayatımdan cıkaramıyorum ya ama yapacagım bugun aksam tatlılara hayır dedım :KK52:
:super::super::super::super::super:

bitter kuru meyve vs ... işte canım ...

Valla mium kiloca senden bi hayli fazlayim canim
Yani sansin az be kuzum
@MiuLego

kız deme öyle sen 1 kilo versen %1.41

miu 1 verince 1.76

O yüzden sen sıkı tut ... miu dan 2 kilo çıkmaz :KK51::KK51: ama senden :KK71::KK71:
:KK71::KK71::KK71:

Aramızda çok ta fazla yaş farkı yok bilirsin tabii:KK45:
Ausencia Ausencia sormuş ya şimdi olsa izler miydin diye ,izlemezdim sanırım.
Bu dizileri esasında çok sevdiğimizden hatırlamıyoruz bence.Bu diziler bizim çocukluğumuz,genç kızlığımız ,geçmişimiz,anılarımız.
Şimdi tekrarı olsa ,aynı tadı bulabilir miyiz ,bulamayız bence:KK69:

bende izlemem .

bi kere geçen sene kara şimşek gördüm tv de .... Allahım biz bunu nasıl izliyormuşuz olduk eşimle ...

Yaaaa iste akilli,zeki,cevik kadinin hali bu yaaaa
Size layik olucam canlarim:KK70:

hade görem seni :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

:super::super::super::super::super:

bitter kuru meyve vs ... işte canım ...
Halledeceğim Insallah o kadar sıkıcı bir hal aldı ki benim ve etrafımdakiler İÇİN halletmem lazım yoksa adam benı bırakıp kacacak cop gibi adanın nesine benim diyet muhabbetim hem de sureklı hem de Şikayet var ama eylem yok ama bitti artık eylem var kimseyle de konuşmayacağım bu konuyu buradan baska iyiki varsınız bitek burda anlaşıldığımı biliyorum tskler kızlar

7.TAKIM:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

bende izlemem .

bi kere geçen sene kara şimşek gördüm tv de .... Allahım biz bunu nasıl izliyormuşuz olduk eşimle ...
Tek kanal vardı,mecburen yokluktan tatlı geliyordu demek ki.Türk sineması denk gelecek te izleyeceğiz,ne sevinirdik,istediğimiz müzik dinlemek tamamen tesadüftü.:deli:

bi gece yatırsak mı ???

şurdaaaaa

en-vahsi-iskence-aletleri_65125_b.jpg

ada eve sipariş alıyordu bi kere ..no ikram
yo yo almayim :stop:kemiklerime batar :confused:
ikram kunefede gonderiyolla bazen lahmacunla:KK45:

kız deme öyle sen 1 kilo versen %1.41

miu 1 verince 1.76

O yüzden sen sıkı tut ... miu dan 2 kilo çıkmaz :KK51::KK51: ama senden :KK71::KK71:
:KK71::KK71::KK71:

bende izlemem .

hade görem seni :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
He yaaaa oyle demi
Öhö öhö kem küm
Miuuu gel canim opecem seni :KK74:
Aus ikimizinde regl haftasi iyimi.

Halledeceğim Insallah o kadar sıkıcı bir hal aldı ki benim ve etrafımdakiler İÇİN halletmem lazım yoksa adam benı bırakıp kacacak cop gibi adanın nesine benim diyet muhabbetim hem de sureklı hem de Şikayet var ama eylem yok ama bitti artık eylem var kimseyle de konuşmayacağım bu konuyu buradan baska iyiki varsınız bitek burda anlaşıldığımı biliyorum tskler kızlar

7.TAKIM:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

canım ben bunu hep derdim eskiden .. çok yazdım burada ...

burda da kızlara eşleri sabotaj yapardı , yeter falan derdi ...

belli etmeyin yahu derdim ... bi erkek bir kadının diyet psikolojinden ne anlar ? açsan ye işte der :confused: bir de üzerine diyet dır dırı ..diyet suratı ..diyet halsizliği çekecek ????

o yüzden normal davranın .... sofraya oturduğunuzda siz neşenizden kaybetmeyin .... ne bilecek ekmek yediniz mi ? kaç tabak yediniz ?

Back
X