Kardeşimi kızını sakındılar küçük o daha 7 aylık. Kucaģına almak istedi , birde yastıkla oynarken ona gelmiş yastık. Ben zaten kızdım. Gelinimiz abla o da çocuk dedi şimdi Allah var ama babamın tepkisi olay, kardeşim de soğuk nevale zaten ciğer yok hiç.Ayrica sakin baskasina kizip cocugundan cikarma o cocuk ses yapacak robot mu yahu
Bana kv ya torunlarina ogluna neO kv ama ece. Bu öz babam yaannem ne bileyim, hep kendi dertlerini anlatırlar, kızım sen nasılsın demek akıllarına gelmez. Sıkıntılarımı bildikleri halde
Ya orası öyle . Kendi açımdan dedim hani bana yapılanı yapan kendi annem babam manasındakız kv de de ...torununa da kv değil herhalde
Bide kardesimin verdigi tepkileri yazsam neyse......Kardeşimi kızını sakindir küçük o dağa 7 aylık. Kucaģına almak istedi , birde yastıkla oynarken ona gelmiş yastık. Ben zaten kızdım. Gelinimiz abla o da çocuk dedi şimdi Allah var ama babamın tepkisi olay, kardeşim de soğuk nevale zaten ciğer yok hiç.
Babamin dedigin gibi tek hizmet ama anemin vıdı vidisi bitmiyoranladım anladım .... anne fena babacığın ne yani biraz hizmet seviyor o kadar
ayy benim üni.de ev arkadaşımın annesi çok bakımlı genç hoş bi hatun idi ... kızı ile arasında 17 yaş vardı zaten... nasıl rekabet halinde idikızı ile ... kız da çok güzeldi ana gibi ... erken evlendi arkadaş doğum yaptı ..hastanede sakın anneannesi demeyin dr lara demişti
Kardeşimi kızını sakindir küçük o dağa 7 aylık. Kucaģına almak istedi , birde yastıkla oynarken ona gelmiş yastık. Ben zaten kızdım. Gelinimiz abla o da çocuk dedi şimdi Allah var ama babamın tepkisi olay, kardeşim de soğuk nevale zaten ciğer yok hiç.
Benim kv / kp Allah var evlerini dok kir cocuk dağıtsın tek bisey demezler ... yiğidi öldür hakkını verYa orası öyle . Kendi açımdan dedim hani bana yapılanı yapan kendi annem babam manasında
Babamin dedigin gibi tek hizmet ama anemin vıdı vidisi bitmiyor
Evet benim annemde bizimle yarışır ...yarissa keske bide begenmez bizi hih ben sizden guzelim der .. ablamda bende evet anne sen cok güzelsin biz senin yaninda sönügüz diyoruz. Cok mutlu oluyor
Bende gitmiyorum canım aylardır evdeyim, küflendım artıkYani anlayacagin ben biryere gitmem dogru durust bebelerede okulu kursu bahane diyom
Benim kv / kp Allah var evlerini dok kir cocuk dağıtsın tek bisey demezler ... yiğidi öldür hakkını ver
Ayyy benim hala gelmedi nerelerde acabaAy bugun cok dertliyim galiba haladan bor hafta gecikmeli bugun selam verdi
Bende yazsam neyse :) benim çocuklarım onu yeğeni dönüp bakmadı bile, bende onunkini içime soktum nerdeyse sevmektenBide kardesimin verdigi tepkileri yazsam neyse......
Allah mekanını cennet etsin
ay ada yaaaa ... düşünemiyorum ben ... benim annem beni 30 unda doğurmuş..rekabet mekabet yoktu :)) bildiğin tontiş teyze idi rahmetli
Aynen benimkiler de öyle canım. Zoruma giden de bu kendi anne babam bu da kızımızın evladı demiyor. Sorsan çok severlerBenim kv / kp Allah var evlerini dok kir cocuk dağıtsın tek bisey demezler ... yiğidi öldür hakkını ver
Hahahahe benim kp de öyle ... kaynana da titiz bi tek .... eskiden kırıntı dökecek diye evham yapardım yusuf ... kadın ayaklı faraş gibi :)) daha yerken kırıntı toplar
Laftaki hic biseye inanmam eyleme dokecekler duygulari ...Aynen benimkiler de öyle canım. Zoruma giden de bu kendi anne babam bu da kızımızın evladı demiyor. Sorsan çok severler
AynenLaftaki hic biseye inanmam eyleme dokecekler duygulari ...
Laftaki hic biseye inanmam eyleme dokecekler duygulari ...
Geçmiş olsun canımKızlar çok hastayım anneme geldim şimdi kasıklar çook fena sancılanıom dün geceden beridir çekiyorum şimdide öyle iğne yaptırdım geçer inşallah regl de değilim reglyken bile hiç sancılanmam gram sancım olmaz ama üşüttüm heralde dün suyla uğraşınca inş geçerde sporumu yaparımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?