Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ey karataylı karataylı
Boinesares yolları taşlı
Çok güzel menü afiyet olsun:KK50:
Haydi malicim, şeker ezelim, bu sene de bekar gezeliiiiimmmm bu sene de bekar gezelim ( kasaba selamlar saygılar)
:KK53:
Teşekkürler mali , aynen Karatay menüsü oldu ara yaptım birtek çok ama amelelik yapıyorum ben inşaatta acıktım tüm gün
:kk77:

Menu geliyor menu
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 düryücü çay
4 zeytin
1 k.k Beyaz peynir

Ara
1 muz
1 kupa sütlü kahve

Öğlen
Tavuklu salata
1 kupa sütlü kahve

Akşam
Fırında et (2 parça)
Haşlanmış karnabahar

@Sarayca
@Kajupi
@yedinci takımın tamamı, kimi etiketleyeceğimi bilemedim
Canim çok güzel menü çok sağlıklı

Haydi malicim, şeker ezelim, bu sene de bekar gezeliiiiimmmm bu sene de bekar gezelim ( kasaba selamlar saygılar)
:KK53:
Teşekkürler mali , aynen Karatay menüsü oldu ara yaptım birtek çok ama amelelik yapıyorum ben inşaatta acıktım tüm gün
:kk77:
Ara oluyo bazen bişey olmaz ondan bazen ben de meyve yiyom arada. Afiyet olsun ameleye yemek gerek :D

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şekersiz duble kahvemi kaptım geldim :kahve:
Maşallah bugün yine çok yoğundum evde olmama rağmen :KK48:
Haftasonu şehir dışından misafirim gelecek yemeğe ( Eşimin hala kızı Annesine geliyor geçen sefer yemeğe alamadım bir sonraki bendesiniz dedim onlarda ani bir kararla bu haftasonu gelecekler nasipse )

Tabi benim boyun fıtığı beni kaplumbağ hızına çevirdiği için şimdiden bari çoğu işi yapayım ancak yetişir dedim :D
Beslenme olarak sizleri örnek alıp erkenden yeme faslını da bitirdim :21::21::21::21:

Gündüz büyük kız laptobu okula götürmüştü çizim dersleri var diye o yüzden buraya bakamadım ama aklım sizlerdeydi :KK68:

Bu arada şimdiden kara kara ne gibi bir menü yapsam diye düşünürken eşime danışma gafletinde bulundum :KK48:
Ağzına tuvalet terliği ile vurduğumun çocuğu demezmi Mantı yap diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Gerçi baştan biraz uyuz oldum bu halimle bana mantı yap dediği için ama çakal yapacağı masrafı da hesaba katıyormuş :KK70: :KK70: :KK70:
Önden bir çorba arkadan bir tatlı ortaya da 2 çeşit salata yeter işte dedi :KK53:

Hadi iyi saatime geldi Kaynanatörü de davet edeyim diye düşündüm :KK48: Nasılsa eşimin halalarını da kızıyla yemeğe alırım oda aradan çıksın dedim ama daha adama ama gece Anneni evine bırakırsın demeye fırsat olmadan adam kendi anasını kendi istemedi :KK70: :KK70: :KK70:
Gençler şimdi rahat edemez dedi ( sonuçta halalardan biri anası biride teyzesi onların yanında rahatlar benim Kaynanatörden sıkılabilirler diye düşündü sanırım :KK70: )

Menu geliyor menu
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 düryücü çay
4 zeytin
1 k.k Beyaz peynir

Ara
1 muz
1 kupa sütlü kahve

Öğlen
Tavuklu salata