Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gel kız yamacıma, seni hemen kaparım eski ortim
eski mortim demek istedin demi Saraycam
genelde yenilirdim sana
portakalımı genelde yeniyorum
o benim daimi mortim kiyamaaaaaam onu bırakamam ben
ama seninle de bir sureligine morti olurum ki
bu hafta haftaya 2 haftalik rovanşli olabilir

YaKaMoZz-z • 1 adet küçük boy karnabahar

• 1 yumurta

• 1 küçük soğan

• 1 diş sarımsak

• Tuz, karabiber, kimyon

• Kırmızı toz biber

• Bir tutam maydanoz

• Aldığı kadar galeta unu

• Arzuya göre kaşar

Karnabaharı küçük parçalara ayırıp yıkadıktan sonra, tencereye koyup üzerine su doldurun ve yumuşak bir kıvam alana kadar haşlayın(ben 15 dakika haşladım). Bir süzgeç üzerine alıp suyunun iyice süzülmesini bekleyin. İyice suyu süzülen karnabaharları yoğurma kabına alıp, çatalla ezin. Galeta unu hariç, ince doğranmış maydanozu, ince rendelenmiş soğan ve sarımsağı tüm malzemelerle birlikte ezdiğiniz karnabaharlara ilave edin. Azar azar galeta ununu ilave ederek kıvamını ayarlayın. Ben 1 bardaktan biraz fazla kullandım. Bu ölçü karnabaharın, soğanın ve yumurtanın büyüklüğüne göre değişir. O nedenle rahat şekil verebileceğiniz dağılmayacak kıvama gelene kadar galeta unu ilave edin. Cevizden biraz büyük parçalar koparıp, arzuya göre içlerine küçük bir parça kaşar peyniri koyun. Önce yuvarlayın. Ardından üzerine hafif batırıp yassıltın. Kızgın yağda önlü arkalı kızartıp afiyetle tüketin.

Arzu ederseniz, galeta unu yerine rondodan geçirilmiş bayat ekmekte kullanabilirsiniz. Böylelikle bayat ekmeklerinizi de değerlendirmiş olursunuz. Karnabaharın boyutu büyük olursa, eklemeniz gereken galeta unu veya bayat ekmek o kadar fazla olur.

Püf noktası: Daha lezzetli bir karnıbahar köftesi hazırlayabilmek için, suyunun çok iyi süzülmesi ve köftelerin kalın olmaması gerekiyor. Aksi takdirde köftelerinizin içi cıvık olur.

benim nekahat dönemime denk gelip yenmişliği var ama bu sefer yenileceğini biliyor

Heee he tabi tabi

hadi o zaman rövanş yapalım

Hadi başlasın heyecanlandım sanki ayy ikinci kez yenmek ne tatlıdır sarayca tatlusi

sarayca ye onu dostum bitir onu

Handeeeeeee senin dostun mendim Nayır nolamaz Hande bana bunu yapamaz rakibimi tutamazzzzx

haşlamasını yapacağım Antepia27

Canım sana iyi uykular rüya meselesi
Daha önce yaptım yine yaparım
Haaa haaaa

ben mi korkacağım, nekahat dönemi bitti, iyileştim diyorum

Heee her bende 2 haftadır o dedigindonemdeyimama bu seni yenmek engelmii
yok kız onun çevirmesi iyi olur haaa

Hande satma beni kocum ol saraycayi bakar yapalimmm

yok kız biz orti gibiydik, sen portakalla iyisin iyi, böyle devam

Yok bu kez saraycami tutuyorum

hande akıllı kız kimi tutacağını biliyor bikerem Shut Up

hadi bakalım çarşamba yarışımız başlasın

şimdiden yeneceğim belli ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…