- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Tam benlik bu bira evde surekli tansiyonum tavan gezdigim icin tam bana uyuyorFeci tansiyon düşürdü bende zaten düşük tansiyinluyum yerimden kalkamadim valla
Yap canım çok iyi oluyortam bira göbek yapar dicektim ki dukan diyince kesin böyle caylar maylar olacağını tahmin etmiştim tabiisiiii dur bende yapayım bunu nevom tarifi aldigim iyi oldu sagol cicegaamm
Bu tansiyonunu çok yorarsa kiraz sapı çayı da iyi ödem atıyor. Birde limon soda yoğurt üçlüsü. Yatmadan önce içiyorsun.Deneyelim bakalım
Yarin bende bir deneyeyim bakim nevom tam benlik caymis valla yeşil çayın tadini da pek begenmem ama katlancaz artik maksat ödem atmak zayiflamakYap canım çok iyi oluyorSen nasıl görmedin konuda bayağı söyleniyor
Ben baştan beri haftada bir falan yaptım...Ama uzun vade denemedim
Deneyeyim bakalım
Tamam canım sağolBu tansiyonunu çok yorarsa kiraz sapı çayı da iyi ödem atıyor. Birde limon soda yoğurt üçlüsü. Yatmadan önce içiyorsun.
Soda ve limon ile tadı güzel oluyor hatta kabuk tarçın ekleyebilirsinYarin bende bir deneyeyim bakim nevom tam benlik caymis valla yeşil çayın tadini da pek begenmem ama katlancaz artik maksat ödem atmak zayiflamak
Tamam nevosum.aman dikkat et cok zorlarsa uzun vadede kullanmaSoda ve limon ile tadı güzel oluyor hatta kabuk tarçın ekleyebilirsin
Benim tansiyon normal 9-5 falan limonla daha çok düşüyor...O yüzden bakacağım artık
Bitki çayını çok içiyorum canım ondan olduğunu sanmıyorum.Bünye alışık:)Beni limon etkiliyor...Nevo bende çayı çok olan tarifle yapiyodum bas donmesi ondan oluyodu belki
2 tatli kasigini gecmiycem
ben tüm gün bu moddaydım ki hala da öyle. su içiyom bişey yemeyeyim diye.Hu hu ben aciktim
Nevo bende çayı çok olan tarifle yapiyodum bas donmesi ondan oluyodu belki
2 tatli kasigini gecmiycem
Sağol canımTamam nevosum.aman dikkat et cok zorlarsa uzun vadede kullanma
Ayyy miu hande korkusu seni sokaga oyle cikarmasin insallahben neden üşüyorum diye düşünüyorum yarım saattir
meğer şortla oturuyormuşum spordan beri
üst polar alt şort
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?