Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy gidiym gidiym dedim gidemedim
Birde gitmiycem burdayım diym belki giderim:confused:
Çok tatlısın ya. Ben iyisi mi 2 kaşık yoğurt ve Screenshot_2018-01-14-00-18-57.webp şundan yiyim. Ausencia Ausencia biliom pek tavsiye edilmio ama.kilo yapr mi ya. Bu saatte yemek

Canım benim çocuklar uyumadı daha. Bensiz uyumayı öğretmeye çalışıyorum ama galiba pes eden ben olacağım:-)

Yaa 10 20 gibi oğlanı uyuttum genelde uyuyrdum buraya nasıl bir bağlılık bağımlılık varsa birşeyler okudum hele anlatayım falan derken uyku falan kalnadi

600 küsür mesaj okudum laaaaaaaaa

gebeyimmmmmmm ben huuuuuuuuu az yazın yarın 23 e kadar :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

şaka şaka yazınnn len ..yarın değnekle oğlum köyde .... bana da eğlence çıkar :KK71::KK71:

menüleri aldım ... el ayak çekilsin öyle yorumlarım ... şimdi uzun sürer ....

ben yazana kadar 2 olur :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vorones vorones yeme tabii onlardan ... gece gece ...

Sabah olcu almaya baslayalim mi kizlar:süslü:
Ben esime aldirip 1 ay sonra tekrar bakicam olcume :KK55:
spora da gidicem :KK55::spor:evet en kisa zamanda. Kalan 7 kilomu incelerek vermek istiyorum :KK76::KK51:evet evet öyle yapıcam :KK52:

al al sen ölçü ..bende yorum yazarken gece gece o kabak çekirdeklerinin ölçüsünü alacağım :sinirli::sinirli:hem de dünden sonra .....

Sabah olcu almaya baslayalim mi kizlar:süslü:
Ben esime aldirip 1 ay sonra tekrar bakicam olcume :KK55:
spora da gidicem :KK55::spor:evet en kisa zamanda. Kalan 7 kilomu incelerek vermek istiyorum :KK76::KK51:evet evet öyle yapıcam :KK52:

Canım kesinlikle başka inan birçok kişi 9 li kilolarda olduğuma inanmiyorlar dünya gibi bı karnım vardı o bile bayağı gitti 3 aydır gidiyorum 10 kilo gibi verdim ama cok inceledi m şiddetle tavsiye ederim canım

nevoooooooooooooooooooooooooooooo

Nevreste Nevreste

gördüm kiiiiiiiiiiiiiiiiii ben zaten yanlış yazmamışım ...... sen oynamışsın mesajım üzerinde :sinirli::sinirli:

vazgeçtimmmmmmmmm , 3 ver nevoo ..hedef kilonun da altına düş nevoooooooooooo .....yazıyla ÜÇ nevooooooooooooooo :KK62::KK62::KK62:
Tamam 300 gr:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Fazlası kurtarmaz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Oynadım tabi yoksa sen yazar mısın:70:

Back
X