Amin abla. Gerçekten çok üzgün ve mutsuzum dünden beri. 6 yaşında bir çocuğu idare edemiyorum bu yüzden kendime de çok kızgınımAleykum selam canım çocuk büyütmek gerçekten zor zanaat Rabbim hepimizin e sabır versin inşallah
Evi bi temizledim, kahve aldim.
Selam çocukların odasının şeklini değiştirdim. Küçük beşikte yatmıyor son günlerde sürekli uyanıyor çok yıprattı beni. Ranzanın üst tarafı indirdim bir hışımla, ruh halim öyle karışık ki döktüm saçtım yatak odasını çocuk odasını. Yeni bitti oralar.
Çocuklar geldi az mola verdim.
Dünden beri çok mutsuzum, üzgünüm. Ben çocuklarımla hiç bir yere sığmıyorumbüyük oğlan özellikle beni her seferinde pişman ve de mahcup ediyor, o yüzden dünden beri ona çok kızgınım bu yanlış evet ama artık efendi biraz olsun sözümü dinleyen bir çocuk olsun istiyorum çok mu şey istiyorum anlayışsız bir babam olunca da dün çok zoruma gitti. Gitmiycem daha her seferinde incinip dönüyorum hücreme
Ders yüzünden onun birikimi ile patladım, eşim tabi ki anlayış göstermedi beni daha çok kışkırttı, bundan sonra ben ödev yaptırmıycam al sen yaptır nasılmış gör bakalım dedim, hep sen yaptıracaksın yeter dedim.
Kendimi işe vurdum.
Ve tabi sacma sapan beslendim, bu asla bahane olmamalı biliyorum ne deseniz çok haklısınız. İyilik mi yaptım kendime hayır tabi ki, yeniden başa sardım neye yaradı beni daha çok üzmekten başka
Öyle işte yine şişirdim sizi
Yok valla tepesinde olacammenü değişmez değil mi ? ekleme olacaksa ona göre akşama bi adet sopa bırakayım yedekte
menü güzeeeel ... bi tek havuç tarator , havuç çiğ olarak tüketilir ama piişmiş havuçta glisemik indeks değeri artar ... bu da şekerini oynatır , seni acıktırır ... yağ depolarına sebep olur ....
akşamı pırasa ... 1 kase yoğurt ... 1 dlm kepek ekmek türevi ile geçirsen .. pişmiş havuçtan daha sağlıklı
çocuğu rahat bıraaaaaaaaaaaaaaksana da başarılar ..iyi salla
aaaa hikayesi mi var ? ne ki bulayım dur .
yaaa girme aklıma , elti kızının adı ... ben koymam
Gördüm kuzum geçmişi okumamıştım tam öyle sandımban iki taraflı kuzum
Amin abla. Gerçekten çok üzgün ve mutsuzum dünden beri. 6 yaşında bir çocuğu idare edemiyorum bu yüzden kendime de çok kızgınım
MeslektaşmışızBenim bölüm rehberlik.kokart falan lazım kendi işimi yapabilmem için.ilk söyledikleri de o oluyo zaten.kokartınızı alsaydınız keşke falan diyolar.onu almak da çok gözüme büyüyo kim uğraşcak püfff
Ay açılmıyorsun değil acıkmıyor musun demek istedim..Afiyet olsun kuzum, çok güzel menü, akşamları açılmıyor musun?
Iyi gibiydi canimNasıl geçti ada sınav
Biliyorum aus o yüzden üzgünüm ya o daha çocuk. ... ama benim beklentilerim çok büyükcanım büyük oğlan dediğinde çocuk daha yahu ... sen zaten babanın çocuk sesine tahammülü olmadığını söylemiştin.
yani gık dese rahatsız olacak zaten .
sıkma canını .. çocuk onlar daha elbet düzelecek o huyları ...
Canim adi ustunde cocuk onlarin enerjilerine yetismek mumkun degil... soz dinleme olayina gelince benim kizda 3 sozumdrn yeri geliyor 1ini dinliyor..Selam çocukların odasının şeklini değiştirdim. Küçük beşikte yatmıyor son günlerde sürekli uyanıyor çok yıprattı beni. Ranzanın üst tarafı indirdim bir hışımla, ruh halim öyle karışık ki döktüm saçtım yatak odasını çocuk odasını. Yeni bitti oralar.
