- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
bende parası neyse verecem proluğumu alacamSırf su takimi okuyan sinsileri gormek icin pro uyelik alacam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende parası neyse verecem proluğumu alacamSırf su takimi okuyan sinsileri gormek icin pro uyelik alacam
basak parayı alak proluğu kız para var huzur varAna o zaman mı görüyoruz ki bende pro üyelik alcam
İnsallah kuzu.Allah gonlune gore versinay herkes yine bir yerlerde fıs fısss
şu şirket ne zman normale dönecek yaaaaaa
alışveirş için bile az az alınsın denildi![]()
Dimi bi bakınayım ne isteniyormuş pro içinbasak parayı alak proluğu kız para var huzur var![]()
Ben normal halimde konuşabilirim demiHerkes sadece ama SADECE diyeti , günlük muhabeti ..sporu ile yazabilir mi ?
Herkes ... Önemli . Var bir bildiğim lütfen . Konu hakkında şu an için yorum yazmıyor olmak , sizi eksiltmez . Lütfen arkadaşlar ... Biraz hatrım var ise ... Normale dönülsün konuşmalarda .. En ufak bir ima dahi OLMASIN .
Ay basini bekleyecembasak parayı alak proluğu kız para var huzur var![]()
kız sen bugün ne yedin ne içtin anlat heleeeeHee sıkıştırın beni oramı buramı cimcikleyin ayp şeyler fısıldayın bana![]()
böyle fıs fıs seneleri devirirmiş şirketay herkes yine bir yerlerde fıs fısss
şu şirket ne zman normale dönecek yaaaaaa
alışveirş için bile az az alınsın denildi![]()
kahve.Hee bi de sabahları kuru kaysıya ceviz sarıp yiyom ondan mı acabakız sen bugün ne yedin ne içtin anlat heleeee![]()
ben koçişin gönlünü yapamda yapsın beni prolu neyim eksikAy basini bekleyecem
Para yok para
bi bak canım banada özetle anlat nasıl oluyormuş meraktayımDimi bi bakınayım ne isteniyormuş pro için
bugün ay başı , sen özeldemisin canımAy basini bekleyecem
Para yok para
böyle fıs fıs seneleri devirirmiş şirketha bugün kapandı ha yarın diye kimse konsantre olmazmış işine....
ben koçişin gönlünü yapamda yapsın beni prolu neyim eksik![]()
Canım pro üyelik yazıyor ilk başlarda orda bilgilendirme yapılmış yalnız ben hangi mail adresimle üyelik açtığımı hatırlamıyorum onu nasıl bulabilirimbi bak canım banada özetle anlat nasıl oluyormuş meraktayım
Ayarlardan gizliye alınınca prolarda görmez handem ..Sırf su takimi okuyan sinsileri gormek icin pro uyelik alacam
Hoşgeldin hemşerim.Lubye demenden anlamam lazımdı hataylı olduğunuWay hemserim vallahi kanım ısındı dedim by beybisi ne yazıyım ama şu ceneci @Nevreste fırsat olmuyor ki memnun oldum tatlisko![]()