aynen öyle bende eskileri vermiştim kuzenime girersin canım inşallah m etmeBen de yuksek bel alirim g.tü gobegi topluyoeski dusuk bellerim var ama henuz iclerine girme serefine erisemedim
girersin canım sende inşallah bencede alma zayıfalayacaksın ya alırsınnAah ah bende eskilerime girmek icin sabırsızlanıyorum
Hamile kaldim son aylardn beridir giyemiyorum kizim 4 bucuk.aylik.oldu kıyafette almadim evde idare ediyorumda kv falan giderken 4 5 kiyafet var dönüşümlü giyiyorum rensmenalmakta istemiyorum zayuflarim diye
Şimdi abimin nisani var
Kuzenimin düğünü var mecbur bitane elbise alicam
Hiç almal istemiyoeum ama diğer elbiseleimede giremiyorum
Senin yine 4 5 varmış ben bu yaz basina kadar direndim kiyafet almicam diye hamile kiyafetlerimle idare ettim ama yazin tatil meclut fln derken almak zorunda kalmistim.hatta yeni hasema bile almistim eskisi olmuyo diye. Ve bu yaz giyildikleriyle kaldilarAah ah bende eskilerime girmek icin sabırsızlanıyorum
Hamile kaldim son aylardn beridir giyemiyorum kizim 4 bucuk.aylik.oldu kıyafette almadim evde idare ediyorumda kv falan giderken 4 5 kiyafet var dönüşümlü giyiyorum rensmenalmakta istemiyorum zayuflarim diye
Şimdi abimin nisani var
Kuzenimin düğünü var mecbur bitane elbise alicam
Hiç almal istemiyoeum ama diğer elbiseleimede giremiyorum
Birden gider merak etmeIyi günler kızlar. Dün -1 kilo gider diyordum ama sabit geldim. Aksamki kilomla kalkmışım
Bende almak istemiyorum canim ya ama hicbirine giremiyorum mecbur almaml lazm nisana 1.5 hafta var 2.5 kilo versem iyi olacakgirersin canım sende inşallah bencede alma zayıfalayacaksın ya alırsınn
Ay inşaAllah inşaALlah ayni seyleri giye giye eskittim resmnSenin yine 4 5 varmış ben bu yaz basina kadar direndim kiyafet almicam diye hamile kiyafetlerimle idare ettim ama yazin tatil meclut fln derken almak zorunda kalmistim.hatta yeni hasema bile almistim eskisi olmuyo diye. Ve bu yaz giyildikleriyle kaldilar
Sen de girersin merak etme kuzum
Yaparsın bebeeem rahat ol :)@MiuLego mium arkadaşla iddiaya girdik 1 ayda 4 kilosuna, veremeyen rakı sofrası kuracak mangalli
1 ayda 5 kilo verip mezun olmam lazim
En swvdiğim şarkıdır bonus
Butun 7.takima gelsin
Icimizdeki kizlari yeniden buyutelim
GunaydiiinnnnGünaydııııınnnn
Yeni uyandım ki ben
TamammmmBeni de et mıu spora @MiuLego
Aynen kuzu haftasonu uyuyorum:)Gunaydiiinnnnoh uykunun dibine vurmussun
Iyi yapiyonAynen kuzu haftasonu uyuyorum:)
Aynen valla ancak kendime geliyorumIyi yapiyon
Haftanın yorgunluğunu atıyosundur
Biz birinci olmuştuk demiiiiiii
Birinci takımın bi üyesi olarak mı uyandık yaaaaa
Az daha ponpon sallayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?