4 e böleceğim, bir kısmınla çevirme bir kısmınla haşlama bir kısmınla oturtma ve bir kısmınla ızgara yapacağımKarar verdim canım Fatma oturtma yap midene oturacam da yenilgiyi su sindiremeyeceksin
Heee bide durumuna Fatma dostum gene yenildim birdaha seninle yarisamam yazarsın
Çok teşekkür ederim deynepcim
Yazacak birşey bulamadım ,bu bilgiyi bari yazayım dedimÇok teşekkür ederim deynepcim
Yok bu kez saraycami tutuyorum
hande akıllı kız kimi tutacağını biliyor bikeremShut Up
hadi bakalım çarşamba yarışımız başlasın
şimdiden yeneceğim belli ama neyse
neden kız diyet nasıl gidiyor yaz bizde yararlanalımYazacak birşey bulamadım ,bu bilgiyi bari yazayım dedim
İyi yapmışsınYazacak birşey bulamadım ,bu bilgiyi bari yazayım dedim
Yooo oyledegil oShut Up handecim merhamet lidir zayifin yanında olmak için yazık saraycam yine yenilir psikolojik sorunlar yaşar diye
Tabii anlayışla karsilarim
Ozaman ikimizde korkun arka dan plan falan yapın sonra birbirimize sarılıp teselli edersiniz
Diyet mii?neden kız diyet nasıl gidiyor yaz bizde yararlanalım
evet orti morti takildik, zevkliydi kuzucumyok kız biz orti gibiydik, sen portakalla iyisin iyi, böyle devam
sen benim daimi mortimsineski mortim demek istedin demi Saraycam
genelde yenilirdim sana
portakalımı genelde yeniyorum
o benim daimi mortim kiyamaaaaaam onu bırakamam ben
ama seninle de bir sureligine morti olurum ki
bu hafta haftaya 2 haftalik rovanşli olabilir
İnsulin direncin varrr ağalik yapmaaaKarar verdim canım Fatma oturtma yap midene oturacam da yenilgiyi su sindiremeyeceksin
Heee bide durumuna Fatma dostum gene yenildim birdaha seninle yarisamam yazarsın
Tarif bana ait
Tam gaz saraycaya destegimi bi verem bariYooo oyledegil oShut Up handecim merhamet lidir zayifin yanında olmak için yazık saraycam yine yenilir psikolojik sorunlar yaşar diye
Tabii anlayışla karsilarim
Ozaman ikimizde korkun arka dan plan falan yapın sonra birbirimize sarılıp teselli edersiniz
sen benim daimi mortimsingeçen hafta yendiğimmmm
4 e böleceğim, bir kısmınla çevirme bir kısmınla haşlama bir kısmınla oturtma ve bir kısmınla ızgara yapacağım
ekam saraycam, anca gelebildim, nasılsın?Floweroflife benim ortim nerede
Bence de oyleydi valla canımArtılık birşey yapma din ki menüler iyiydi
Dun sabah regl oldum cumartesi alsam gelecegini belli edip karnimi davul gibi yapti zaten.umarim onun sisligidir.her zaman sismem ben regl olduğumda o yüzden emin olamiyorum.Miu olaydiii şimdi
Bernaaaaaaaaaaaaagggggggggggggg yazardı
Regl öncesi falan mi canım.
Yada turşu yedin mi?
Geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?