- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Canım benim çocuklar uyumadı daha. Bensiz uyumayı öğretmeye çalışıyorum ama galiba pes eden ben olacağımSenide mi uyku tutmadı canisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim çocuklar uyumadı daha. Bensiz uyumayı öğretmeye çalışıyorum ama galiba pes eden ben olacağımSenide mi uyku tutmadı canisi
Çok tatlısın ya. Ben iyisi mi 2 kaşık yoğurt veAyy gidiym gidiym dedim gidemedim
Birde gitmiycem burdayım diym belki giderim![]()
Canım benim çocuklar uyumadı daha. Bensiz uyumayı öğretmeye çalışıyorum ama galiba pes eden ben olacağım![]()
ondan yeme bence canım. kayısı doğra içine.Çok tatlısın ya. Ben iyisi mi 2 kaşık yoğurt ve Eki Görüntüle 2093972 şundan yiyim.Ausencia biliom pek tavsiye edilmio ama.kilo yapr mi ya. Bu saatte yemek
Yok daha otururum ben yarın tatil. Bu ara geç uyuyor sipalar sabah 11 de kalkarız artıkYaa 10 20 gibi oğlanı uyuttum genelde uyuyrdum buraya nasıl bir bağlılık bağımlılık varsa birşeyler okudum hele anlatayım falan derken uyku falan kalnadi
O kadar eziyet etme kendineCok katı diyet yapiyorum
Yok daha otururum ben yarın tatil. Bu ara geç uyuyor sipalar sabah 11 de kalkarız artık
Sabah olcu almaya baslayalim mi kizlar
Ben esime aldirip 1 ay sonra tekrar bakicam olcume
spora da gidicemevet en kisa zamanda. Kalan 7 kilomu incelerek vermek istiyorum
evet evet öyle yapıcam
![]()
Odaya 1 bardak su koy gecer kenarda kosede dursunboğazım çok kuruyor hep bu kaloriferlerden ya![]()
Sabah olcu almaya baslayalim mi kizlar
Ben esime aldirip 1 ay sonra tekrar bakicam olcume
spora da gidicemevet en kisa zamanda. Kalan 7 kilomu incelerek vermek istiyorum
evet evet öyle yapıcam
![]()
Bende 2_3haftadir tadiyorum geç kalkmayıOoo bizimkiler erkenci hafta sonu daha bı erkencilet sankianalari kiliklilar aciktik demeye başlarlar
![]()
Tamam 300 grnevoooooooooooooooooooooooooooooo
Nevreste
gördüm kiiiiiiiiiiiiiiiiii ben zaten yanlış yazmamışım ...... sen oynamışsın mesajım üzerinde
vazgeçtimmmmmmmmm , 3 ver nevoo ..hedef kilonun da altına düş nevoooooooooooo .....yazıyla ÜÇ nevooooooooooooooo![]()