- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nerelerdesin sen kayıplara karıştınhoşbulduk güzelimmm
Yok canım çarşamba kilo bildirimi bende değil. Ama sanırım yeneceğim seni :)Sende değildi dimi çarşamba günü kilo bildirme durumu ördek çünkü ben şiştim regli geliyor takvim bugün gösteriyor ama yarın başlayacak sanırım yani cuma olmalı başka türlü imkansız gerçek rakamı vermemMenülerini çok sevdim yenecek gibi duruyorsun he
tartı ne durumda bende regli şişkinliği fena geldi bu sabah +500 gelmiş bile
@MiuLego Dün ki menüm
Sabah+öğle; 11:30 - 2 ad.haşlanmış yumurta + biraz peynir + 1 paket eti form + 2 fincan şekersiz çay
Ara; 15:45 - 1 kase yoğurt + 1 ad.yeşil elma
Akşam; 3+4 ad.kızartma köfte + yarım kase yoğurt
begum75 Sporlarım
Cuma: 30 dakika tempolu 75 point
Cumartesi: 1 saat tempolu + 1 saat normal yürüyüş 210 point
Pazar: 30 dakika leslie + 10 dakika jillian level 3 + 15 dakika pilates 175 point
Dogum sonrasi ucretsiz izin kullanıyorum canımSen doğum iznindemisin canim
Tamam kizlar mimuyla konustum hadi diyete dönelim tek kelime yazmayin lutfen bitti...
Oda bilmiyor şaşkın
Sebebi neymis ada bilelim ama sonra yazmayiz tamam zaten belliki millet pusuda yazik
Canim hadi biz diyetimize devam edelim hadi benim mini minnakimVaytta gitmis kesin biri kibledi kim ise o kibleyen yazıklar olsun bunu da oku emi hadi gel beni de kible ayıp be.ortada hakaret yok polemik yok ozellikle yazilmamaya dikkat edildi herkes konuyu kapattı ama millet kapatamamis.adil olmadi bu.ban yiyecek hiçbir durum yoktu ortada.yazık gercekten.her kim ise !!!
Oda bilmiyor şaşkın
Vaytta gitmis kesin biri kibledi kim ise o kibleyen yazıklar olsun bunu da oku emi hadi gel beni de kible ayıp be.ortada hakaret yok polemik yok ozellikle yazilmamaya dikkat edildi herkes konuyu kapattı ama millet kapatamamis.adil olmadi bu.ban yiyecek hiçbir durum yoktu ortada.yazık gercekten.her kim ise !!!
Oyle deme cocom canim benim yonetim napsin kimbilir hangi arada neyi cimbizladilar...
Iste biz bunu basindan yapacaktik canim, benim demek istedigimi hep buydu
Dost var dusman var ada gel şöyle bi sarılayım sana
![]()