Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aleykum selam canım çocuk büyütmek gerçekten zor zanaat Rabbim hepimizin e sabır versin inşallah
Amin abla. Gerçekten çok üzgün ve mutsuzum dünden beri. 6 yaşında bir çocuğu idare edemiyorum bu yüzden kendime de çok kızgınım

canım büyük oğlan dediğinde çocuk daha yahu ... sen zaten babanın çocuk sesine tahammülü olmadığını söylemiştin.

yani gık dese rahatsız olacak zaten .

sıkma canını .. çocuk onlar daha elbet düzelecek o huyları ...

Yok valla tepesinde olacam )) sinavlarim bana gore iyi gecti bakalim onlar ne diyecek

Amin abla. Gerçekten çok üzgün ve mutsuzum dünden beri. 6 yaşında bir çocuğu idare edemiyorum bu yüzden kendime de çok kızgınım

Bizim oglanda canım 6 yaşında inan dünden beri öte git desem kusuyor beni yiyor sanki ama bu bir süreç bugünlerin de zorluguda güzelliğinde var canları sağolsun ne yapmalim disardakilride takma herkes evinde unutmuştur bile sen iglsuna bak kimse için kendinde kzuyada yüklenme

Meslektaşmışız ) benimde kokart yok

Biliyorum aus o yüzden üzgünüm ya o daha çocuk. ... ama benim beklentilerim çok büyük nefret ediyorum bu huyumdan, beni bu hale getirenlerden. Ya aylardır gitmiyorum ben. Bu muamele zoruma gidiyor. Düşüncesiz anlayışsız olmaları. Herkes annesinin babasının evine gider huzur bulur bana ne koca evinde ne baba evinde huzur yok.
Birde anneme diyorum ki saf saf mutfağını temizlerim ben sen çocuklara bakarsan diye. Babam istemez ki aman dursun der.

Ayrıntı girmiyim ama 2 de gittim , yemek bulaşık zaten zaman bununla geçti, saat 5 oldu , kardeşim ablamda ordaydı onlar gitti. Abimin oğlu şehir dışında okuyor ara tatile gelmişte onu görmeye gideceklermiş hadi hazırlan da seni de bırakalım dediler. Öyle kaldım, yeğenim kaçıyor mu geldiği gün koşa koşa gidiyorsunuz. Birde annem her hafta niye gelmediniz diye soruyor. Niye geliyim ben daha .

Canim adi ustunde cocuk onlarin enerjilerine yetismek mumkun degil... soz dinleme olayina gelince benim kizda 3 sozumdrn yeri geliyor 1ini dinliyor..

Buyukler yasi ilerledigi icin kaldıramıyorlar gürültü falan ondandir....

canım sen insanları değiştiremezsin ... bende .. ..kimsenin öyle bir gücü yok ...
ailen öyle ... baban öyle ...
bizimde güllük gülistanlık değil ... abimin yüzünü unuttum .

ama kendini değiştirebilirsin ... çok mükemmelliyetçi bir yapın var ... bunu bende yaşadım . dr dedi ..yüzüme .. bu dünyayı sen mi kurtaracaskın ?

törpüledim . sende törpüle ..bize yazık inan

Biliyorum aus o yüzden üzgünüm ya o daha çocuk. ... ama benim beklentilerim çok büyük nefret ediyorum bu huyumdan, beni bu hale getirenlerden. Ya aylardır gitmiyorum ben. Bu muamele zoruma gidiyor. Düşüncesiz anlayışsız olmaları. Herkes annesinin babasının evine gider huzur bulur bana ne koca evinde ne baba evinde huzur yok.
Birde anneme diyorum ki saf saf mutfağını temizlerim ben sen çocuklara bakarsan diye. Babam istemez ki aman dursun der.

Ayrıntı girmiyim ama 2 de gittim , yemek bulaşık zaten zaman bununla geçti, saat 5 oldu , kardeşim ablamda ordaydı onlar gitti. Abimin oğlu şehir dışında okuyor ara tatile gelmişte onu görmeye gideceklermiş hadi hazırlan da seni de bırakalım dediler. Öyle kaldım, yeğenim kaçıyor mu geldiği gün koşa koşa gidiyorsunuz. Birde annem her hafta niye gelmediniz diye soruyor. Niye geliyim ben daha .

Haklısın
Canim adi ustunde cocuk onlarin enerjilerine yetismek mumkun degil... soz dinleme olayina gelince benim kizda 3 sozumdrn yeri geliyor 1ini dinliyor..

Buyukler yasi ilerledigi icin kaldıramıyorlar gürültü falan ondandir....
Haklısın ada
Çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…