Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia Ausencia merhaba arkadaşım..
Neler olmuş burda?
Şimdi haberim olabildi.
Allah aşkına kimin nereye yazacağına kim karışabilir esasen.
Sen de az çok geyik topiklerinde takılmışsındır,bir geyik topiğinde devamlı yazıyorsan,bir diğerinde yazmazsın. 'Sen' yazmazsın, yani tercihen yazmazsın.Hani yazılı olmayan kural gibidir.
Gelelim meseleye,
Geyikte yeni topik açıldı ismi lazım değil.Bizim yafrukurtlar etiketlenip çağırılıyor vs. Hatta orda devamlı "Inek obası'ndan" bahsediliyor / muş'.:KK45:
Neyse.. Konu orası yani,o geyik topiği. Ordan insanlar geldi bişiler dedi gitti bla bla:olamaz:
Konu Burası Değil. Burası diyet topiği değil mi?? Ki Öz'ün hakikaten ihtiyacı var birlikte yürüyeceği yol arkadaşlarına. Daha önce başardı,gene başarabilir..
Arada Öz'le çok yakın olduğumuz için takılırım,burnunu 7. takımdan çıkar da gel şuraya laflayalım diye. Şaka mahiyetinde bu laflar ama:KK66:
Yanlış istihbarat Ausencia Ausencia
Burda yazışılanları bilmiyorum ben,şöle bir göz attım sadece bir iki mesaja.
Fakat Triplinin gönlü çok kırık ve buna çok üzülüyorum..
Sen gönül kırmazsın diye biliyorum ben..

Sevgiler

Selamlar Meg ...

Şu an geçmişi okumaya müsait değilim .. olay daha mı büyüdü haberim yok ama telden bi arkadaşım mesajını iletince sana yazmak için girdim .

Öncelikli ricam konunun uzamaması .

Şimdi ben istihbarat alırım evet ama asla duyumla hareket etmem .
Girdim tek tek okudum .
Işim yoktu evet:)
Senin bahsettiğinde sister ... topiğinden açılan konu ...

Bizim takımda bahsedilen ise , aylar öncesine ait . Şimdi vaktim yok . Olsa idi ..tek tek mesajları kopyalardım ..sadece 7.TAKIMLA ilgili olan . Hoş mu dersen ... son derece nahoş olan ...
Kimseye yazma demezsin , o yazmaz dediğin ama özlemin buraya yazdı diye nasıl azarlandığını tek tek okudum Meg'cim .
Bi yaşıma daha gire gire okudum hatta , obanız sayesinde de 50 ime merdiven dayadım .

O yüzden rica edeceğim ... konu uzamasın .
Miu yu ve bizi rencide eden , buraya bize ..özelden vs ..sevgisini saygısını değer verdiğini yazan triplinin ... bizden sadece "menü paylaşma" yeri olarak bahsetmesi ... derdini sıkıntısını dinlediğimiz triplinin ... bu takım için valla girmiyorummm napiyimmm etiketliyor diye çaresizce sana karşı kendini savunması .
Kendi de yazmış ... meg haklı .. ben ona söz verdim sözümü tutamadım demiş ..

Aranızda nasıl bir anlaşma var ise o tabii ki sizi bağlar ... tabii ki bize ne ?

Bize ait kısmı ; biz burda sadece menü yorumlayan ve insanları zayıflatan ücretli diyetisyenler değiliz . Aile gibiyiz .
Tripli de bu ailedendi . Bizim derdimizi dinler , bize sıkıntısını anlatırdı .
Arada da kilo verirdik işte.
Bu seni rahatsız etmiş . Diyorum ya olabilir , Aranızdaki ilişki bana tuhaf gelse de beni bağlamaz ... kızı azarlamış .. kural koymuşsun ... o da uymadığı zamanlarda azar işitmiş ...
Senden özürler dilemiş ...
Yahu okurken gözlerim pörtledi.
Şimdi bizde bunu öğrenince ...ki bilseydik bu kadar arada kaldığını zaten etiketlemez... merak etmezdik kendisini ...
Öğrenince ... dedik ki lütfen etiketlemeyin ... tripli gelemiyor ..izni yokmuş.
Yani her şey bir hemcinsimizin hakkını koruyamadığını görüp , yardımcı olmak için . Bir daha azar işitmesin diye .

