Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzuuuu
Kizzzz bnlerce dansoz varrrrBen de yakında bay bay derim heralde o kadar dansöz oynattım şov yaptım![]()
Dimi naapsınlar benim gibi bıngıl dansözüKuzuuuu
Hic onemli degil
Gelirler sinsi sinsi izlerler ve geldikleri gibi giderler
Ha sorsan konusarak anlasito
Kizzzz bnlerce dansoz varrrr
Canim kisisel ifade ettigim kimse yokShut Up hem korktuğumuz için susmuyoruz biz istediklerini vermeyelim diye susuyoruz
Oyyyy kurban olsunlar sanaDimi naapsınlar benim gibi bıngıl dansözü![]()
canım öncelikle aramıza hoşgeldin...kaptanımız mimu çok tatlı ılımlı biri herkes istediğini söylesin mimu bizim bitanemiz ..Kizlar uye olmadan oncede diyet takimlarini okuyordum kaptanimiz ve takim gercekten cok kiskaniliyor ozellikle diger takim kaptanlari tarafindan bir jac sayfada gormustum bu takim kazaninca insanlar malum takim kaptani gibi cirkef degilim gibi konusuyolardi amac takimi cokertmek kaptanimiz aramiza donucektir cok uzgunum tam geldi diye sevinirken yine ayni durum bu hafta kazanarak cevabimizi verelim
Kişisel olmasa bile sinsi demen bile ban sebebi olabilir ben bi kez ban yemiştim yıllar önce sinek dediğim içindiCanim kisisel ifade ettigim kimse yok
Konusmak yasakmi
Sikayet edileceksem gerekcesi ne olabilir
şu sineklerden dolayı diyet yapamıyorum, yaz gelse keşkeKişisel olmasa bile sinsi demen bile ban sebebi olabilir ben bi kez ban yemiştim yıllar önce sinek dediğim içindi![]()
Kişisel olmasa bile sinsi demen bile ban sebebi olabilir ben bi kez ban yemiştim yıllar önce sinek dediğim içindi![]()
Galata hoşgeldin.Kizlar yarin holter takilicak bana kalbimin ekgsi cekilicek diyet yapmasammi yarinlik etkiler mi kalp atimini diyet
şu sineklerden dolayı diyet yapamıyorum, yaz gelse keşke![]()
Sinek mii
O neydi gı
Hee sıkıştırın beni oramı buramı cimcikleyin ayp şeyler fısıldayın banamalipina tenhada sıkıştıralım onu bu haftaaaa tek kaldııııı
ortim bu hafta tüh hastalığıma denk geldi spor yapamıyorum ama diyet güzel gidiyor canım![]()
hahahahahah koptum yaaKazene de yürüdüm ya ölsem de gam yemem![]()
günaydın kaptanım ben diyetteyim zatenHerkes sadece ama SADECE diyeti , günlük muhabeti ..sporu ile yazabilir mi ?
Herkes ... Önemli . Var bir bildiğim lütfen . Konu hakkında şu an için yorum yazmıyor olmak , sizi eksiltmez . Lütfen arkadaşlar ... Biraz hatrım var ise ... Normale dönülsün konuşmalarda .. En ufak bir ima dahi OLMASIN .
Öyle valla demiş bulunduydum birine bi gün ban yedim bu yüzden
Sinek mii
O neydi gı