Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydin kizlar kaptanimiz beni takima kabul etti
Adim arya 28 yasimdayim 66 kiloyum 156 boyum kilo alma nedenim evlendim alisma sureci esimin ailesiyle ilgili sıkıntılar derken 56 kilodan 66 kiloya ciktim 2.5 yillik evliyim cocugum yok insülin direncim var kiloyu zor veriyorum ilac kullaniyorum kilo vermek istememin sebebi 2.5 senede 10 yas yaslanmis gibi duruyorum vucudum kare seklinde ev hanimiyim tum takim uyelerimize basarilar dilerim kaptanimiza tesekkur ederim :KK52::KK3:
hoş geldin canım

1. sayfadaki formu da doldurur musun?

başlangıç kilon (bu sabah aç karna olan) hedef kilon vs de lazım

hoşgeldin canım,
hoşbuldukk güzelimm:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

DelyDoly DelyDoly

anam hoşgeldin kızzzzzzzz nasılsın delimmmmmmmm, dolimmmmmmmmmmmm

Hoşbuldukk güzelimmm şükürr canım sen nasılsınnn :KK36::KK36::KK36:

DelyDoly DelyDoly oy gel gel sarılalım sıkı sıkı.
demek kilo aldmadın süppperrsin süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
@Betulina da gelirse varya ..huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
@Betulina aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:KK74::KK74::KK74:Özledimmm vallahh kızz sizleriiii canımmmm:KK37::KK37::KK37:

Gelmemmm mii canımm benimmm velevkii senin süprizeeee bayıldımmm bayıldımmmm .Maşallah güzelanne senii Rabbimm sağlıcakla kucağına aldırsın :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Güzellerr canlarımm musmutluu günaydınnnn benn geldimm hatunlarrrr özledimm sizleriiii dertlerimm aynı lakinn saldımm gitiii ne yapalımmm iyi misinizz :KK54::KK54::KK54::KK54:
hoş geldin beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
@MiuLego Dün ki menüm:KK15:

Sabah+öğle; 11:30 - 2 ad.haşlanmış yumurta + biraz peynir + 1 paket eti form + 2 fincan şekersiz çay
Ara; 15:45 - 1 kase yoğurt + 1 ad.yeşil elma
Akşam; 3+4 ad.kızartma köfte + yarım kase yoğurt

begum75 begum75 Sporlarım :KK15:

Cuma: 30 dakika tempolu 75 point
Cumartesi: 1 saat tempolu + 1 saat normal yürüyüş 210 point
Pazar: 30 dakika leslie + 10 dakika jillian level 3 + 15 dakika pilates 175 point
nilişkom menü güzel gayet

ama ben bişey daha gördüydüm sanki:KK62:vururum bidaha görmeyim:KK62:
Oyy sabah sabah ne iyi geldi bu video :anne: Yalnız minnak olan sizlersiniz ve çok tatlısınız :KK200::KK60:mıncırasım geldi sizi:KK37: begum75 begum75 :KK19:

Eki Görüntüle 2094636

her zaman bebeğim

Cilgin-Hirsiz-2.webp

@makbule08
hepfit hepfit
@eflalim

bu günde parti var anlaşılannnn hayırdır size ne oldu,:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

kızlar biri topiğimize dadandı ha bire kib yapıyor ve yapacak anlaşılan kim olduğunu biliyor muyuz, evet tabi ki:KK51: el sallayayım kendisine, :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:
gülümse sarayca cici çocuk ol.teyzelere sırıt bakim.
kedi-gibi-gulumseyen-bebek-suratli-kiz_730772.webp

hoş geldin beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

nilişkom menü güzel gayet

ama ben bişey daha gördüydüm sanki:KK62:vururum bidaha görmeyim:KK62:

her zaman bebeğim

Eki Görüntüle 2094640
Cumartesiydi sanki o sarhoştum hatırlamıyorum :rolleyes:Söz kaptanım bayağı yürüdüm öğle ile akşam yemeği niyetine yedim erken saatte sabaha sadece +300 gelmişti :KK60:

Back
X