YA ben aç uyuyabilen biriyim aslında da. Süt olayı emzirme olayı olmasa yemem yatrim. Gece mesai oluo yavrular dolayısıyla. Çöok bitkin hissediom ozamnben tüm gün bu moddaydım ki hala da öyle. su içiyom bişey yemeyeyim diye.
2 tk kaşığı yeter zaten tatlım.
Ay ne oldu ki. Pek bi geri gittim az bişi okudum ettim de . Bu üzgün profil dekiler ne iş ceza mı .yazamiolar mj.Takima yeteri kadar masallah demedik tabi
Aksam 9 10 gibi cnmPoncik annem sen yorulmasaydinbi de pazar menüsü sıfır karbon diyo
Kaçta yedin beybi?
Saat ver
o zaman biraz yoğurt ye istersen. içine de 2 tane kurukayısı.YA ben aç uyuyabilen biriyim aslında da. Süt olayı emzirme olayı olmasa yemem yatrim. Gece mesai oluo yavrular dolayısıyla. Çöok bitkin hissediom ozamn
Oyyy yerim seni minnosummmmm benim
He kiz goz degdireninnnnnnTakima yeteri kadar masallah demedik tabi
Bu arada canlar bu hafta miuyu bi mort edeyimde diyeti degistiricem
Bundan sonrada haftalik 300 500 ustune cikmiycam
Saclarim dokulmeye cildim solmaya basladi
Yok kuzu biliyorum kendimitatlım o başka sebeptendir. doktora git bence.
YA ben aç uyuyabilen biriyim aslında da. Süt olayı emzirme olayı olmasa yemem yatrim. Gece mesai oluo yavrular dolayısıyla. Çöok bitkin hissediom ozamn
Evet bak benim durdu kilom birden bire 2 geldiğim var zamanında. Ama yarın için hain planlarım var. Madem kilo durdu verdirmesinide bilirimKritik hafta bu hafta bisey kalmadi cumaya o konsere kilo vermis gidecegim kararliyim son hafta sarayca bu hafta galip belli olacak
Ne yapiyodun kizBu arada canlar bu hafta miuyu bi mort edeyimde diyeti degistiricem
Bundan sonrada haftalik 300 500 ustune cikmiycam
Saclarim dokulmeye cildim solmaya basladi
Iyi geceler canimAyy gidiym gidiym dedim gidemedim
Birde gitmiycem burdayım diym belki giderim
Cok katı diyet yapiyorumNe yapiyodun kiz
Süper mortim aynen devamMenü de vereyim
Sabah
İki yumurtadan pastırmalı yumurta
1 k.k beyaz peynir
Yarım domates
5 zeytin
Ara: iki minnacık tam tahıllı bisküvi
1 kupa sütlü kahve
1 muz
Akşam
Karnabahar buğulama
Izgara et
@MiuLego @Whiteblacklife @hepfitSarayca @Kajupi
Su 1 litre ama daha içeceğim
Spor da ahanda bu
Yok kuzu biliyorum kendimi
Aeben abla duyarsa keser beni
Gecen seferde boyle olduydu
Evet bak benim durdu kilom birden bire 2 geldiğim var zamanında. Ama yarın için hain planlarım var. Madem kilo durdu verdirmesinide bilirim
O zaman al bu da sana hemde 2 misliheh bi stres attim iyi geldi @Ytmz busracim sana da cok sopa cikardim gel azıcık sevem opem mium goruyon dimi hem dovuyom hem seviyom nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?