Olayın bende ki yüzü bu .

Şimdi gerçekten uzatmayalım . Burada geçmişi eve geçince okuyacağım .
Varsa kıran , döken ayıp eden bir mesaj bildirilir .

Saygılar ....

Mesajı gönderip çıkmak zorundayım ..zira bunu bile telden yarım saatte yazdım . Konu kapandı belki de :)

Menümü yazayim
Ogleye doğru
2 ince dilim salam
peynir cesitleri, zeytin
1 kapya biber
birkaç fındık badem gün kurusu
limonlu cay
Ara
beyaz cay
Aksam
1 kase sütlü meyveli nesfit
1-2 parça tavuk
Ara
kahve
Su: 2 lt.
Spor: bugün yok. Evde birtakim isler gucler
@MiuLego mortim @Portakal Sulu Ordek

Cok ayip amaaaa biz burda diyetten baska biaey konusmayiz , hele ben hiccccc :KK48::KK53:

Aaaa coookkk özür dilerim sadece menu paylaşıp çıkarım bundan sonra:KK52:

küçükken gider büyüklerimizi çağırırdik dimi :KK70: :KK70:
Ay ben her işimi kendim çözdüm, genelde dövdüğüm çocuklar anneme şikayet ederdi:KK48:

Mortim mali ve Miulego :KK66: ortim kelebek ama haftaya kimseye söz vermediysen seninle orti olak olurmu esip gurleyek ezip gecek ne dersin ?

Ayyy adam bu hafta benim güzel gidecek gibi, neyse takibimdesin:rapci:

sen bana neden selam vermiyorsun bakim
Sen bana neden selam vermiyon:lülülü:

Selamlar Meg ...

Şu an geçmişi okumaya müsait değilim .. olay daha mı büyüdü haberim yok ama telden bi arkadaşım mesajını iletince sana yazmak için girdim .

Girdim tek tek okudum .

Bizim takımda bahsedilen ise , aylar öncesine ait . Şimdi vaktim yok . Olsa idi ..tek tek mesajları kopyalardım ..sadece 7.TAKIMLA ilgili olan . Hoş mu dersen ... son derece nahoş olan ...
Kimseye yazma demezsin , o yazmaz dediğin ama özlemin buraya yazdı diye nasıl azarlandığını tek tek okudum Meg'cim .
Bi yaşıma daha gire gire okudum hatta , obanız sayesinde de 50 ime merdiven dayadım .

Miu yu ve bizi rencide eden , buraya bize ..özelden vs ..sevgisini saygısını değer verdiğini yazan triplinin ... bizden sadece "menü paylaşma" yeri olarak bahsetmesi ... derdini sıkıntısını dinlediğimiz triplinin ... bu takım için valla girmiyorummm napiyimmm etiketliyor diye çaresizce sana karşı kendini savunması .

Aranızda nasıl bir anlaşma var ise o tabii ki sizi bağlar ... tabii ki bize ne ?

Bize ait kısmı ; biz burda sadece menü yorumlayan ve insanları zayıflatan ücretli diyetisyenler değiliz . Aile gibiyiz .
Bu seni rahatsız etmiş . Diyorum ya olabilir , Aranızdaki ilişki bana tuhaf gelse de beni bağlamaz ... kızı azarlamış .. kural koymuşsun ... o da uymadığı zamanlarda azar işitmiş ...
Şimdi bizde bunu öğrenince ...ki bilseydik bu kadar arada kaldığını zaten etiketlemez... merak etmezdik kendisini ...
Yani her şey bir hemcinsimizin hakkını koruyamadığını görüp , yardımcı olmak için . Bir daha azar işitmesin diye .

Saygılar ....

