- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
He heSen yemezsin verom güveniyorum sana sen düzeni oturttun ama güzel kahve çay yaparsın br avuç kabak öekirdeği çitler dedikodu ederiz kız
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 552. ETAP
( 5 OCAK 2018-12 Ocak)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,534........ 7.TAKIM
2..............1,272........ 12. TAKIM
3................1,233...... 3.TAKIM
Bu ne güzel bir tablo ne güzel bir yüzde yaaaa
Çok mu çok harikayızzzzzz
Hep mi güzel hep mi çiçek hep mi
Neskafe mi aldım geldimTürk kahvesine gelen varrrrr mıııııı
Bugun ki ni kocam hazirlams sağolsun ben kaç gündür böyle hazirliorum ona. O da alıştı
Bu görsel dolu dolu garika vero
Menü berbat değil yakamozumMerhaba Kızlar hafta sonu olunca işler yoğun oluyor bi türlü yazma fırsatım olmadı bugün berbat bi menü ile geldim @MiuLego
Kahvaltı öncesi 3 hurma
Kahvaltı
3 krep
2 haşlanmış yumurta
İki çatal peynir
Ara
Fındık nar
Akşam şimdi yedim bilerek erken kapattım buda karbon çünkü
Bi tabak kuru fasülye
2.5 lt su şimdiye kadar
valla ben arada cesaret ederim. gerçi geçmişte alıp, üstüne de kilo alıp giyemediğim kıyafetlerim de var. ama bu sefer ne bileyim çok içimden geldi. ama tabi canım şu anda giyebiliyorum. sadece bazısı üstüme oturuyorBen hic cesaret edemedim ona.zayiflayip gidip oyle aldim hep :) ben de memleketteydim spor yapamadım hic.dun aksam baskadim tekrar inşallah birakmam
Bugün temizlik yapim takımda. Ponponların iplikleri düşmüş hep @Whiteblacklife ın işi var kuzumun ben silerimki buraları
Ooh parladı haa takım
Sade nescafe demi fitiiiiimmmm
Ouyyy nasıl güzel bakıyor, ağzını burnunu yesem ya onun
Neskafe mi aldım geldim
Oooooooo çok iyi yaBugun ki ni kocam hazirlams sağolsun ben kaç gündür böyle hazirliorum ona. O da alıştı
Annaaaaa. Sımdi aksm yemeği mi. Kapatmak mi. Ben daha ne pişirsem bilmio kenMerhaba Kızlar hafta sonu olunca işler yoğun oluyor bi türlü yazma fırsatım olmadı bugün berbat bi menü ile geldim @MiuLego
Kahvaltı öncesi 3 hurma
Kahvaltı
3 krep
2 haşlanmış yumurta
İki çatal peynir
5 zeytin
Ara
Fındık nar
Akşam şimdi yedim bilerek erken kapattım buda karbon çünkü
Bi tabak kuru fasülye
2.5 lt su şimdiye kadar
@MiuLego resmen gündelikçiye çevirdi beni bütün takımları bana sildiriyo kendi kahve içiyo gittiği kapıda
Sen bekardin dimi. Issssssaaallaaahhh senin de iyi bı kocan olurSade nescafe demi fitiiiiimmmm
Gel gel
Zateb bi sopalayacaktım seni handeyi tutuyomulsun sen
Oooooooo çok iyi ya
Doğru diyorsun kaptanım yarından itibaren çok çok iyi olmam lazım buraya sık takılırım beni durdurun emiMenü berbat değil yakamozum
Sadece dengele bunu yarınla tamam mı
Üzülme kızma kendine
Ama bu hafta senden baya iyi yüzde bekliyorum eksi azdı biliyorsun
Bunu asla unutma emi
Menü berbat falan değil sadece çok karbonlu
Ama kuru faydalı karbondur yenmesi gereken günde de yenmişşiş
Yarın sabah daha güzel kahvaltı yaparsın mis olur
Ceza verdim kendimeAnnaaaaa. Sımdi aksm yemeği mi. Kapatmak mi. Ben daha ne pişirsem bilmio ken
Sade nescafe demi fitiiiiimmmm
Gel gel
Zateb bi sopalayacaktım seni handeyi tutuyomulsun sen
Oooooooo çok iyi ya
Bilmiyorumki canim ya usutmeden olsa önceden de olurdu sankiMelegim şu bağırsakla ilgili bisey sormuştun geçmişte şimdi hatırladım arada bana da olur. Ne zaman çok ususem, ayaklarımı ve karnimi usutsem bende de oluyor. Usutmus olma ihtimalin var mı bi dikkat et bakalım kötü düşünme, özellikle gazim var ama gazimi cikaramiyorsam kesin oluyor
Selam canım, geçmiş olsun, önemli birşeyin yoktur umarım..Günaydın güzeller
Bana pek gün aymadi, uyanmak istemiyorumama kahvaltı yapıp ilaç içmem lazım
O zaman menümü yazayım ben
Kahvaltı 10:40
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Bol yeşillik
2 kuru erik
Az pekmez
Ara
1 havuç
Akşam
2 minik karniyarik(patlicanlari kozledim)
Yogurt
@MiuLego @WhiteblacklifeFloweroflife
Evet bekarım kuzum ama evlenmeyi düşünmüyorumSen bekardin dimi. Issssssaaallaaahhh senin de iyi bı kocan olur
Bırka arayı yakamozDoğru diyorsun kaptanım yarından itibaren çok çok iyi olmam lazım buraya sık takılırım beni durdurun emi
Ara yapmayı bırakcam tekrar çünkü çok acıkıyorum ara öğün olunca
Tabiki sade kaptanicem, tabi handeyi tutuyomkim handeyi seçse handeyi tutarim başkasını seç seni tutarım ben
Ali nazik harika olr hem de sağlıklıEvde patlıcan kabak ıspanak var. Dün karnabahar yaptım eriste yaptim .bugun ne pişirsem kızlar ya. Alınazik geldi bak aklıma himmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?