Çocuklar geldi az mola verdim.
Dünden beri çok mutsuzum, üzgünüm. Ben çocuklarımla hiç bir yere sığmıyorumbüyük oğlan özellikle beni her seferinde pişman ve de mahcup ediyor, o yüzden dünden beri ona çok kızgınım bu yanlış evet ama artık efendi biraz olsun sözümü dinleyen bir çocuk olsun istiyorum çok mu şey istiyorum anlayışsız bir babam olunca da dün çok zoruma gitti. Gitmiycem daha her seferinde incinip dönüyorum hücreme
Ders yüzünden onun birikimi ile patladım, eşim tabi ki anlayış göstermedi beni daha çok kışkırttı, bundan sonra ben ödev yaptırmıycam al sen yaptır nasılmış gör bakalım dedim, hep sen yaptıracaksın yeter dedim.
Kendimi işe vurdum.
Ve tabi sacma sapan beslendim, bu asla bahane olmamalı biliyorum ne deseniz çok haklısınız. İyilik mi yaptım kendime hayır tabi ki, yeniden başa sardım neye yaradı beni daha çok üzmekten başka
Öyle işte yine şişirdim sizi
Biliyorum aus o yüzden üzgünüm ya o daha çocuk. ... ama benim beklentilerim çok büyüknefret ediyorum bu huyumdan, beni bu hale getirenlerden. Ya aylardır gitmiyorum ben. Bu muamele zoruma gidiyor. Düşüncesiz anlayışsız olmaları. Herkes annesinin babasının evine gider huzur bulur bana ne koca evinde ne baba evinde huzur yok.
Birde anneme diyorum ki saf saf mutfağını temizlerim ben sen çocuklara bakarsan diye. Babam istemez ki aman dursun der.
Ayrıntı girmiyim ama 2 de gittim , yemek bulaşık zaten zaman bununla geçti, saat 5 oldu , kardeşim ablamda ordaydı onlar gitti. Abimin oğlu şehir dışında okuyor ara tatile gelmişte onu görmeye gideceklermiş hadi hazırlan da seni de bırakalım dediler. Öyle kaldım, yeğenim kaçıyor mu geldiği gün koşa koşa gidiyorsunuz. Birde annem her hafta niye gelmediniz diye soruyor. Niye geliyim ben daha .
Biliyorum aus o yüzden üzgünüm ya o daha çocuk. ... ama benim beklentilerim çok büyükcanım büyük oğlan dediğinde çocuk daha yahu ... sen zaten babanın çocuk sesine tahammülü olmadığını söylemiştin.
yani gık dese rahatsız olacak zaten .
sıkma canını .. çocuk onlar daha elbet düzelecek o huyları ...
HaklısınBizim oglanda canım 6 yaşında inan dünden beri öte git desem kusuyor beni yiyor sanki ama bu bir süreç bugünlerin de zorluguda güzelliğinde var canları sağolsun ne yapmalim disardakilride takma herkes evinde unutmuştur bile sen iglsuna bak kimse için kendinde kzuyada yüklenme
Haklısın adaCanim adi ustunde cocuk onlarin enerjilerine yetismek mumkun degil... soz dinleme olayina gelince benim kizda 3 sozumdrn yeri geliyor 1ini dinliyor..
Buyukler yasi ilerledigi icin kaldıramıyorlar gürültü falan ondandir....
Çok haklısıncanım sen insanları değiştiremezsin ... bende .. ..kimsenin öyle bir gücü yok ...
ailen öyle ... baban öyle ...
bizimde güllük gülistanlık değil ... abimin yüzünü unuttum .
ama kendini değiştirebilirsin ... çok mükemmelliyetçi bir yapın var ... bunu bende yaşadım . dr dedi ..yüzüme .. bu dünyayı sen mi kurtaracaskın ?
törpüledim . sende törpüle ..bize yazık inan
Haklısın canımsinirini yemekten alma kuzum. sonra daha pişman olursun ve moralin daha bozuk olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?