Mesajı gönderip çıkmak zorundayım ..zira bunu bile telden yarım saatte yazdım . Konu kapandı belki de :)
:KK9::KK9::KK9: izin ne yaaa bunu hic aklim almiyor nereye istersem yazarım bunun icin insan birinden izin mi alir cook şaşkınım ve cok garip geliyor bana:KK57::KK57: ... nasil kabul edebiliyorlar bunuda anlamiyorum....:KK57::KK57::KK57:

Ben ara ara baska Takimlara gidip sohbet ediyorum kime neee ...

Geçmiş 500 mesaj kaldı. Eşim evde okuyamadım bir türlü :bicak:
Yoğurt mayalamak için süt kaynattım sabah kesildi. Peynir yaptım bakalım yarın tadı nasıl olacak. Artık peynirler bana çok tuzlu geliyor , zeytin de öyle. Tuzsuz zeytin alıcam

ben de son zamanlarda az tuzlu zeytin ve peynir yiyorum eflalim. oysa eskiden hiç takmazdım. şimdi zeytini de peyniri de suya yatırıyorum. neyse böylesi daha sağlıklı zaten :KK66:

Selamlar Meg ...

Girdim tek tek okudum .

Saygılar ....

Konunun buraya gelmesi bile yeterince uzadığı anlamına geliyor zaten..
Her topik kendi içnde bir ailedir. Dışarıdan gözetlenmesi ve edinilen yanlış/eksik bilgilerle masaya yatırılması,dalga geçilmesi,yargılanması kadar saçma birşey olamaz. Bunu hakaret kabul ederim.
Isteyen istediği yere yazar diyorum. Benim için de,sizler için de geçerli bu söz Aus canım.
Önemli olan kalpler kırılmasın..

Ve evet uzamasın bu saçmalık lütfen. Senden bunu özellikle rica ediyorum çünkü takımdan başka bir arkadaşla bu nahoş durumu konuşmak istemiyorum!

özelden taktikler vereceğim handeye :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kursağından salatayı
sırtından sopayı eksik etmeyeceğim bu hafta :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

seni yeneceğuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkk miuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:sampiyon::KK71::sampiyon: % 3 se %3 .....%4 se %4 ..getireceğğğuuuuuuuuuuuuuuuuk miuuuuuuuuuuuuuuu:KK71::sampiyon: di miiiiiiiii hande Shut Up Shut Up
Aynen kralicem aynen
Gelmisken menu vereyim de miunun gizu diyet gorsun
Sabah
1 kase keten tohumlu yogurt
2 ceri domates
1 salatalik
5 zeytin
1 kasik lor peyniri
2 adet ceviz
1 bardak yesilcay

Ara
Sade turk kahvesi

Aksam
4 kofte unsuz booool maydanozlu
Yaninda 1 buyuk kase salata sirkeli

Su 2.5 litre
Spor 45 dk tempolu yuruyus
15 dk kosmaca
20 dakikada kardiyo
Biraz daha yapardim daaa kalp korkutuyo beni

Aus miunun regl tarihi yaklasti
Tuhhh bende bugun oldum
Neyse o cumaya fosur fosur siserken
Ben bugunden basladim fısssss diye inmeye:KK70:
Sansi yok bebegimmm
@MiuLego
Beni yiyecekmiss mis
Hahayyyytttt

:KK9::KK9::KK9: izin ne yaaa bunu hic aklim almiyor nereye istersem yazarım bunun icin insan birinden izin mi alir cook şaşkınım ve cok garip geliyor bana:KK57::KK57: ... nasil kabul edebiliyorlar bunuda anlamiyorum....:KK57::KK57::KK57:

Ben ara ara baska Takimlara gidip sohbet ediyorum kime neee ...

Sisstttt sen benimsin anarşik, başka yere başka birine yazamazsin:KK53:

Deeerrrrmişiiiimmm:kusmuk:

Aynen kralicem aynen
Gelmisken menu vereyim de miunun gizu diyet gorsun
Sabah
1 kase keten tohumlu yogurt
2 ceri domates
1 salatalik
5 zeytin
1 kasik lor peyniri
2 adet ceviz
1 bardak yesilcay